Şimdi Ara

TIBET TE HERKES ONLINE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: suskonusma

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

OttomanDream_TR OLABİLR Mİ ? İLLA TÜRK OLDUUMUZU BELİRTMEK İÇİN ??

Ottomanı gören türk oldugumuzu anlar zati

unutamamışlardır ottomanı hala

1453

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothicRock -- 22 Ağustos 2006; 22:45:39 >

• quote:

o zmn OttomanDream olarak kabul ediorum yarımız dan çoğumuz kabul ediorsa

last samurai bunu guild de konussak olur mu ?

çoğunluk OttomanDream
  • ewt byler yarınki açılışta beraberizzzzzz guild adıdsa tamam ama para yok işe bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

byler bnm bi tavsiyem daha var ama o fazla tutmaz sanırımm şimdi ist. avrupadaki arkadaşlar birleşsek bi int. cafe bulsak topluca silk alsak nasıl olur sizce
    olum hepimiz ayrı şehirdensek nolcak hepimiz silk almak için istanbula mı gitcez ayrıca yol parası allah bilir kaç silke denk geilr
  • ok arkadaşlar yarın o zmn OttomanDream olarak guild i kuruoruz ben derim ki herkesin lwl ları birbiriyle eşit gitsin ya siz ?mesela yarın herkes belirli bi saatte başlasın kasmaya fln gibi geri kalanları da sonra kasrz nasıl fikri?
  • quote:

ok arkadaşlar yarın o zmn OttomanDream olarak guild i kuruoruz ben derim ki herkesin lwl ları birbiriyle eşit gitsin ya siz ?mesela yarın herkes belirli bi saatte başlasın kasmaya fln gibi geri kalanları da sonra kasrz nasıl fikri?

saçma bir fikir isteyen istedigi kadar kasar yani ben ticket sincap alcam 2 hatftada 45
  • ok beyler erkenden yatıp 7 de kalkcam ben :D:D server acılmıssa en ii si msnleri verin beyler yoksa banlancaz

ican-x@hotmail.com

benimki
  • hepimizin aynı saatte açması zor bi de benim sabah kursum var bi saat oynarım belki kurstan önce belki hiç oynamam herkes kendi lvl atlamaya çalışsın bence nasılsa birbirimize ytişirik
  • olmm iyi oku ist. awrupa diyorumm

benimkide tolga-akinci@hot..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 22 Ağustos 2006; 22:52:45 >
  • ok istersen sen ol master ben 1 ayda ancak olurum 45 :D guild le hareket edersek hep beraber oluruz 3 haftade 45 die düşnmüştüm ama olsun sen öle diorsan öle olsun
  • yw ben hangi chari alacagimin kararini veremedim yaws

simdi blade cold olmak istiyorum ama artik bıktım blade den adamı cok sıkıyor

sword int cold olcam nuke atacam ama int. enerjisi az her yere atlıyamıyosun(blade olsa en guclu yaratıga bıle dalıyon)

blade i olsam sword mu karar veremedim

• nese arklar bu kadar sohbet yeter gerisini oyunda konuşuruz ben sabah 9 gibi girerim belki
  • beyler ben ticket falan almıcam zaten cok hızlı beklemeyin ticket lı kascak biri master olsun o zman
  • msn adresim yek_gulen@hotmail.com ismecan bende çevrimdışı gözüküosun anlamadım walla ama bana ileti yazıosun bu arada ticket kullanacak biri olabir master

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 22 Ağustos 2006; 22:59:29 >
  • hdiyin byler ben bi 30 dk daha kasiim benim kereta yı soorra yatağaa dersane ye gidicem yarın
  • ya iş bankası bir kıllıkmı yapıyor bilen varmı geçen seferki maxinet şifremi kullanamıyorum vede artık oraya gelmeden hata veriyor paypalda kullanamıyorum nedir bu çile lv40 olimpus str glavie satılıktır yeni serverda cüzi bir miktar silk e
    çok sağlam bir guilddedir char 0 bot kişilerin toplandığı bir guild

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 22 Ağustos 2006; 23:24:21 >
  • Dragon_Fable nası isim
  • İSİM KARARI WERİLDİ OttomanDream
  • guild ismi mi ? hocam bi galiba hepimiz anlaştık OttomanDream koyacağız isime

yarın biz 3 kişi beraber quest yapacağız gelmek isteyenler gelebilr yarın saat 9 gibi hi_1 a pm atın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 22 Ağustos 2006; 23:35:13 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.