Şimdi Ara

TIBET TE HERKES ONLINE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olacak büyük ihtimalle.Troyda iki tane charı bırakıcam 29 luk.Level 60 adamlarla doldu heryer,ne trade ne thieflik yapabilmek mümkün değil.İyi de sabah oldu hala yeni server ortalarda yok
  • nerde bu server hala acilmadi insan bi saat belli eder yaws
  • eet yyaww açılsın artık !
  • server saatine gore 11 de olması lazımdı ama hala yok heralde 1 2 saat sonra acılacak (işallah )
  • ya kardeşler aranızda nuker warmı skillerini dagıtma seklini gondersin
  • bide aksam 6da açılırsa anca girerim sabah 11de işim war
  • arkadaşlar bu herifler ne kadar yalancı şu habere bakın

Date : 8/22/2006
    inquiry : 2042

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 11 th server, the Tibet server will open.

We hope our users show great interest and affection in our new server, Tibet.

New server name: Tibet
    New server open date: 8/23/2006
  • yoq hocam daa gün bitmedi yalnacı die hemen suçlamayamlım
  • WeLoveOTToManS da olabilirdi Ottoman dream özenti olur olympusda benim clanım
  • hocam ismi koyduk OttomanDreams
  • şindi light fire nuker olcam pzaman lionu açmasamda olur dimi bide cok seçici olcam olmam lasım her gordugumu açarsam biterim sizce nukerligim için batır çıkardan vazgeçmelimiyim batır cıkar yerine ıceden etrafı dondurma buyusunu açmam mantıklı olurmu kafam cok karısık offf biri gelsin adam gibi anlatsın ne mutlu olurum

• hocam ben denemek içinbi sword açtım yeni server açılana kadar 3. lwl daki old weasel görevini sword +shield le yapmaıorum anca 1-2 tane herb kullnarak glaive aldım kestim...şimdi sword lightning iyi olurm u sizce ?
  • sword kullancaksan cold iyi olabilir ama bence buraya yazma da üst konu var oraya yaz
  • ok saol cold yerine lightning nuke düşündüm bide 3 lwlde hiç bir sihir açılmıor heralde bu yüzden öldüm
  • bence cold açma ben sword lightning kascam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 23 Ağustos 2006; 9:32:45 >
  • 5 lwl oldum lightning le 2 wurusta kesiorum wease li bu server ne zmn açılacak ?
  • öğleden sora
  • Seawolfref kardeşim tamm saat biliomusun ona göre bir işimi halldecem yoksa ertiliycem de
  • o kadar beklicek miyiz ? saat kaç gibi ? saat wermemiş site nerden duydun ? öğleden sonra olduunu
  • seawolf siteden çıktı...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.