Bildirim
steam ilk email
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Matheson
Beyler ben steam hesabini baskasindan aldim da email falan degistirdim email + telefon + guvenlik sorusu bende. Bu adam hesabi alabilir mi ?
satın aldığı oyunların faturalarıyla belki alabilir. içine kurt düşürmek gibi olmasın ama -
alabilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Pahali skin alacaktim ama almayayim bari tesekkurler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
e o zaman başkasından hesap alanlar 100 liraya falan nasıl güveniyor -
quote:
e o zaman başkasından hesap alanlar 100 liraya falan nasıl güveniyor
Sana verdiği mailin, ilk mail olduğunu nereden biliyorsun?. -
işte bana mail vermedi ben ilk maili degistirdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
işte bana mail vermedi ben ilk maili degistirdim
İlk maili vermediyse her zaman geri alabilir. -
Güvenle alakalı bir olay aslında hesap satan kişinin insiyatifinde.
20 tane hesap sattım ama sıkıntı olmadı ilk maillerini genelde deaktif ediyorum zaten kalabalık olmasın diye ama sattıktan sonra hiç bakmadım nasıl geri alırım diye satan kişinin amacı buysa zaten belli eder. Güvenilir bir satıcıda olmaz böyle bir olay. Bende hesap alan bir arkadaş vardı hesabın şifresini bile değiştirmemiş benden satın aldıktan sonra tüm ayarları vs aynı aylar sonra sordu ben şifreyi kaybettim hesabı bulamıyorum diye buldum şifrsini geri verdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X