Şimdi Ara

ticarete atılıcam french sistemi nasıl tiffany bayiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ticarete atılıcam rızkın 10 da 9 u ticarettedir .Peygamberimiz (s.a.v)de ticaret kapmıştır .mübarek ve kutsal bir meslek olduğunu düşünüyorum.18 yaşındayım babam işçi .100 bin limitim var .düşündüm taşındım üni okusamda iş bulmak zor 2 binden yukarı maaş almak zor .tiffaniy bayiliği almak istiyorum yada oto yıkama .ama tiffany daha ağır basıyor .yeni açılan avm bulup yer kapmak istiyorum ama pek bilgim yok bilgi verir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavutdalağı -- 5 Aralık 2009; 22:47:55 >

• erotik shop aç
  • Git oku iş bulamassan yaparsın ticaret.
  • arkadaşım peder yıllarca millete çalıştı .millete çalışıp para kazandıramam .ruhumda patron ruhu var
  • birisi tiffany sistemini açıklasın yahu 60 bin tl teminat istiyorlar şirkete mi vericem bankada benim adımamı olması lazım okadar miktar .birisi vardı tiffany bayiliği olan ölüm nickli arkadaş galiba bi el atı ver yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnavutdalağı

arkadaşım peder yıllarca millete çalıştı .millete çalışıp para kazandıramam .ruhumda patron ruhu var

kimin yokki ?
  • iyi diyosun hoş diyosunda bu işler öyle gözüktüğü gibi kolay değildir piyasada kendini tutturman, bunun içinde değişime yeniliklerle ayak uydurman gerekir.daha önceden bu işlerle ilgili tecrüben yok 18 yaşında böyle büyük bi işe girerek paranı heder edebilirsin iyi düşün bnce
  • Franchising yapacaksan giyim sektörü değil, fast food işine gir. Çok daha garanti iştir, ben ileride yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 5 Aralık 2009; 22:50:56 >
  • işe atılmam nerden baksan 3-4 yıl olur şimdiden araştırıyorum işte onun için
  • sen önce diplomanı al diploman köşede dursun ondan sonra ne yapacaksan yap
  • Eger ticarete atilcksan once git yapmak istedgn sekterdo is bul bi kac sene calis isin incelklerini ogrenmzsen degil 100bin 500 binin olsa ise yaramaz
  • yazın lcw girmeyi düşünüyorum askere gidesiye kadar çalışırım para atarım hem işi öğrenirim nasıl
  • Bir avm de giyim mağazası açacaksan büyük bir dükkan olması lazım.

öyle mağazaların kirası da en az 15 bin TL dir. franchising sistemiyle tiffany ye yukarda dediğin gibiyse 60 bin TL verdin, 10 bin Tl likte mal aldın.

60+10 =70 + 2 aylık kira 15+15 =100 bin TL,

2 ayda doğrulamazsan, Sermaye biter, dükkanın kirasını çıkaramadığından batar gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Bir avm de giyim mağazası açacaksan büyük bir dükkan olması lazım.

öyle mağazaların kirası da en az 15 bin TL dir. franchising sistemiyle tiffany ye yukarda dediğin gibiyse 60 bin TL verdin, 10 bin Tl likte mal aldın.

60+10 =70 + 2 aylık kira 15+15 =100 bin TL,

2 ayda doğrulamazsan, Sermaye biter, dükkanın kirasını çıkaramadığından batar gidersin

kiralar 5 bin civarı 60 bin bankada durucak teminat belli miktar mal almam lazım ayda 50 bin kazanıyorsam 30 binlik mal almam lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.