arkadaşlar nasıl gidiyor 69 üstü olayı 70 dide 69 birisini kabul ettiğiniz için 69 olmuştur benide eklediniz dimi sizin guildden sayılırım yalnız internet arızalı giremiyom netcafedede güvenemiyom oynamıyorum unıon kurarız artık
unionumuz Var
69+ Olması Herkesin 8 Dg Giyinmiş Olmasından Dolayı
Guildimize Bekleriz :)
Guildizde Suan da 69+ 32 Kişi Dün Aksama Kadar
Serverde Gercekten de Guclu Bir Guild Olacagımıza Eminim
ben Redin Abisiyim Kac lwl oldugunu bilmiyorum o zaman senide sayarsak suan da 33 oluyoruz
unıon olarak yapsak daha güzel olmazmı bende kendi guildimi bırakmak istemiyom tek ben varım birde ezik çarım başka kimse yok zaten tmm mı lütfen yaw
yani avantajı unıon olarak değilde ayrı bölgeden bir kişi size katılıyor böylece oda asker çıkartabilecek hemde diğer master daha güzel olur dezavantajı ise mesajlaşma guild içindekileri göremeyecem fakat unıondakileri bilicem hiç değilse
Valla Kardes Hele Bi Oyuna Gel Orda Konusuruz Benim Jeton Köşelidir Biladerim Olsa Anında Anlardı Kafam Karıstı Kusura Bakma :)
Hadi Kolay Gele Ben Cıkıyorum :)
Guildimizin üye sayısı 34e yükselmiştir..
69+ tüm kardeşlerimizi bekleriz..
İyi forumlar..
Arkadaşlar 36 kişi olduk ve aktif hızlı kasan 66-67 level arkadaşlarıda alıyoruz..
Gelmek isteyenlere duyrulur..
İyi forumlar..
Guildimizdeki Oyuncu Sayısı 38e yükselmiştir..
Ve arkadaşlar unionumuzada guildler alınacaktır..
Aramıza katılmak isteyenler bizlere ulaşabilir..
beni seç beni seç ben seçilmem seçerim guild için unıon kurdunuz demek ben varım adı guildimin PC_KOPAT_SRO dur
BmwDriver330 PM at uygun görürse alıcaktır..
Pre. biteli oyunada almıyor..
İyi forumlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme