Şimdi Ara

Ticari Taksi İçin En İdeal Araç Nedir(Yeni araçlar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
0
Favori
107.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiat doblo yada albea dan şaşmayacaksın
    fakat logan mcv de olabilir.
  • focus sw bence en uygunu konforlu,bagajı buyuk,az yakar(dizel)......... vs
  • şimdi eğri oturup doğru düşünmek var arkadaşlar.Bu zamana kadar yeni kasa golfe de bindim taksi olarak.Aynen öyle adam plaka sahibi keyfime aracıma folyo çektirdim taksi yaptım.paşalar gibi gidiyorum diye yapmış.Jetta, mercedes , yeni corolla , yeni civic , passat grande punto 206 saxo bir çok araba gördüm takside.Meganeler çok zaten arttı.Şimdi ama şöyle bi şey var.Zaten bu taksiciler adam gibi para kazanmıyorlar hele bide plaka sahibi değilse çok zor şartlarda para kazanıyorlar.Elbette bende isterim jettaya binim veya megane olsn bütün taksiler ama bu araçların bakımları parça fiyatları onları çok üzer.yakıtta dizel olduğu için pek sorun olmaz ama bakım olarak orta ve üst sınıf araçlar bize göre hoş onlara göre boş olur..Bence türkiye şartlarında en insaflı, taksiye en uygun araç albeadır.parçası ucuz,dışı - içi gene symbollere göre daha iyi.vergisi düşük falandı filandı bence budur...

• accent
  • en son takside bunu konuşmuştuk... albea dışındakiler tutulmaz çünkü altları alçak demişti
  •  Ticari Taksi İçin En İdeal Araç Nedir(Yeni araçlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 10 Haziran 2007; 13:20:59 >
  • istanbuldaki taksilerin yenilenmesi projesi vardı, topbaş her röportajında gündeme getiriyordu, hepsi fiat doblo olacak, yok efendim hepsi ford connect olacak, hatta mercedes a serisi olacak diye bir haber de okumuşluğum vardır.

noldu rafa mı kalktı bu proje?
  • bu konu bizdede gundeme gelmsti.aslında biz accent istiyoduk ama sofor mırın kırın etti.accent digerlerine gre brz daa fazla yakıomus. e taksici icin haftada 320-350 arası km yaptıgını dusunursek onmli bi para yapar. oyuzden o secti biz aldık..clio symbol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: moontaxi

istanbuldaki taksilerin yenilenmesi projesi vardı, topbaş her röportajında gündeme getiriyordu, hepsi fiat doblo olacak, yok efendim hepsi ford connect olacak, hatta mercedes a serisi olacak diye bir haber de okumuşluğum vardır.

noldu rafa mı kalktı bu proje?

Oldu olacak BMW falan yapsın Topbaş. İyice kafayı yedi bu herif valla. Tamam taksiler yenilenecek. Klima şart koşuluyo. Ama Mercedes diye de abartmasın.
  • Accent Era 1.6 üstüne tanımam..

- Parçası ucuz
    - 0km fiyatları uygun + ticarilere güzel olanakları var(hala var mı bilmiyorum)
    - Konforlu, sessiz, iç mekanı geniş
    - Donanım çok zengin, performansı iyi, motorları ekonomik
    - Yerli üretim olmasının yarattığı imaj..

Bunun dışında 2007 model Megane Privilege alan da gördüm, 1.6 115hp düz vites, full almış aracı, ona da bindik.. Yarı-deri koltuklar, arka kol dayama, 6'lı cd-changer, elektrikli sunroof, xenon farlar, 16' alaşım jantlar, krom kapı kolları falan iyi hoş tabiki de abartı lüks gibi geldi o da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Accent Era 1.6 üstüne tanımam..

- Parçası ucuz
    - 0km fiyatları uygun + ticarilere güzel olanakları var(hala var mı bilmiyorum)
    - Konforlu, sessiz, iç mekanı geniş
    - Donanım çok zengin, performansı iyi, motorları ekonomik
    - Yerli üretim olmasının yarattığı imaj..

Bunun dışında 2007 model Megane Privilege alan da gördüm, 1.6 115hp düz vites, full almış aracı, ona da bindik.. Yarı-deri koltuklar, arka kol dayama, 6'lı cd-changer, elektrikli sunroof, xenon farlar, 16' alaşım jantlar, krom kapı kolları falan iyi hoş tabiki de abartı lüks gibi geldi o da

Adam taksicilik yapıyo değil mi hocam. Full araç aldığına göre bence o zevk için o işi yapıyo.

• Taksicilere bir lafım yok canım eyvallah bizde isteriz E 200 kompressor taksilere binmeyi fakat.. Ben ticari gözüyle baktım yani sonuç olarak VIP işadamı karşılamıyorsun, her gün onlarca insan biniyor arabaya, hani bu yüzden Şahin alınmaz da Accent'ler lüks ve ticari arasındaki dengeyi ideal bir şekilde oturtmuş bana kalırsa Bir Albea'dan çok çok daha başarılı bir model, Megane'a göre de daha mantıklı
  • Şu an için (Ankara için konuşuyorum) Gördüğüm çoğunluk araç Albea (Kuş serisi artık bitme noktasında ama hala var.) Accent, Focus. Ama adamlar işi abartıp 407 ve 206'yı da taksi yapıyor. Hava alanında Mercedes E200 eski kasalardan var. Benle yaşıt nerdeyse araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 14 Haziran 2007; 0:34:00 >
  • Bence Hyundai Accent 1.5 CRDI
  • focus bence
  • Bana kalırsa listendeki lancer in yanına 3v0 ilavesi yaparım
    Ama taksicinin dilinden konuscaksak albea nın vergısı dusuk 1.3 motor da unvanlı motor. onun için albea ideal.Fakat taksi durağı terminalde falan ise o zaman da bagaj lazım olar onun için bi kaçtane de doblo koyarsın olar bıter.
  • skoda superb
  • focus u taksi yapanı allah çarpar
  • Bu soruyu birkaç taksiciyle de konuştum.

Öncelikle albealardan fazla memnun değiller sanırım. İşini sağlama alıp uğraşmak istemeyenler Toyota Corolla Dizel dedi ve efsane olduğu söyleniyor yani uzun süre tamirciye gerek yok.

Gençler reno clio dizel veya Lpg dedi. Bir grup lpg den bıkmış kuşl serisi eski lpg ler yüzünden onlarda hyundai era diyor.

ama bence hem taksi hem de .çok km yapan ve parası olan için

1 - Toyota
    2 - Hyundai Accent Era
    3 - Reno Clio Dizel
    Mansiyon :) Kia Cerato Dizel gerçekten çok tonanımlı bir araç ama nedense taksiciler Kia almıyor :)
  • İş yerinin karşısında bir taksi durağı var,ilk Albea aldılar iki sene önce ve hala sorunsuz kullanıyorlarmış ama motoru tutan takozlar yıpranmış bozuk yollara girmekten dün akşam konuştuk.Bu sene de iki tane sıfır Doblo bir tane de 2.el kango alındı hepsi dizel ve sorunsuz kullanıyorlar.Ayrıca sonuncu da toyota elegant dizel aldı,boyaya vermiş hafta sonu geliyor.İlginç olan bu toyotayı alan arkadaşın tüplü şahini 525.000 km devirmiş ve hiç motor açılmamış helal olsun dedim duyunca.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.