arkadaslar buneya tier 8 sovyet tanki kb 4 u aldim daha stock hicbir seyi arastiramadim. ben kb4 u zirhi icin almistim ama geleni gideni icine aliyor. bu nedir yaa . pisman oldum yemin ederim. ha bide her tarafda e100 foch 155 falan adami deli ediyolar
Oyunu rusça oynuyorsun herhalde kb -4 falan.
Neyse, sen zor bir yol şeçmişsin kv-4 öyledir biraz ızdıraplıdır, keşke ıs-7 yoluna girseydin. Fakat bir süre sonra alışırsın kv-4 e.
gölge kule
kullanıcısına yanıt
is7 yolundada gidiyorum suan is deyim 50k xp birikdirdim. az kaldi is3 e :) youtubede izliyorum kb4 videolarini millet 20k potensiel hasar yapiyo benimki hepsini iceri aliyor :D
kb4 sıkıntı, commanders hatch olsun taret birleşim yeri olsun çok fazla weak spot var hep korunarak oynanmalı tiger 2 ye göre çok daha avantajlı bir tank ama arty affetmiyor.
kv 4 için son taret ve topu açmalısın o zaman eğer doğru tanklara denk gelirsen terminatör gibi ortalıkta dolanırsın. kv-4 ün arkadan gelen atışı sektirdiğini bilirim yandan bile yeri gelir sektirir. arkasındaki st-1 de eğlenceli eğer doğru kullanırsan 3-4 tankı tek başına tutabiliyorsun replay alamadım geçen bir oyunda 7 tankı uzun süre tek başıma tuttum ama sonra premium sıkan t30'un sayesinde aldılar. ama 20 k potansiyel hasar biraz fazla iddalı olmuş onu t95 falan anca görüyordur.
youtube linkini unuttum bula bilirsem paylasirim 20k potensiel hasar yapti adam :S