Şimdi Ara

Ticket Seysi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler persembe gunu syndra ve zed aldim rp ile.Haftasonu indirimine girmis.Karlı olmasi icin beraber rp cekiyoduk o bana bu ikisini yolladi iste.Hediye olarak gozuktugu icin ticketla gelir mi gelmez mi diye dusunuyorum sizce verirlermi rp farkini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verirler ticket at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 13 Aralık 2013; 23:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Verirler ticket at

Aslinda hikayem soyle oldu.Rp yi yasuo yu bundle almak icin cekmistik pbe de izledigim bi alman yuzunden yasuo dan biraz sogudum ve sampiyonlar carsamba gunu geldigi icin(eskiden oyleymis) zed ve syndra aliyim dedim.Ertesi gun yasuo geldi ve aksam saatlerindede haftasonu indirimjnde zed le syndra nin oldugunu gorunce agladim.

• Sen ticket at verirler açığı
  • Verirler diye biliyorum
  • Arkadaşının hesabına rp çekip sana yolladıysa olmaz, hediyelerde o farkı ödemiyorlar.
  • Hediye olmasina ragmen odediler bilginize.

• Arkadaşının hesabından ticket at . Yoksa vermiyorlar bana da aynısı corki skini için oldu hediye atan kişi ticket atsın dediler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Arkadaşının hesabından ticket at . Yoksa vermiyorlar bana da aynısı corki skini için oldu hediye atan kişi ticket atsın dediler .

Zaten kendi yapti.Karli olmasi icin toplu cekip rp yi tek elden dagitiyoruz bunu soyleyince kabul ettkler sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MakarnaliDondurma

quote:

Orijinalden alıntı: NothingLose

Arkadaşının hesabından ticket at . Yoksa vermiyorlar bana da aynısı corki skini için oldu hediye atan kişi ticket atsın dediler .

Zaten kendi yapti.Karli olmasi icin toplu cekip rp yi tek elden dagitiyoruz bunu soyleyince kabul ettkler sanirim.

Öyle bir şey söylemenize gerek yoktu . Direk normal ticket atsaydınız %100 verirlerdi gene de siz bilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.