Şimdi Ara

Tier V Premium Tank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar tier 5 en iyi premium tank hangisi acaba para getirisi, oynanışı en güzel olan indirime girmişken bitane alalım.

• yigit_ressam Y kullanıcısına yanıt
    premium değil ama stug
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

premium değil ama stug
    Tier 5 premium alma sakın . kv1 veya stug 3 işini zaten görür . premium tank alacaksan tier 8 almanı öneririm . bir kere al para sorunun kalmaz ;) . bende amerikan T34 var . para basıyor resmen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreigner77

Tier 5 premium alma sakın . kv1 veya stug 3 işini zaten görür . premium tank alacaksan tier 8 almanı öneririm . bir kere al para sorunun kalmaz ;) . bende amerikan T34 var . para basıyor resmen .

Alıntıları Göster
    t8 premiumlar pahalıdır t5 premiumların f/p si daha iyi bence ben churchill 3 ve t-25 almıştım t-25 med oynamayı seviyorsanız güzel ancak churchill 3 o kadar yavaş ki anlatamam topu hızlı ama hasarı düşük yinede seviyorsanız alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

t8 premiumlar pahalıdır t5 premiumların f/p si daha iyi bence ben churchill 3 ve t-25 almıştım t-25 med oynamayı seviyorsanız güzel ancak churchill 3 o kadar yavaş ki anlatamam topu hızlı ama hasarı düşük yinede seviyorsanız alabilirim.

Alıntıları Göster
    Merhaba @yigit_ressam,

Type 3 Chi-Nu Kai yüksek hasarı ve delme oranı sayesinde oldukça iyi getiri sağlayacaktır. Tanka alıştıktan sonra eminim kredi miktarında gözle görülür bir artış olacaktır.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz

• Bir kere şu stug kv işini görür diyenleri anlamiyorum alakasi yok herkes t8 pre alacak alacak değil bende t-25 var ve 1000 dmg attigim bi oyunda 30k kar birakiyor kötü bir oyunda bile 10k birakir rahat tier5 de ağır medium pek fark etmiyor yarisi yeni Oyuncu oldugu için istedigin tarz oynayabilirsiniz ben memnunum tavsiye ederim
  • SarımsaklıSamırsak kullanıcısına yanıt
    e stugda 25k para bırakabiliyor 5k için mi premium alıcak adam
  • quote:

e stugda 25k para bırakabiliyor 5k için mi premium alıcak adam

Birakabiliyor ama onun icin cok iyi oyun cikarman lazim t-25 de kendini kasmana gerek yok stugda her oyun 25 k alamazsin ztn
    t 25 ile her oyun 30k mı alıyorsun ?
  • quote:

t 25 ile her oyun 30k mı alıyorsun ?

Normal bi oyunda 25 30 arasi cok iyi oyunda 35 40 a cikiyo hiçbişey yapmasan bile 10 k birakiyor
    şite bu yüzden tier 5 pre tank tavsiye etmiyoruz anca adam tankı seviyordur o zaman alır para kasmak için tier 5 pre alınmaz
  • quote:

şite bu yüzden tier 5 pre tank tavsiye etmiyoruz anca adam tankı seviyordur o zaman alır para kasmak için tier 5 pre alınmaz

Herkesin t8 alacak parasi yok malesef yada o kadar parayi oyuna vermek istemiyodur önceden bende öyle düşünürdüm kv1 im vardi bu yeter diyodum t-25 aldim cok rahatta para kasiyorum t5 almak isteyenlerede tavsiye ediyorum
    Niye herkes t8 alsın şahsen benim garajımdada t8 premium tank yok öğrenci halimlede zor alırım açıkçası ama para kasmak için premium tank alınacaksa en azından tier 6 alınmalı tier 5 araçların zaten tamir masrafı düşüş olduğu için premiumun pek olayı kalmıyor
  • quote:

Niye herkes t8 alsın şahsen benim garajımdada t8 premium tank yok öğrenci halimlede zor alırım açıkçası ama para kasmak için premium tank alınacaksa en azından tier 6 alınmalı tier 5 araçların zaten tamir masrafı düşüş olduğu için premiumun pek olayı kalmıyor
    matilda bp öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

matilda bp öneririm.

Alıntıları Göster
    E25 alınabilir. T5 olmasa da getirisi iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Bir kere şu stug kv işini görür diyenleri anlamiyorum alakasi yok herkes t8 pre alacak alacak değil bende t-25 var ve 1000 dmg attigim bi oyunda 30k kar birakiyor kötü bir oyunda bile 10k birakir rahat tier5 de ağır medium pek fark etmiyor yarisi yeni Oyuncu oldugu için istedigin tarz oynayabilirsiniz ben memnunum tavsiye ederim

Hetzer ile her el 30k alırım sende enayi gibi pre tank aldığınla kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşıkGenç

quote:

Bir kere şu stug kv işini görür diyenleri anlamiyorum alakasi yok herkes t8 pre alacak alacak değil bende t-25 var ve 1000 dmg attigim bi oyunda 30k kar birakiyor kötü bir oyunda bile 10k birakir rahat tier5 de ağır medium pek fark etmiyor yarisi yeni Oyuncu oldugu için istedigin tarz oynayabilirsiniz ben memnunum tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    t-25 tier 5 e göre yüksek sayılabilecek 610 canıyla,topuyla gayet güzel ve zevkli bir med tank.enayilikle ne alakası var?gayet keyifli güzel oyunlar oynanabiliyor.getiriside gayet güzel.ama yok ben mutlu olcam diyosan he enayiyiz diyelimde sevin bare :)

• quote:

quote:

Enayilik mi ? Ztn t-25 i oyunun zaman zaman verdigi goldlarla gecen gunki %50 indirimle aldim tabi para verip alanlarda var ama onlarada enayi demeye hakkin yok onlar oyuna para vermese bu oyunu babanin hayrina oynatmazlar sana kaldiki hetzerle her el 30 k alman için iyi oyunlar cikarman lazim fire vermeden her oyun 2 3 k dmg mi atiyosun ??

• quote:

quote:

hetzerle her el 30k mı ? ben t34 e boşa para harcamışım . nasıl alıyorsun anlatsana %51 win rate le ??

bende var t25 aldığıma pişman oldum . madem para sıkıntısı var onunla pre hesap alıp kv1 ve stug la para kasılabilir .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.