TDEX BORSA AİRDROBU 200TDX(20$) KYC GEREKLİ 🎁 Ödül 200 TDX( 20$) Tokenler almak için ek fırsat 70 TDX (7 USDT) - Siz tarafından davet edilen her kullanıcı için AirDrop'a uyacaktır. 30 TDX (3 USDT)- Davet edilen yönlendirmeyi davet edeceğiniz AirDrop koşullarını yerine getiren her kullanıcı için. Arkadaşlar tdx borsasi kendi coinini listeliyor, airdrop 31 Mayıs'ta listelenecek ön satış fiyatı 0.1 dolar ayrica belli bir miktari airdrop yapiyor, bu miktar tükenince airdrop bitecek, borsa coinmarketcap tarafindan takip ediliyor arayüzü ve kullanimi da basit, whitepaper'ini da okuyabilirsiniz, şimdi referans linkiyle kaydolursaniz 200 tdx almanin ilk koşulunu sağlamış olacaksiniz adim adım aşağıda anlatiyor olacagim ayrica sizler de hem kendi referansinizla hem de referanslarinizin da referansindan gelir elde edebilirsiniz, özellikle borsa airdroplarini yapmanin önemli olduğunu düşünüyorum Referans programidir referanssiz ödül yok bildiğim kadariyla Referansli link:https://tidex.com/register Referans kodum c4971d82-0774-45d3-9bfb-106afe5a2879 Referanssiz link:https://tidex.com/tr/register 1- ilk adim olarak referanstan kaydolduktan sonra kyc yapacaksiniz, kycde kimliginizin önlü arkalı fotografi ve sizin de kimlikle birlikte bugünün tarihini yazdığınız tidex.com yazan imzali bir kağıtla selfienizi istiyor bu adım gün içerisinde onaydan geçiyor, sık sık kontrol edin 2- kyc onaylandiktan sonra 20 dolar bir bakiye yükleyin kripto olarak ben ltc yolladim binanceden 0.001 fee ödedim ve ben ltc cektim 0.01 fee ücreti ile sizler trx çekebilirsiniz trx'in fee ücreti daha düşük bu borsada 3- son adım sosyal medya hesaplarını takip etmek buraya da sağ üstte bulunan menüden airdropa tiklayarak ulasabilirsiniz orada adımları gösteriyor buraya fotografini da birakacam, kendi kazandigim miktari da atacam 🎁 20$ Lık (200TDX) token airdrop sayfasinda görünecek ardından yüklediğiniz depoziti geri cekebilirsiniz trx ile yaparsiniz fee ücreti düşük 31 Mayısta TDX lerinizi satabilirsiniz. 20$ yatırım yaptıktan sonra yatırıminızı geri çekebilrsiniz 1$ fee ödemiş olacaksnz Trc20 ağında, airdrop sayfasindan davet kodunuzu alıp sizler de airdropa davet edip kişi başı 7 usdt degerinde tdx kazanabilirsiniz davet ettiginiz her kişi de 20 usdt degerinde tdx kazanacak Yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir, kendi arastirmanizi yapin ve borsalara yatirim yaparken ağlara dikkat edin paraniz kaybolabilir, akliniza takilan herhangi bir noktada mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akomelo -- 29 Nisan 2022; 15:36:45 > |
Bildirim