Şimdi Ara

Ticket çevirisi, sonrası ve 'unhandled exception' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben gizli sorumu unuttum ve öğrenmek için gerekli bilgileri ticket attım,
    bana şöyle bir cevap geldi:

Thank you for contacting the Knight Online Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

The questions you are able to choose from are as follows. Remember; only choose 3 of the questions to provide answers for.

What is your mother's maiden name?
    What was the name of your first school?
    Who is your favorite super hero?
    What is the name of your first pet?
    What was your favorite place to visit as a child?
    Who is your favorite cartoon character?
    What was the first video game you played?
    What was the name of your first teacher?
    What was your favorite TV show as a child?
    What city was your mother born in?

Should you require any further assistance then please feel free to submit another ticket. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in Knight Online!

Bu soruların içinden 3 soru seçip, karşılarına istediğim gizli cevaplarını yazıp tekrar gönderdim,
    ve şu şekilde cevap verdiler:

Thank you for contacting the Knight Online Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We have processed the change of information you requested. If you have any further issues please feel free to contact us again. Remember to change your password regularly and never give out your account name or password. The Knight Online Staff will never ask you for this information.

In the future please be aware that you are able to change your account password and email address yourself.

If you have a GamersFirst linked account:

· Go towww.gamersfirst.com

· Log into your account

· To reset your password click on "edit" link

· To reset your email address click on "edit" link

If you have an unlinked Knight Online account:

· Go towww.knightonlineworld.com

· Log into your account

· To reset your password click on "Reset/Change Password" link

· To reset your email address click on "Change Email Address" link

· Follow on screen instructions to change your account information

I apologize for any inconvenience this may have caused. Happy hunting and thank you for playing Knight Online!

Buradan anladığım kadarıyla bir sorun yok, istediğim gizli sorular olmuş...
    Burada da yazdığı gibiwww.gamersfirst.com sitesine girip şifre değiştirme bölümüne gelip "edit" diyince ( yani bu sayfa:http://www.gamersfirst.com/change_details.php ) "unhandled exception" diye bir hata alıyorum. (beyaz bir sayfada sol üst köşede küçük şekilde yazıyor)

tamam dedim, genel bir sorundur dedim vewww.knightonlineworld.com sitesine girip seal/unseal şifre değişimi sayfasına geldim, bildiğiniz gibi burada gizli soru istiyor. ticket ile atıp istediğim 3 gizli cevabı yazıyorum fakat işlemiyor, gizli soru yanlış hatası alıyorum...

Onların son attığı tickete göre bir sorun yok gibi duruyor, ama istediğim gizli cevaplar çalışmıyor. gamersfirst sayfasından denemek isteyince (http://www.gamersfirst.com/change_details.php) sayfada direk unhandled exception hatası gözüküyor...

Daha önce böyle birşeyle karşılşan varmı, sorunun nedeni nedir? "unhandled exception" hatası nedir? ve sizce şimdi ne yapmalıyım, ne gibi bir ticket atmalıyım?

LÜTFEN, BU BENİM İÇİN ÇOOOK ÖNEMLİ, HERKESTEN YARDIM BEKLİYORUM...GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ....TEŞEKKÜRLER...

• Yukarı
    yokmu daha önce böyle bi sorunla karşılaşan?
  • Up
  • Ne diyosun anlamadım ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escoteric

Ne diyosun anlamadım ki...

anlaşılması için o kadar özene bözene yazdım yahu.

yokmu daha önce başına böyle bişe gelen?
  • arkadaş gizli sorularını değiştirmek için ticket atmış k2 de geri dönmüş 3 tane gizli soru ve cevap seçip gönder diye.

bir de sonunda klişe şeyleri söylemiş başka konuda soru sormak için vsvs ticket gönderin zart zurt.

"hi k2network, here is the my choosen questions and answer that you request for my account security.

1. question What.................. 1.Answer .............
    2. question What.................. 2.Answer .............
    3. question What.................. 3.Answer .............

thanks for help, happy hunting"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 20 Ekim 2009; 18:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

arkadaş gizli sorularını değiştirmek için ticket atmış k2 de geri dönmüş 3 tane gizli soru ve cevap seçip gönder diye.

bir de sonunda klişe şeyleri söylemiş başka konuda soru sormak için vsvs ticket gönderin zart zurt.

"hi k2network, here is the my choosen questions and answer that you request for my account security.

1. question What.................. 1.Answer .............
    2. question What.................. 2.Answer .............
    3. question What.................. 3.Answer .............

thanks for help, happy hunting"

Evet ama olay zaten burdan sonra başlıyor.
    Ben istediğim gizli cevapları attım ve onlarda bana isteğimin gerçekleştiğini söylediler.
    Fakat, gamersfirst sitesinde şifre değiştirme sayfasına geldiğimde (http://www.gamersfirst.com/change_details.php ) "unhandled exception" diye bir hata alıyorum... knightonlineworld.com dan seal/unseal şifremi değiştirmek istediğimde ise girdiğim gizli soru cevapları (k2den istediğim ve onlarında onayladığı gizli soru ve cevapları) yanlış diyor...

• Aynı sorun bende de var. diğer forum sitelerinden cevap bulamadım umarım bana da yardımcı olucak birisi cıkar.

Arkadaşlar Knight online sitesinde 'unhandled exception' hatası nasıl düzeltirim. !!!

Arkadaşlar yukarda yazdığım gibi Knight Online hesabıma siteden giriş yapıyorum fakat şifremi değiştirmek için gamersfirst adresine yönlendirdiğinde sayfanın sol üst tarafında 'unhandled exception' diye bir hata çıkıyor ve sayfa görüntülenmiyor. Mozzilla - Google Chrome - Explorer hepsinde aynı sorun.
    Bu sorun yüzünden şifre değiştiremiyorum Yardımcı olabilicek olan varsa lütfen bilgilendirin hayır duası alırsınız emin olun.
  • Hala bir cevap yokmu ya Gamersfirst sitesine neden bağlanamıyoruz.

Şifremi değiştiremiyorum Gamersfirst adresine yönlendirildiğimde ''Unhandled Exeption'' diye bir hata veriyor sayfa ve görüntülenmiyor.

her türlü denedim hesabıma ulaşamıyorum gamersfirst e her yönlendirildiğimde aynı hata.

internet bağlantımı değiştirdim olmadı - Dns ayarlarımı değiştirdim olmadı başka bilgisayardan girdim olmadı hepsinde aynı problemi veriyor '' unhandled Exeption '' Lütfen yardım edin premium lu charım 79 lwl itemlerim kilitli fakat bu şekilde bankadaki itemlerim gitti soyuldum. şifre değiştiremiyorum. 1 aydır yazmadığım forum kalmadı yardım alamıyorum kimsede böle bir problem yok. Arkadaşlar nolursunuz bir çözüm bulun ticket falan atamıyorum çünkü gamersfirst sitesine yönlenmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.