Şimdi Ara

Tıbbı bırakıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

gelecekteki hekimlik

Tıbbı bırakıyorumDr.Çağdaş Kışlaoğluyoutube
    Dijitalleşme, diş hekimliği alanında tanı, tedavi ve tedavi sonrası süreçlerde farklı çözümler sunuyor. Ağız ve diş sağlığı alanındaki tedavilerde kullanılan dijital süreç ve yeni yöntemler, ‘Geleceğin diş hekimliği’ kavramı yavaş yavaş bizlerle buluşuyor. http://www.estetikdishekimi.com Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu
    https://www.youtube.com/watch?v=mY5gtlosTRM
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Evet siz de kendinizi kandırın bi de tek mesele yapay zeka değil onu açıkladım meslek zaten verdiğin emeğe değmiyor sabah akşam çalış gençliğini kaçır 40tan sonra anca oturmuş güzel bir hayat o yaşı da ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemalim yapmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

yapar yapar Tıbbı bırakıyorum 

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

tıp asla değersizleşmeyecek senin adına üzgünüm

• processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

Değersizleşecek şu an bile görüyoruz 6 sene oku üstüne arkadaşların mühendis olup maaş alıp hayatını kurarken 25 yaşında dershaneye git sabah akşam çalış tus diye bir sınava gir sonra asistanlık zorbalık mobbingten daha yeni bir doktor İNTİHAR etti günde 24 saat nöbet sabah akşam çalış özel hayat yok işi evine getiriyorsun hiç rahatlığın yok

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

Çalışana para var

Ornek almanyadaki doktorlar daha az calisiyorlar yoğun nobet tutmuyorlar günde 35-40 hasta muayene ediyorlar ama aldıkları ücret 2400-2600 euro tl cinsinden 80 bin tl

Bizde çok çalışıyorsun çok nöbet tutuyorsun 100den fazla hasta bakıyorsun aldığın ücret yeni zamla 140bin falan olacak

Ama ilerde sen mezun olunca doktor sayısı neredeyse 2 katına çıkacak sen mezun olana kadar ve baktığın hasta sayısı günde 30dan fazla olmayacak neredeyse hiç nöbet tutmayacaksin ama aldığın ücret de almanyadaki gibi 60-80bjn bandına dusecek

Böyle olursa iyi, en azından iş garantisi var.

Almanya'da doktor maaşları 2400-2600€ değil. En düşük doktor ücreti net ~3100€. (~110k)

Tr'deki uzman doktor maaşıyla, Almanya'daki yeni mezun doktor maaşını kıyaslaman baya komik. Elmayla elmayı, armutla armutu niye kıyaslamıyorsun;)

Tıbbı bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeTıplı -- 11 Temmuz 2024; 18:42:54 >

10 yıl sonra bile senin dediğin olmaz belki bi 40 yıl sonra ancak Almanya'daki gibi günde 30 hasta bakarız. Türkiye nüfusu kontrolsüz artıyor. hani pandemi öncesi doktor açığı kapanacaktı? bir sürü manşet atılmıştı şimdi onları açıp açıp gülüyorum Tıbbı bırakıyorum 

Nüfus artış hızı baya düştü.

• yine de Avrupa'ya oranla çok değil mi?

Evet ama çok sürmez gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.