Bildirim
Tibette 66 adam SS li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Botla kastığını herkes bilio ama 66 bu ne bea botla bile olsa bu kdr zamanda nası oldu anasını satem -
benm arkdasda 64 bot suz kastı sabah aksam uykusuz kasıo cock aylk ticket fln wardı adı Anarchy -
3 haftada mı kastı uyan artık -
quote:
Orjinalden alıntı: 4everAres
3 haftada mı kastı uyan artık
İstanbul Guıldı lvl 4 olms Imzayı 4 yap ıstersenbide 3 haftadan fazla oldu tıbet acılalı 1 ay oldu da gectı
-
anarchy greece de idi botla kasmıştı greeceden sonra gelen servera geçcekti adı neyse olympos mu ne orda botu kuramadığı için burda kaldı diğer servera geçerim dedi tibete geçti ve bence bot kullandığı kesin çünkü botla kasmak istiordu zaten ama tabi görmedim bilmem botsuz da kasmış olabilir ama çok zor
-
bu 66 dedıgın adam 62 str ıle kapıstı str ılk ını aldı sonra 2 kkere yattı ama zor kestı str yı -
abooo one be 66 -
Botla kastıysa -
way be 66 lvl ha -
Hemen bot diyosunz kasan kasan ne var ne kadar oldu orası açılalı 1ayı geçti adamın kasma tekniğini düşünün biraz mesela 3-4 kişi kasıyo olabilir hiç boşalmıyodur char gece gündüz 70 bile olur aslında. -
botla değildir. adam duayen olmuş ticket almış kasmış işte. her şeye bot demeyin pilis -
quote:
Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL
Hemen bot diyosunz kasan kasan ne var ne kadar oldu orası açılalı 1ayı geçti adamın kasma tekniğini düşünün biraz mesela 3-4 kişi kasıyo olabilir hiç boşalmıyodur char gece gündüz 70 bile olur aslında.
Bizim Arkadaşlar 3 Aydır Günde 24 Saat Kasma Yapıyolar Daha Yeni 62 Oldular.
Botla Kastığını Kınamıyorum İstediği Kadar Kassın Ayıp Değil. Öyle Zevk Alıyosa Öyle Oynasın Oyunu.Kimseye Karışmak Düşmez Bence -
kusura bakma ama günde 24 saat kasıpta 3 aydır 70 olamamışlarsa yuh diyorum.3 ayı geç 1 ticketla 70 olursun. -
quote:
Orjinalden alıntı: _Lethe_
kusura bakma ama günde 24 saat kasıpta 3 aydır 70 olamamışlarsa yuh diyorum.3 ayı geç 1 ticketla 70 olursun.
Sen de Haklısın Ama 256 MB RAM 128 EKRAN KARTI Lagdan Oynanmıyo Donuyo -
bncedeeee bottur çunkuu ö lee botlar çıktıkii hem sikiill kullanıolar hmdee mal mal hello diıolar
hll olsn hackerlara neler yapıolar
hehehe -
puff nerde kasmasını bilmeyen var bu topic e gelmiş heralde çok büyük bişey sanıylar -
67 olmus xJT int nuker pure boterrrrr Banlanacağınıda sanmıyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL
puff nerde kasmasını bilmeyen var bu topic e gelmiş heralde çok büyük bişey sanıylar
sen neden bu topice geldin madem hadi biz kasmasını bılmıyenler olarak bu topicteyız sen kasmasını bılıosan
ne işin var bu topicte -
THEYLOVETHEBOTS
Benzer içerikler
- joysro hazar
- teamspeak sesli konuşma
- japonca nickler
- tiktok pk nedir
- en kalabalık silkroad private server
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X