Şimdi Ara

TİCARETTEN İYİ ANLIYANLAR NE YAPAYIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İTEMLER ;

DD 7 DUAL ROGUE KAFAKLIK

120M PARA

SHARD REBİRT 2

PP +1

PP +0

CİTİN 7 6 ADET

------------------------------

bu İTEMLERLE TİCARET YAPICAĞIM YAZA KADAR 7,24 PAZAR ACIK DURUCAK ,

SİZCE KAÇ GB KAR YAPARIM

• Bizden Bilelim kardeşim Bu işlerde kesinlik yoktur kazık yersin belki kazık atarsın anca kendin yapıp görürsün. yani sana yap gör demketen başka bişi diyemeyiz ne dersek yalan olur.YAPDA GÖR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

Bizden Bilelim kardeşim Bu işlerde kesinlik yoktur kazık yersin belki kazık atarsın anca kendin yapıp görürsün. yani sana yap gör demketen başka bişi diyemeyiz ne dersek yalan olur.YAPDA GÖR.

ÖNCELERİ BÜYÜK kar yapmıştım , bu itemleri alana kadar , yesıl kutu yu ticaret ede ede yaptım ,dewam etmek ıyı olurmu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARAOĞLANoğlu

quote:

Bizden Bilelim kardeşim Bu işlerde kesinlik yoktur kazık yersin belki kazık atarsın anca kendin yapıp görürsün. yani sana yap gör demketen başka bişi diyemeyiz ne dersek yalan olur.YAPDA GÖR.

ÖNCELERİ BÜYÜK kar yapmıştım , bu itemleri alana kadar , yesıl kutu yu ticaret ede ede yaptım ,dewam etmek ıyı olurmu acaba

Olur olur süper olur ama önce gb cevir elindekileri.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KARAOĞLANoğlu

quote:

Olur olur süper olur ama önce gb cevir elindekileri.

7,24 pazar kurucam ya baslıcam bugun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.