Şimdi Ara

# ECZACI VE ECZACILIK DÜŞÜNENLER #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14.500 sıralama ile nereyi önerirsiniz. ben ege,gazi veya ankara ün. bunlardan birini düşünüyorum.

ayrıca eczacılık hakkındaki genel görüşleriniz neler.. gelecek olarak pek parlak görünmüyor ama sıralamamda belli..

• daha önce de yazdığım konulara bakabilirsin geleceğinin parlaklığından ziyade eczanelere her zaman ihtiyaç duyulur çünkü sağlıktır sağlık sektöründe her zaman para vardır aç kalmazsın merak etme

ben 26bininci olmama rağmen eczacılık inadımdan ailemi ikna ederek özel üniversiteye gitmek istiyorum 10 senedir de annemin eczanesinde çalışıyorum dediğim gibi merak etme aç kalmazsın ve iyi de para gelir okuyacağın üniversitelerde sana yönlendirme yapacaklardır zaten iş konusunda eczacılığın hangi dallarında ilerlemen konusunda

14.500 sıralama ile o düşündüklerin arasında ben olsam sırayla ankara, ege, gazi yazardım

• eczacılık yazma abim geçen yıl bitirdi ankara eczacılığı kendiside dio bitti bu meslek die her sene 800 eczane açılıomuş giderek ölen meslek gerçekten bn olsaydım fizyoterapi yazardım manyak para var
  • o zaman eczane açmasın eczacılığın bir sürü dalları var

unutmadan fizyoterapist olursan hastane altında çalışman gerekir eğer kendin bi yer açmak istiyosan çift diploma ister hem fizyoterapist diploması hem de TUS'dan gelen fizyoterapi branşı diploması yani 2 kişi olması gerekiyor biri doktor öteki fizyoterapist bunu da unutmayalım
  • sabah olsun tercihi mi yapıyorum ankara,gazi,ege olarak yapacam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.