Charım 2 gün önce soyuldu adam bana itemine bakabilirmiyim dedi bende tamam dedim adam bana trade attı ben almadım satısa koy dedi 999.999.999 dan koydum güzelmiş satarmısın dedi (+1mirage) kac wercen dedim 98 iimi dedi bende enayi bu dedim (normali 50m) koydum kanka az indirsene dedi 72 yap dedi yaptım kanka afedersin ark istio parayı 65 yap gözünüm sewem dedi .bende 15m kar kardır dedim yaptım adam cekti bir baktım sadece 1 coin geldi sinirden aglıyorum simdi ko2 networke ticket atmak istiyorum bir yardım edermisiniz (daha öncede bronz pre hayla duruyo 1000 knight cash cekmiştim)(sonradan fark ettim onun süreleri warmıs ben adamla önce trade bağlantısı kurmustum o ara bişeyler yapmıs ama ben tradeyi kabul ettim ama itemi oraya koymadım hemen kapadım dalgınlığıma geldi basmısım)
BU OLAY PHATOSTA OLDU SOYAN ADAMIN ID : xXxBlacKxXx böle bişi
İngilizceyi cok iyi bilmem biri yardım ederse sewinirim
beni cok konu acarken görmüsünüzdür hep mirage falan yakarım ama ablam werir ben yakarım bu sefer is baska werdiği son item buydu ablam (öz değil knight online abla ) okuyan arkadaşlarımız uplasın lütfen
1.si dediklerinden pek bişey anlaşılmıyo neyin sürsi varmış. adam nasıl cektiyse öyle gelir eğer bi program felan olsa morodondan istdediğini çek 1 coinse . birde buna nedicen tickette adam beni kandırdı pazarlık yaptık ama ben yanlış koymuşummu dicen. adam sormazlarmı her kazık yiyene rollbackmi atacaz diye.
Millet 80 den 68 e düştüğü için Ticket Atıyor Ayrıca Hangi Serverda +1md 50m kusura bakma umudunu zedelemek istemem ama k2 +1 md için relog atmaz
ne biliyim ben adam bir şekilde aldı gitti ayrıca ben yinede atam rol back yapmasada +2 md ye bile razıyım hic bişeyim yok bir tek sb +0 we serverim phatos