Şimdi Ara

tibetteki guildler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: JeiCeei

ya bot sanki yüzde kaç kasıyo kardeşim ? en fazla kassında yüzde 40 kassın bi günde bırakın kim ne isterse yapsın ya bende bot kullanıyorum ama kesinlikle kasmak için bikere bile kullanmadım hep zerk için kullanıyorum ben bot zerk olunca kendi zerk im gitmiyo ardından ben zerk olup giant ,boss vs. raht kesiyom

ya sen kafayımı yedin bu kadar saçma bi düşünce olamaz botu sırf zerk için kullanan adam bens eni gördüm

arkadaşım sizen botcudan nobdan mobdan allaha allah siz kendiniz kasın zevkinize bakın adam botla kassın zevkine baksın o bot kullanan 10 günde 50 olur sen 20 günde yaw nedir bu bot meselesi allahıma kıbrıs meselesini geçdi
    quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

herşey güzel tamam bot kullanıyorsun da bunu ovune ovune soylemndeki amaç ne ben zenginim alırım falan mı amacın?Burda bot sevilmedigini biliyorsun?konunun benle alakası yok sadece merak ettim.Bu arada noob istemiyoruz falan demişsiniz bot kullanmayan noobmu olmuyor yani?

bunun zenginlikle ne alakası var 8$ 200 saatlik bot sen silk alırken en az 300 silk alıyosundur tahminime ozaman sen da zenginsin çünkü 300silk 30$

bakın oyununuza kimseninde botuna suyuna karışmayın kimse kimseyi ilgilendirmez ve burdada kimsenin kimseyi bot kullandığı için yargılamaya hakı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchyc -- 13 Eylül 2006; 18:40:21 >

• bişiler yazıcaktım vazgeçtim beyler bu konu kapansın lütfen uzadıkça uzuyor çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: champione

tibete yeni başladım tibetteki guildleri bi tanıyabilir miyiz böylece herkes tibette nasıl guildler var bilirler

istanbul guildine falan ordaki herkes botçu demişti

nerden nereye....
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubber_fg

quote:

herşey güzel tamam bot kullanıyorsun da bunu ovune ovune soylemndeki amaç ne ben zenginim alırım falan mı amacın?Burda bot sevilmedigini biliyorsun?konunun benle alakası yok sadece merak ettim.Bu arada noob istemiyoruz falan demişsiniz bot kullanmayan noobmu olmuyor yani?

Evet ben oyunu hiç bilmiorum noobum ondan bot kullanıorum..iSTANBUL guildi hakkında botter şu bu demenize gerek yok daha başından kabul edioruz amacım bunu belirtmek..Burda bot sevilmiyor olabilir sende sevmiosan botterlarla muhattap olma o zaman.Senin alpsteki guildinde 1 tane bot olmayan adam söyleyebilir misin bana?

Ben yetermi?

• quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

shupara sesleniyorum
    zamanında seni uyardığımda bana sus diye msj attın ve adamlarını uyarmadın

bugün gene akıncı nicli adamlar bu seferki hereticden gene bizim adamlara dalmışlar

daha önce sizin guilddeki akıncı aynı şeyi yapmıştı
    sadece lv kasıyorsunuz biraz adamlarınızlan ilgilenin

Bu kadar Büyüt meyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ReFLeX

quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

shupara sesleniyorum
    zamanında seni uyardığımda bana sus diye msj attın ve adamlarını uyarmadın

bugün gene akıncı nicli adamlar bu seferki hereticden gene bizim adamlara dalmışlar

daha önce sizin guilddeki akıncı aynı şeyi yapmıştı
    sadece lv kasıyorsunuz biraz adamlarınızlan ilgilenin

Bu kadar Büyüt meyin

adamlar zaten atılmış gördüğüm zaman kesicem adam bizi düşük lv de keserken biz adam uniondan diye adamı seçmiyoruz bile adam bize dalıyor

• quote:

quote:

quote:

Evet ben oyunu hiç bilmiorum noobum ondan bot kullanıorum..iSTANBUL guildi hakkında botter şu bu demenize gerek yok daha başından kabul edioruz amacım bunu belirtmek..Burda bot sevilmiyor olabilir sende sevmiosan botterlarla muhattap olma o zaman.Senin alpsteki guildinde 1 tane bot olmayan adam söyleyebilir misin bana?

Ben yetermi?

bi tek sen mi botter deilsin yani? guildindeki ThenD benim 6 senelik arkadaşım bana yok botçu deiliz şu bu kolpa yapma.milleti kandırsan beni kandıramazsın alayınız botçusunuz işte sende kabul et olsun bitsin...
    ThenD dediğim adam ticketla %100 botla kastı sen bu adamla aynı zamanda 70 olabiliosan sen superman sin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber_fg -- 13 Eylül 2006; 21:14:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yetermi?

bi tek sen mi botter deilsin yani? guildindeki ThenD benim 6 senelik arkadaşım bana yok botçu deiliz şu bu kolpa yapma.milleti kandırsan beni kandıramazsın alayınız botçusunuz işte sende kabul et olsun bitsin...
    ThenD dediğim adam ticketla %100 botla kastı sen bu adamla aynı zamanda 70 olabiliosan sen superman sin..

Superman falan değilim ben 61ken o 56ydı :D sonra 1 hafta girmedim aynı zamanda 70 olduk.eğer ben botcu değilsem cumle alem senin ananı ama ben botçuysam cumle alem benim anamı o akdar diyorum.Sana bot vericem bana 32den 40'a 2 gunde geçeceksin tamam mı? hemde str charla ulan adamı hasta etmeyin 52 saat uyumadıgımı biliyorum ben.Siz tembelseniz becerikseniz ben ne yapayım.Bu oyunu 1 senedir oynuyorum ben nasıl hızlı kasılacapgınıda bilmeyeceksem tukursunler bana.Ya size ben ne anlatıyorumki sen botçu oldugun için herkesi oyle goruyorsun botun ne oldugunu biliyorum insandan hızlı kasamaz kimseyle de arkadaşlıgın beni ilgilendirmez.banane 6 senedir arkadaşsan.Arkadaşa bak benim arkadaşım botcu diyor ben senin gibi arkadaşaaaaa anla işte

• aramızdaki fark ne biliomusun bende 1 senedir oynuorum hatta çok büyük konuşurum bu oyunu senden de iyi biliorum ama elin oğluna anamı iddaa konusu etcek kadar salak deilim işte aramızdaki fark..ben arkadaşımın botçu olduunu hatta kendiminde botçu oldumu söyleyecek kadar delikanlıyım ama sen guildini botçularla doldurup millete bot yüzünden laf edicek kadar zavallısın...
  • bende kullanmam bot ama hergun tonca kufur gelıyor pm ye neymıs botmusum benı bılen bılır heretıc oyunun ılk gunu demıstı bu kadar fazla kasma bot demeye baslarlar dıye haklıda cıktı 2 kışi kasıyoruz charı sırf bu yuzden oyunu bırakmayı dusundum ıftıracılar yuzunden onlara tek bır soz yeter sanıyorum allah kıskananların cekemeyenlerın ıftıra atanların belasını versın baskada bısı solemıyorum
  • Hasan boşver kimin ne dediği önemli deil ben bunu belirtmeye çalışıorum zaten.herkes kendi keyfine baksın kimin işine nası geliosa öyle kassın adamlar bunu bile olay yapıolar.8$ ı zenginlik ölçüsü olarak görenler var daha ne diyebilirim ki...
  • ben olaya karısmak ıstemem thend unforgıven 1 shot hepınızı tanıyorum olayın bu yone gelmesını ıstemezdım sonucta zengınde olsak fakırde olsan aynı havayı soluyoruz bosuna gergınlıge tartısmaya gerek yok 8dolara kımse zengınde olmaz fakırde (lafım kımseye degıl) ınsanlıgın olmamıs paran olmus ne yazar senınde sonun bır avuc toprak (polemık yapmak dııl amacım gerceklerıde gormek lazım bılmek lazım
  • Biraz daha uzarsa lübnan savaşına kadar gider bu konu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.