Şimdi Ara

Tıbbı bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geldiğimiz noktada tıbbın okunacak hiçbir şeyinin kalmadığını fark ettim zaten düşünüyordum Evrim ağacı videosuyla emin oldum mühendisliğe geçiş yapmayı düşünüyorum 3k civarı nereler mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zorlanıyorsan sevmiyorsan bırakabilirsin ama bu mesleğin biteceğini düşünüyorum diyerek bırakmak bence çok mantıklı değil... Ve de belkide mühendisliklerin tamamı yapay zekaya teslim olmaya tıptan çok daha yatkın bence... tıp tarihin her döneminde en önemli mesleklerden biri olmuştur ve olmaya devam edecektir
  • Odtü endüstri

itü ehb

• itü ehb, odtü aee,ytü ve iyte bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 27 Haziran 2024; 22:7:51 >
  • tıbbın bitip 3kya girecegin bolumun bitmeyecegini dusunduren ne dostum sana ?
    Ki tıp bitecek orası kesin ben dedemin yanına hayvancılığa donuyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

bu eleman tıp falan okumuyordur, 3k yapacak akla sahip olan adam zaten tıp yazmadan önce bu günlerin geleceğini düşünürdü. kendisi tıp isteyen bir yks öğrencisidir muhtemelen boş manipülasyon yapıyor

• Evrim agacı videosundan sonra tıpı bırakmaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33D6BB466 -- 27 Haziran 2024; 22:20:57 >
  • Geçen seneden konularım var bulur okursun saçma sapan konuşma ayrıca sen de tüm bu gelişmelerden etkinlenmişsin herkeste bi korku var normal geçen sene kararsız bir şekilde seçmiştim hatta mhüendiwlik mi falan derken ama mühendislik de yapay zekaya yenilri mi bilemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt
    Çok zorlanıyorsan sevmiyorsan bırakabilirsin ama bu mesleğin biteceğini düşünüyorum diyerek bırakmak bence çok mantıklı değil... Ve de belkide mühendisliklerin tamamı yapay zekaya teslim olmaya tıptan çok daha yatkın bence... tıp tarihin her döneminde en önemli mesleklerden biri olmuştur ve olmaya devam edecektir

• Valla hiçbir bölümde aradığını bulamayacaksın ona göre iyi düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 27 Haziran 2024; 22:31:10 >
  • Dünyada tüm meslekler içinde yapay zekanın direkt güven veremeyeceği tek meslektir belki de tıp... her zaman bu işte ustalaşmış insanlar meslek sahibi olmaya devam edecektir merak etmeyin

• bu kafayla geçtiğin bölümde de bi başarı bekleme

• En azından doktor olursam yapay zeka isimi alacak ama mühendis olup yapay zekayla ilgilenen kisi olurum

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

sınıfta kaldığın için mi bırakıyorsun. geçip te bırakan milyon da 1 çıkar. muhtemelen kalıp, bırakmana başka bir kılıf olarak video yu bahane mi ediyorsun.

• Ben de baktım evrim ağacı doktorluk mesleği bitecek ve yapay zeka daha başarılı demiş ben de bıraksam yatay gevisine izin verirler mi ?

Nereden dönsek kardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Haziran 2024; 3:9:53 >
  • maviplanet kullanıcısına yanıt

Ama doktorlardan daha iyi yaklaşıyor hastalar videoda görüldüğü gibi dünyada doktorların çok büyük kısmı sle tanısında bile bihaberdir(?)  ve tanı kriterleri karşıladı diye direkt o taniyi koyup yapay zeka tedaviye baslamis 

İşin gerçeğine gelirsek hiçbir zaman teoriklerdeki gibi hasta gelmeyisi mesela fmf on tanili hasta geliyor bakıyorsun tanı kriteri tutmuyor, genetik test yapıyorsun negatif geliyor ama kolsisin veriyorsun semptomları geriliyor şimdi tani kriteri karşılamıyor diye bu hastayı eve mi yollayacağım???

• bir video ile meslegini birakacak kadar cahilsen bencede okuma

• maviplanet kullanıcısına yanıt

kesinlikle öyle, bi de bazıları ciddi ciddi bitireceğini savunuyor ya aşırı komikler  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.