Şimdi Ara

Tibet'in Yıldızları Toplanıyor All_StaR'da 69+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

All_StaR Adlı Guildimiz LwL 5 Tibet Serverinde Gergana(Cafer) Abimizin Verdiği Guilde LwL 69+ Oyuncular Alınacaktır

Suan da 20 Kişi Var

Eğer Oyunda Adam Gibi Yani Ana Bacı Karıstırmayan Arkadaslarına Saygılı Olan Arkadaslari Aramızda Görmek İsteriz...

Gelecek Arkadaslar Oyunda tüm üyelerimize ulaşabilirsiniz..

Ancak ben bir kaç isim yazayım : BmwDriver330 , ReD_KiT , JiggiJackson , _TeZcaN_ ..

69+ Butun Arkadasları Bekliyoruz...

Tibet Serverindeki Yabancılar Acıyı Tatacak Hele O Türk Düşmani Mercenerias

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byserserim -- 14 Ağustos 2007; 21:34:15 >

• red kiti bilirim ama nerde bulucam ben onları direk buradan alsanız olurmu onun yanına gidecem yada parti marti işi uzun olur değilmi ama siz bilirsiniz açık olduğu anı yakalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 6 Ağustos 2007; 17:45:53 >
  • Kardes Ben Redin Abisi Suan da Red Oyunda

Arkadaslar Tibette Biz Yıldız Olacagız

Türklere Laf Savas Yapacak Yabancıları Türk Düşmanı Olanları Ezme Vakti Artık

70+ Arkadasların Hepsini Bekliyoruz...
  • birden gururlandım gerçekten sonunda oyunda o kadar istediğim şey olacak türkleri bi çatı altında toplamak ben hep bunu istedim 1 lvlden 73 e kadar şimdi türklerin hüküm sürme zamanı yabancılara adımızı temize çıkarıcaz agacılar 5 k cılar botçular elveda türk birliği merhaba

(duygu patlaması mı ne yaptım)
  • yalnız all_star guild değilde union olsa çok daha iyi olurdu ben sizin dost guild olsam master olmayı seçtimde merchant olayları yüzünden neyse unıon yaparım sizin bi alt guild olurum bendede 50+ olur artık napalım kabul edersiniz
  • Guild Artık Serverde O Yabancıların Hepsinin Anasını Aglatacagına İnanıyoruz

Tiefs Union Ve Diğer Arkadaslarla Toplanıyoruz :)
  • haydi turk ordusu desktek benden size
  • belki sizin aranızda değilim ama eminim yabancıların topunu ağlatırsınız
  • Tam bir Türk düşmanı ve tibetin en güçlü guildi olan Merchaneries'lere karşı mücadele etmek için

70+ tüm arkadaşları bekliyoruz..

*siteci* senin nicki söylermisin oyunda PM atıyım..

dc yiyorumda girmedim çıktım..
  • hewesınızı kırmak ıstemem fakat yuksek lvl lı oyuncuları bi arada tutmak zordur ki bunlar türk olunca bu ımkansız hale gelır

yınede kısa zamanda ii guıld olacaktır başarılar
  • Evet dediklerinde haklısın..

Guild kurulurken çok tartıştık ve genel olarak kırgınlar barıştı..

Ve birlik yavaş yavaş gerçekleşiyor..

İnşallah en kısa zamanda Tibet'in dumanını attırıcaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

hewesınızı kırmak ıstemem fakat yuksek lvl lı oyuncuları bi arada tutmak zordur ki bunlar türk olunca bu ımkansız hale gelır

katılıyorum senin iradenin ve söz geçirmenin iyi bizim ise disiplinimizin yüksek olması hava atma olayı falan olmamalı yani zor oyundaki nick crazyselmann ama benim adım enes ama nick selman ama adım enes orası karışık sormayın bu konuyu avrupayı yükleyemedim dow speed 0.0 oldu hiç ilerlemiyor hızlı indireceğim bi yer bulsanız süper olur ayrıca ben avrupalı açıp kasıcam bana pek rastlamassınız fakat söyleyin yeni açıcağım adama yada selmandaki arkadaşıma anında(kodlarla)tek tıkda gelirim ben

• quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

quote:

Orjinalden alıntı: bora563

hewesınızı kırmak ıstemem fakat yuksek lvl lı oyuncuları bi arada tutmak zordur ki bunlar türk olunca bu ımkansız hale gelır

katılıyorum senin iradenin ve söz geçirmenin iyi bizim ise disiplinimizin yüksek olması hava atma olayı falan olmamalı yani zor oyundaki nick crazyselmann ama benim adım enes ama nick selman ama adım enes orası karışık sormayın bu konuyu avrupayı yükleyemedim dow speed 0.0 oldu hiç ilerlemiyor hızlı indireceğim bi yer bulsanız süper olur ayrıca ben avrupalı açıp kasıcam bana pek rastlamassınız fakat söyleyin yeni açıcağım adama yada selmandaki arkadaşıma anında(kodlarla)tek tıkda gelirim ben

enes avrupayı yüklediğinde siteden PM at yada zaten oyuna girmiş olurum bana ulaş alırım..

Avrupayıda nerden indireciğini bilmiyorum arama yaptır arkadaşlar kesin alternatif link vermişlerdir..

• avrupa linki üst konuda vardı hala duruyormu bilmiyorum
  • ya benim down speed 0.0 yardım etseniz 1.9 da takıldı daha ilerlemiyo torrent yardım edin lütfen uykum geldi zaten ben uyucam o yüklücek help pls
  • vay be eski guildim zatoichiler desislavalar gerganalar niceleri 1 senelik guildimdi nese hadi kolay gele
  • arkadaşım keşke baştan torrent den indirmeseydin torrent linkten 3-4 günde indirirsin artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AvRiL_

vay be eski guildim zatoichiler desislavalar gerganalar niceleri 1 senelik guildimdi nese hadi kolay gele

Guildi zaten gergena verdi

İsmi duyulmadık 5 level guild alın size kavga edip durmayın dedi

bizde tmm dedik
  • torrenti iptal etsem başka yol söyleseniz bana lütfen
  • torrent i iptal et , flash get , dap , ve benzeri downloader programlarıyla bu linkten download etmeye başla

http://files.filefront.com/SilkroadOnline+GlobalOffi0rar/1;7963245;;1;/fileinfo.html
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.