ne diyon kardes ben 3 skille ezik buzuk max yapıp sp için surunuyoduk bunnarka batarım
o da senin problemin ben haritamı belirledim lv5 ten 14 e kadar taş aslanların orayı mesken tutucam bandit archer mekanı gibidir orası bir yerde devamlı spawn oluyorlar maymuın ve gold ticketlen bir günde 2 k sp toplıcam zaten bunlar 32 lv e kadar 7k istiyor olmadı ikinci günde devam edicem bir süre 4 gündede lv32 yapıcam sonra 36 ya kadar 2 lv farklan gidicem 36 da veya 38 de bir daha farm yapıcam ama 9 gap lan değil 3-4 gaplan 45-50 arasında bir farm daha sonrasıda allah kerim
yaa bylerrrr bu server ne zaman açılıcak bilen varmı
farmı nerden açyon yani basta oyunda werilen ellerle nekadar lwl kasssan okadar iyi bunumu diyon
bnmki BuLLdoZeRrR oldu bile. Lvl 5 im
kardes gel beraber takılalım nickinne benim dragon_tornado olcak offf cok yoruldum sıkıldım basım agrıdı 10 yıl yaslandım baslıcam spyede icat edenede
hocam Dragon_Tornado mu yoksa dragon_tornado mu ??? LÜRFEN NİCK LERİ DOĞRU WERİN OYUNDA SİZE RAHAT ULAŞMAM İÇİN..
Dragon_Tornado
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
hocam Dragon_Tornado mu yoksa dragon_tornado mu ??? LÜRFEN NİCK LERİ DOĞRU WERİN OYUNDA SİZE RAHAT ULAŞMAM İÇİN..
son anda daha güzel birşey bulamassam Only4yOu olacak full int nuker olcamda
okçu olacaklardan birini ayarlada reser olsun bir o eksik
ben rezim
TOPIC BAyaA TUTULDU UST KONU OLMASINI DILERIM
ben okçu açıcam da Full int mi Full str mi açsam karar veremedim ama sanırım full str açıcam....siz ne önerirsiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: seawolfref
ben rezim
ciddi ciddi büyük guildlerde bir rezer mutlaka olur eğer gerçekten rezer olacaksan çok iyi geriye cold blade kaldı
ben glavie açcam ama rese de veririm çünkü sp farm yapmasam bile benim bol spem olur
BEYLER BU SERVER ACILDIMI BU ARAD NICKLER BIRBIRINE KARISTI BI TANE YAN KONU ACICAM ORDA SADECE NICKLERINIZI ALIYIM
quote:
ben okçu açıcam da Full int mi Full str mi açsam karar veremedim ama sanırım full str açıcam....siz ne önerirsiniz?
bence int ol
benim adımı dragon_tornado sanıyolar Dragon_Tornado bu arada sro da partyler cok az exp weriyo nası olcak party marty[8|
quote:
Orjinalden alıntı: K_RAL
TOPIC BAyaA TUTULDU UST KONU OLMASINI DILERIM
0çok zekisin
quote:
Orjinalden alıntı: xXxSQuaLLxXx
ben full int aç derim
quote:
Orjinalden alıntı: xXxSQuaLLxXx
walla üst lvlerde gördüğüm kadarıylan full str cold yada fire ikiside tutulan imbue ler ama cold daha bir avantaj katıyor sanki lv64 ten önce 64 ten sonra kimse donmuyor fire lazım oluyor gerçi okçu pvp de filan yer almaz sadece healerlığını yapar exp ini alır çeker gider toplu kesimlerde bence cold aç ve str ol zaten defansın zayıf birde int olursan tek yersin devamlı nuker sworda dönersin