Bildirim
TİCARETTEN İYİ ANLIYANLAR NE YAPAYIM !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bizden Bilelim kardeşim Bu işlerde kesinlik yoktur kazık yersin belki kazık atarsın anca kendin yapıp görürsün. yani sana yap gör demketen başka bişi diyemeyiz ne dersek yalan olur.YAPDA GÖR. -
quote:
Orjinalden alıntı: StubB
Bizden Bilelim kardeşim Bu işlerde kesinlik yoktur kazık yersin belki kazık atarsın anca kendin yapıp görürsün. yani sana yap gör demketen başka bişi diyemeyiz ne dersek yalan olur.YAPDA GÖR.
ÖNCELERİ BÜYÜK kar yapmıştım , bu itemleri alana kadar , yesıl kutu yu ticaret ede ede yaptım ,dewam etmek ıyı olurmu acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: KARAOĞLANoğlu
quote:
Bizden Bilelim kardeşim Bu işlerde kesinlik yoktur kazık yersin belki kazık atarsın anca kendin yapıp görürsün. yani sana yap gör demketen başka bişi diyemeyiz ne dersek yalan olur.YAPDA GÖR.
ÖNCELERİ BÜYÜK kar yapmıştım , bu itemleri alana kadar , yesıl kutu yu ticaret ede ede yaptım ,dewam etmek ıyı olurmu acaba
Olur olur süper olur ama önce gb cevir elindekileri. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KARAOĞLANoğlu
quote:
ÖNCELERİ BÜYÜK kar yapmıştım , bu itemleri alana kadar , yesıl kutu yu ticaret ede ede yaptım ,dewam etmek ıyı olurmu acaba
Olur olur süper olur ama önce gb cevir elindekileri.
7,24 pazar kurucam ya baslıcam bugun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X