Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne dersen de yine millet birbirini arkadaş eklemeye çalışıyor. Davet edip üye yaptırdığınız kişileri ekleseniz anlarımda, hangi mantıkla birbirinizi eklemeye çalışıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tictoc yönetiminin verdiği cevaplara bakılırsa, işe yaraması için daha önce bu programı hiç kullanmamış 10 kişinin davet edilmesi ve hepsinin sizin davetinizle üye olması gerekiyor. Onların lolturkiye hesabıyla arkadaş olmaları gerekmiyor. Bunu sadece siz yapmalısınız. Bunun haricinde, sistemde referans olayı yok davetiye işe yaramaz falan demeyin, mesaj geliyor şu kişi sizin davetinizle kayıt oldu şu puanı kazandınız diye. Bu arada, birbirinizi eklemekle uğraşmayın "hiçbir işe yaramıyor". Eğer bir şeyler yapmak istiyorsanız, programı kurmadan önce forumdan birine numaranıızı mesaj atın size davet göndersin ve öyle kurun. O kişiye fayda sağlamış olursunuz. Benim 2 kişi eklemem gerekiyor. Henüz kurmamış arkadaşlar mesaj atarsa çok büyük bir iyilik yapmış olurlar. Kaybedecekleri bir şey yok, sadece davetiyeyle programı yüklemiş olacaklar. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutcuk

davet gönderdiğimiz arkadaşlar tictocu kurdular onlarında LOLTurkiye yi eklemeleri gerek mi. sadece üye olması yetiyor mu

Hocam üye olması yetiyor diye düsünüyorum ama bugun saat 12 de netleşir. kazananlara 12de sms gelecek. lolturkiye ekleyip iletişim bilgilerinizi lolturkiye ye kaydetmeyi unutmayınız.

10 kişi basarılı davet ve basarılı üyelik yaparlarsa sanırım 50 tl lik kodu alırız:) beklemedeyiz..
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Ben lolu ekledim sadece 11 kişiyide üye yaptım. İletişim bilgilerini girmem gerektiğini şimdi öğrendim boşamı gitti yani her şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Ben lolu ekledim sadece 11 kişiyide üye yaptım. İletişim bilgilerini girmem gerektiğini şimdi öğrendim boşamı gitti yani her şey

Ben de olaya tam hakim değildim araştırmalarım sonucu.
    Lolturkiye ye iletişim bilgileri eklenmesi gerekiyor diye biliyorum belki gitmemiştir.

Lolturkiye den gelen mesaj uzerinden iletişim bilgilerini eklemek istiyormusunuz tarzı bir yazı geliyor.
    Bunu bilen arkadaşlar var aslında ama net açıklamıyorlar :)

Ben açıklıyorum. Öğrenebildiğim kadar.
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Adamlar öyle bir yazmışki hiçbir şey net değil

• Hatta bazı kişiler bizi mi kekledin tarzında imaalar yapıyor. Sıcak fırsat konusu açmama kararı aldıracaklar sonunda.:) Herkese kolay gelsin.
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Aynen ustad. Bu can sıkıyor uğraşı boşa gittigi zaman. 1 adet yapayım dedim ama ne nasıl yapılacagı halen tam netleşmedi.

Anladıgım kadarı ile 1 tictoc uygulamadan lolturkiye eklenecek
    2- lolturkiye ye iletişim bilgisi eklenecek
    3- 10 kişi başarılı davet edilip üye olacak..

4- 10 kişide lolturkiye uye olup iletişim bilgisi eklemek zorundamı değil mi burası muamma.
  • benim ID: efendy
  • Hala ID verenler var. Anlamak mı istemiyorsunuz anlamıyorumki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    harbiden komedi
  • Son 25dakika

• Lolun iletişim bilgileri ne oluyor ya
    ulan 10 kisiye 1 kala böyle sacamalik olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

Son 25dakika

neye son 25 dk
  • gelen giden yok
  • gelen giden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinneR38

quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

Son 25dakika

neye son 25 dk

12 de kod gelecekti
    Gelmedi sikayetvara yazariz artik

• Lolturkiye ekleyip, 10 tane kişiye davet gonderip daha once tictoc a uye olmayan ve başarılı davet saglayıp 10 kişi.. lolturkiye ye iletişim bilgilerinizi de eklenmeliydi.

kodu gelen gelmeyen var mı.

Gelmeyenler müşteri hizmetlerine mail ceksin veya facebook sayfadan yorumla soru sorsun..

Bana da gelmedi. Davet ettigim herkes üye olmadı.. üye olan sayisini da net bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaRisMaTiq1i -- 21 Nisan 2015; 12:26:19 >
  • Mesaj falan gelmedi. Ben de yardim@tictoc.net e mail attim. Bakalim.

• Gelmedi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.