Şimdi Ara

TIBET TE HERKES ONLINE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-Kelime-i Şehadet
    3-Treasure_TR
    4-ChAmPiOnS_TR

Oylama Başlasın Öneri Gelmedi daha

Bu konudaki kullanıcılar: _last samurai_, ismetcan, yigitemre, umbaba, seawolfref, nickyoksunu, Private, suskonusma, @_@, SilkYolu

Hadi Beyler Bize Katılmasanız bile fikrinizi belirtin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetcan -- 22 Ağustos 2006; 22:16:16 >
  • TÜRKİYE KOKOREÇÇİLER DERNEĞİ OLSUN BENCE TABİ SADECE Bİ ÖNERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

BÜYLER BU ARADA GUİLD İSİMLERİ FALAN İNGLİZCE OLMASIN OTTOMANS MIŞ BİLMEMNEYMİŞ ÖYLEE YOK Bİ TÜRKÜZZ TÜRKÇE ADLI GUİLD YAPALIM
    olum yabancı olunca çarpıcı olmuyo
  • beyler ben gelmek istiyorum ama kredi kartı bulamıyorum silk lamam lazım olimpusta lv40 glavie satıyorum 25 dolar(250 silk)
  • ismet bence bunların arasında en güseli TrEaSuRe_Tr HERKES KABUL EDİORSA GUİLD İN ADINI TrEaSuRe_Tr KOYUYORUZ weya champions ta güsel :D siz seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 22 Ağustos 2006; 22:16:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetcan

1-Türkler Vadisi
    2-Kelime-i Şehadet
    3-Treasure_TR
    4-ChAmPiOnS_TR

olum benim THE HUNS nerde
  • Ollley benim önerimmm kabul edildi ben onaylıyommm şekill isimm :D:D
  • Yaw dostum böle hani hazine diyince içmizden bişey çıkacakmış havası vermeyelim ama genede olur diosanızx tamam
    1-Türkler Vadisi
    2-Kelime-i Şehadet
    3-Treasure_TR
    4-ChAmPiOnS_TR
    5-The Huns
    Tama beyler oy yoluna basvuralım herkes istediğini sölesin su an biri karasız olmaz üzere TreAsuRe_TR 3 oyla galip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetcan -- 22 Ağustos 2006; 22:19:42 >
  • hocam aranızda anket yapmayı bilen var mı öle daa kolay olur hemen bi anket yapıp bitirelim şu işi
  • BYLER O ZAMAN OTTOMANİACS_TR NASI OLUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetcan

Yaw dostum böle hani hazine diyince içmizden bişey çıkacakmış havası vermeyelim ama genede olur diosanızx tamam

• SINCE1453 ??????
  • TEKRARLIYORUM hocam aranızda anket yapmayı bilen var mı öle daa kolay olur hemen bi anket yapıp bitirelim şu işi
  • bncede ondada ankete hangi isimleri koycaz diye düşüncez
  • FİGHTERS olabilir yada TURK_SAVASCILARI veya turkish warriors olabilir bunlarda benim fikrim
  • BURADA GEÇEN TÜM İSİMLERİ KOYARIZZ HERKES OYLAR HANGİSİ SEÇİLİRSE ONU KOYARIZ EN ADİL ŞEKLİ O
  • anket galiba konunun başında konuyu açan kişi yapıyo
  • doğru dostum aynen öylede işte açan kişi ya bilmiyo yada unuttu ama bulur sorun değil
  • İŞTE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BULDUMM SÜPPER OttomanDream !!!!!!
  • YOQ HOCAM ÇIKIP GİRDİM YOKTU ANKET
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.