Şimdi Ara

tiger girl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tiger girli kaç lw'de kesebilirim arkadaşlar?

• yaklaşık 28 level
  • tek başına yakalarsan 30 da kesersin ama bırakmazlar 45+ rahat keser şeytanla 8-10 nukelik işi var
  • ben o zaman rahat keserim

lwim 32
  • 32 lw sen kesersinde ben 47 olmuşum daha kesemedim 80 likler yüzünden adamlar 2 koma amlıyo
  • ben 38 lvde uruchı kestım
  • walla ben sımdıye kadar ne kadar eledıysem bulamadım mılletın onune dusuyo yada ılk baktı noktada oluyo

ben hıc kesemedım adamla muhabbet ettım 42 lwl glavıe ben nuker dedım ben keserım adamın kucana dustu tg o kestı
  • içinden ne gibi itemler çıkıo sos çıkıomu mesela
  • bellı olmuo ama atabılır fakat hıc bos gecmıo kesın ıtem atıo + lı oluyo ama patlak oluyo sağlam olsa zaten atmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nsone34

içinden ne gibi itemler çıkıo sos çıkıomu mesela

sos falan çıkar ama kesen adamın lvli tiger girle yakın olursa 35+ bi adam keserse içinden hiç bişey çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseygR -- 22 Mayıs 2007; 23:00:15 >
  • nasıl topik accam daha yenıyımde
  • ben lwl 43 üm buldum tg canının 4 de 3 ü duruyodu yarıya kadar indirdim lwl 70+ bi adam geldi aldı elimden
  • garda$ o öle değil "silkroad Online Hayat Offline" :D:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P!ON -- 22 Mayıs 2007; 22:22:53 >
  • Hele bi 30 ol rahat rahat tek başına bile kesersin... :D
    Wlla bi çok unique 30 40 fln gibi yazıo ama en az bi + 5 level ekleerk oluo onlar
  • Dün gece Eldorado da 2:30 gibi çıktı 6-7 dakikada öldü canı yardaydı kırmızı oldum 10-15 nüke attım ama lwl 52+ bir adam aldı NooB işte yiyosa isu kessin
  • 80 lvl de çünkü 60-80 arası diilsen o aradakiler senden alır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.