Şimdi Ara

Ticket Çevirisi Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 30 gün önce hesabın blocklanmıştı.Dün açılması gerekiyordu ve ticket yolladım.Ticketa gelen cevap şu

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I have investigated your issue and have found that your account has been unblocked. Please be aware that further Terms of Service violations will lead to account termination. If you have any further concerns relating to the game Knight Online please submit a new support ticket. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for playing Knight Online.

çevirisi nedir yardımcı olursanız sevinirim

• Yardım lütfen..
  • Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Ben, senin çıkışını araştırdım, ve senin hesabının, engellenmemiş olduğunu buldum. Lütfen daha fazla hizmet ihlallerinin koşulunun, sonu saymayı götürecek olduğu haberdar ol. Eğer senin, oyun şövalyesine internet üzerinde anlatıyor olan herhangi bir daha fazla meselen varsa, lütfen, yeni bir destek biletini teslim et. Ben, özür dilerim, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir, ve şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür edebilir
  • hesabın bloklanmış şartları okuyun diyor yani yanlış bir iş yapmışsın eğer buna rağmen hatalıysak
    bize ticket atın diyor kısaltması bu
  • Knight Online internet üzerindeb müşteri hizmetlerine temas kurduğun için teşekkürler. Ben Senin Accountunu araştırdım ve banlanmış oldugunu buldum...Bazı ihlallerin (Oyun ihlali) Sınırsız Ban gerektirdiğinden haberin olsun. Eğer başka bir sorunun varsa lütfen tekrar ticket at. Özür dilerim herhangi bir rahatsızlık için bu olmuş oLablir ve knight online oynadıgın için tşklr.
  • Banlandığım gün yolladığım tickettan sonra 30 gün sonra açılacağı söylendi fakat buna rağmen sınırsız banla bana cevap yazıldığına inanamıyorum.Resmen dolandırıcı bunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagozago17

Banlandığım gün yolladığım tickettan sonra 30 gün sonra açılacağı söylendi fakat buna rağmen sınırsız banla bana cevap yazıldığına inanamıyorum.Resmen dolandırıcı bunlar...

YENİMİ ANLADIN_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.