Şimdi Ara

TIBET TE HERKES ONLINE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ismetcan

hepimizin sürekli berserk olması imkansız zaten

hheehhehe öle şey mi olur yaws
  • YAWW BERSERK FİLAN GULDURMEYİN WARYA KIRMIZI CANAWAR ADAMLA BİDE KIRMIZI KADIN WAR ONNARDAN OLSUN CLAN
  • sp farmı çok denedim
    lv5 -14 arasında yeterli olacak bana
    ilk gün lv5-1 arasında 9 farı oluşturcam ve taş aslanlarda kasımca lv atladıkça 9 gapa devam ilk gün 1.5-2k sp toplarım denedimçünkü 2. gün lv24-27 arasında 3. günde nukeleri açarım
  • Ben yarın 6 da server açııldığında olamam ama cuma sabahın köründe oluurm
    Bu arada full int archer aççcam nickimi falan dedim ama KaTiL_EJDeR olur
  • en iyi guild uyumlu guild herkez kırmızı yaratık demon ırkı gibi filan offfff gaza geldimde olmıcagını bilyom ama olmasını çok isterdim
  • bence isteyen istediği idyi koysun istediğini adam tipini seçsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmareshadow

bence isteyen istediği idyi koysun istediğini adam tipini seçsin

Katılıyoum
  • yaws bi dusunun fikrimi herkesin adının sonuda demon ossun ****_demon gibi herkez kırmızı yaratık olsun kadın erkek farketmez hatırlamayana silkroad nete baksın clanın adı demon_tr yawws neden biri kol destek cıkmıyo cok yaratıcı bi fikir iyi guildler bole olur
  • oguzhan kardes uyum sadece renkle ve nickle olmaz hatta renkle ve nickle hiç olmaz önemli olan aramızda uyumlu olalım öyle en ii guild olalım öle deilmi??
  • Arklar beraber kasarıs ben hemen lvl1 questine gidicem nası olsa lvl 15 e kdr questler ezberimde beraber kasıp gelişiriz ozgur_akgul@msn.com oyunda KaTiL_EJDeR kullanılıosa OzGuR_AKGuL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilai_Khan
    oyunda KaTiL_EJDeR kullanılıosa OzGuR_AKGuL

sabahtan beri aynı şeyi sölüyon
  • kardeslerim cok sıkılıyom bi kol cıkarsınız dimi be tek eylencem bu tek tek nereye kadar cok sewindim saolasınız

• bence uyumlu guild lvlla olur hepimiz benzeri lvlla durursak baya bi uyumlu oluruz herşeyi beraber yaparız
    guild yapmamız için iyi para toplamamız lazım gmler yeni server diye bize bi güzellik yapıp ilk gün sos itemler düşürttürür inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan9

kardeslerim cok sıkılıyom bi kol cıkarsınız dimi be tek eylencem bu tek tek nereye kadar cok sewindim saolasınız

çok saçma bir fikir olduğu için kol çıkanın olacağını sanmıyorum arkadasım..

• quote:

Orjinalden alıntı: suskonusma

quote:

Orjinalden alıntı: nightmareshadow

bence isteyen istediği idyi koysun istediğini adam tipini seçsin

Katılıyoum

+1 bende katiliyorum

ne o oyle herkes ayni char ayni kiyafet olur mu ole sey bari herkes ayni silahi ayni skilleri acsin

• Beyler Şimdi Kaç Kişiyiz Guildi Kim Kurcak Kim Master Olcak Onları Bi Konuşlaım Guild i Kurarken Olay Cıkmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetcan

Beyler Şimdi Kaç Kişiyiz Guildi Kim Kurcak Kim Master Olcak Onları Bi Konuşlaım Guild i Kurarken Olay Cıkmasın

Bencede ve de adı bir anketle seçilsin !!!?
  • quote:

bence uyumlu guild lvlla olur hepimiz benzeri lvlla durursak baya bi uyumlu oluruz herşeyi beraber yaparız

inanılmaz dercede katılıorum;)

yeni server a girecek olanlar

hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_

daa gelen warsa adnı eklesin lütfen her seferin de yazmak zorunda kalmayayım
  • O Zaman Kardeşler Şu An Bizle Olan Arkadaşlardan Fİkri Olanlar Sölesinler Bİrer İsim Anket Yapalım benim bir önerim yok (hiç yaratıcı deilim zatiiiiii)
  • _TuRkS_ nasıl olur sizce uyar mı bu olsun demiyom sadece fikir herkess yassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskonusma -- 22 Ağustos 2006; 21:58:09 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.