Şimdi Ara

Ticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıllar sonra knight online oynayasım geldi ve rosettada 5 yıl önce bıraktığım charımla oyuna tekrar başladım, yaklaşık 90-100 m falan üzerinde para vardı, +1 shard, raptor vs alıp basıp yada yine pahalı fiyattan satarak 220 m civarına 4-5 günde getirebildim ancak, istediğim verimi aldığımı düşünmüyorum açıkçası, saatlerce hiç bir şey satamadığım oldu, zira server genelinde alıcı insan yok denecek kadar az, herkes elindekini elinden çıkarmaya çalışıyor, sizin böyle ticareti seri dönen, kolay kâr edilen yöntemleriniz var mıdır, varsa paylaşırsanız sevinirim. Hepinize iyi bayramlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 25 Haziran 2017; 22:5:37 >

• Herkes kutu kırdırıyor, kutusunu buy pazara hemen bırakanlar da oluyor, demek istediğim buy pazar açıp ucuzdan kırmızı yeşil mavi kutuları toplayıp normal fiyatından bekleyerek satabilirsin.
  • https://youtu.be/aliVzWs8bxY

para kasma yontemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah beyler her türlü şeyi ucuza alıp pahalı satarak 1 gb parayı 7 gb yaptım, katlayarak devam ediyorum sağolun
  • Maradon da güzel bi yere kur kuy pazarını. Ne alıp satacağın sana kalmış. Ama belli başlı şeyler vardır onları takip edeceksin. Kur buy unu blokla pm ni.

tabi bunu yaparken piyasayı ne öldür ne uçur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Maradon da güzel bi yere kur kuy pazarını. Ne alıp satacağın sana kalmış. Ama belli başlı şeyler vardır onları takip edeceksin. Kur buy unu blokla pm ni.

tabi bunu yaparken piyasayı ne öldür ne uçur.

Trina alıp satıyorum normalde millet 120-130 arası satıyordu 115 ten falan satmaya başladım bende seri gitsin diye gerçekten de gidiyordu, şu son 2-3 gündür 105 m e kadar düştü satış piyasası

• pazar alanında gayet iyi para çevirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    2 hafta önce açıldı
    E-TİCARET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.