Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (796. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunsaldisk -- 29 Mart 2017; 1:33:53 >
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    25 lik kod mu bu mesaj mı kastiniz bol bol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon yazmayı unuttum bu 50 liralik değil 25 lira.. aynen hocam yalniz şimdi yazarsak canavarları/ölücüleri uyandırmış olacağız @RecepB10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 3 Mayıs 2015; 13:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

sabretmeye ne kadar hasret kalmış ne kadar tahammülsüz olmuşuz azıcık sabredin kodlar gelir 15-20 hesap açanlarda bilsinlerki o kod onlara helal değil bir kod dahi alamayan insanlar var bu konuda allah gözünüzü doyursun

Neyin helalinden haramindan bahsediyorsun bir kod bile alsan helal değil karşılığında ne yaptın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karatahta

yeni hesap ekleyin mesaj atın hemen dönerim

• quote:

Orijinalden alıntı: spider-böcek

quote:

sabretmeye ne kadar hasret kalmış ne kadar tahammülsüz olmuşuz azıcık sabredin kodlar gelir 15-20 hesap açanlarda bilsinlerki o kod onlara helal değil bir kod dahi alamayan insanlar var bu konuda allah gözünüzü doyursun

Neyin helalinden haramindan bahsediyorsun bir kod bile alsan helal değil karşılığında ne yaptın?

biz kampanya şarlarını yerine getirdik bir adet kod bekledik siz on tane hesap açıp kampanya şartlarını yerine getiren hiç kod almamışların hakkına girdiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spider-böcek

quote:

biz kampanya şarlarını yerine getirdik bir adet kod bekledik siz on tane hesap açıp kampanya şartlarını yerine getiren hiç kod almamışların hakkına girdiniz

Bu konu kaç gündür açık ilk günlerde alsaydınız herkesin kod aldığı günde bizde kodlarımızı aldık. Dün kimse kod alamadı bizde alamadık bunda hakla ilgili bir durum yok. DHde böyle fırsatlar uzun sürmez bunu öğrenmeniz lazım

• mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Kaç mesaj göndermek gerek 25 lik için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan26tr -- 3 Mayıs 2015; 18:33:17 >
  • 11 de kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdnc

Bu işin haramı helâli olmaz sacmalamayın 5 kod aldım osura osura harcadım boş yapmayın

Aynen hocam tutturmuşlar haram helal diye. Ellerinde fırsat olsa onlarda yapar alamayınca laf atıyorlar

• şans hocam ona umut bağlamayın asıl mesele bu 50 lira hediye gelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok ama uygulamayı filan silmeyin belki yarın gelir
  • Kampanya bittimi devam ediyor beyler

• ekleyin anında dönüş,
    ID: sevgiyeni
  • o kampanyaya sen 15 hesapla diğeri 1 hesapla aynı şartlarda gitmiş sen almışsın o alamamışsa bariz kul hakkı ihlali vardır 1 hesap açanın kod alamamasının sebebi günde 15 hesap açıp bu fırsatı rezil edendir

• Birileri sürekli sticker yollayarak telefonları adeta kilitleme peşinde. İnternetim kapalıydı bi açtım 1100 tane sticker geldi. Telefon 15 dakka Kitlendi. O bebeleri bi elime geçirsem ne yapacağımı biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colemerg30 -- 3 Mayıs 2015; 14:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthdnc

Alamayıp acı çekenler olayı kul hakkı vs bağlayanlar 5 hesap actım 5 kod aldım osura osura yedim çok da iyi oldu

Osura osura yedim deme farklı anlaşılıyor :D

• TİCTOC FACEBOOK SAYFASINDA KOD 31 HAZİRANA KADAR DEVAM EDİYOR DENİYOR..

BENİM ŞAHSİ FİKRİM AÇIK KAPATILDI VE ARTIK BÜTÜN NUMARALARA DA TİCTOC YÜKLENDİĞİ İÇİN KİMSE ARTIK KOLAY KOLAY KOD ALAMAZ..
  • Su haram helal konusunu bırakalım lutfen. Herkesin yaptıgı kendine. Bende ilk kodumu almaya calisiyorum.

Id gonderin.
    Ekleyin, ekleyelim, herkes kazansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan26tr -- 3 Mayıs 2015; 18:34:21 >
  • Kampaya bitmiş hakketten gelmiyor artık para

• 
Sayfa: önceki 794795796797798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.