Şimdi Ara

Tiger Girl Operasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
77.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anil arkadasimizi tebrik ederim lvl 41 de vurus gücü 10u gecmeyen tiger girlü kestiqi icin
    ayrica sormak isterim hanqi akla hizmet 4 ßin damage ile garment kasmıs onuda anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

Anil arkadasimizi tebrik ederim lvl 41 de vurus gücü 10u gecmeyen tiger girlü kestiqi icin
    ayrica sormak isterim hanqi akla hizmet 4 ßin damage ile garment kasmıs onuda anlamadım

Şimdi ilk cümle için yukarıdaki arkadaşa yazdıklarımın aynısı senin için de geçerli...Kıskanmanın lüzmu yok çekememezliğini de bu kadar açığa vurma.. ilk cümle ile çok ilgilenmiyorum artık.. bu egodur vardır böle insanlar diorum.. ama gelelim 2.cümleye...

Ya kardeşim sen hiçmi oyunu bilmiyosun? hiç mi okumadın forumları hiçmi oynamadın bu oyunu? hiç mi sormadın araştırmadın? cart diye balıklama mı atladın bu oyuna?.. ne biçim bi cümledir bu ya? 4 bin damage ile garment kasmak neyin nesidir ya? bu ne cahillik bu ne bilgisizliktir arkadaşım? damage dedigin ya vuruş gücüdür yada aldıgın hasardır... garment giysidir kasılmaz..senin cümleni doğrusuna cevireyim : 4 bin hp ile garment neden giyiyosun?.. böyle bi cümle olsaydı eger verecegim cevap da şu olurdu.. senin gibi dar mantıklı insanların yaptığı gibi oyun sadece yaratık kesmekten ibaret degildir..oyunda traderlik hunterlik ve thieflik wardır..daha ötesi clanlar arası savaş wardır.. yani diger normal playerlarla savaşmak wardır.. playerların hepsi mag. atak yaparlar.. garment ise mag. defansı güçlü bi giysi türüdür.. bu yüzden garment giyiyorum oke?.. şimdi sana oyun ögretmek isterdim ama kalk biraz araştır çalış ondan sonra oyunu oyna.. ko cumusun nesin.. bu ne cahillik yawfs.. ilk kez bu forumda böylesi bi soru ile karşılaşıyorum...
    İlk cümlen ise senin karakterinle alakalı.. sen sanırım bi önceki mesajları okumadın.. onlardan birine bi cevap vermiştim.. onu okursan kendi üzerine de alınabilirsin.. keza aynı mantıktasınız.. çekememezlik ve kıskançlık hakim sizde.. ve yine 1 daha ekliyorum.. buradaki amaç tiger girlün nasıl kolay kesilebilecegini arkadaşlara anlatmaktır.. anlayan anlar.. anlamayan böle çekemez...
    2. cümlen ise tam bir felaket.. git biraz araştır ondan sonra oyunu oynamaya başla...4 bin damage ile garment kasmak ne oluyor yaa... hadi git üst konuları oku şimdi..

• quote:

Anil arkadasimizi tebrik ederim lvl 41 de vurus gücü 10u gecmeyen tiger girlü kestiqi icin

garment kasmış hee way be lafa bak...

bu nasıl bi çekememesliktir anlamadım gitti... Sen istersen 60 lvl le git kes... kimse sana bi şi dio mu? ya da böyle alaylı bi şekilde? Burda önemli olan takım çalışması... tabi sen bunu anlayamassın... boşuna anlatmanın da bi manası yok... git biraz sözlük oku.. sonra da bu oyun nasıl oynanır onu öğren sonra gel...

haaa mümkünse ZIRVALAMA!!!

• Onlara Kızmanız Mantıksız.Verdikleri Tepki Gayet Normal.Bu her Oyunda Böyledir.

KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ

Git Sende T g ye 4000 Dmg Vererek T g Yi kes Sanada Helal Diyelim. Merak etme Biz Senin Gibi Sağa Sola Bok Atmayız.
  • Ha Ayrıca Geçen Baloon Diye Bir Eleman Kesti T g Yi. T g Ye Yaklaşık 12k Fln Dmg Veriyordu Bir Vuruşta.Ama Siz Onlara Anca Babs The Kenks Dersiniz.Yüce İnsan Dersiniz.Bizede Bok Atarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

Ha Ayrıca Geçen Baloon Diye Bir Eleman Kesti T g Yi. T g Ye Yaklaşık 12k Fln Dmg Veriyordu Bir Vuruşta.Ama Siz Onlara Anca Babs The Kenks Dersiniz.Yüce İnsan Dersiniz.Bizede Bok Atarsınız.

sefiom seni kanka

+1
  • Slm herkese,
    En başta tebrik ederim bu başarılı çalışma için. Oyundan gercekten zevk alarak, paylaşarak oynuyosunuz.
    Bende Babilde böyle düşünen insanlar bulsamda oynasam diyorum. Ama hep yabancılarla takılmak zorunda kalıyorum. Mesajlarınızdada hiç küfür ve "aga" geçmediği için ayrıca tebrik ederim.
    Bana tiger girlün türkiye için çıkma saatlerini ve haritada nasıl nerelerde çıkacağınızı nasıl gördüğünüzü anlatırsanız sevinirim. (pm olarak da olabilir)

Birde bunun için parti yaparken hangi parti şekli daha avantajlı oluyor. share mi yoksa dist. mi?

Herkese iyi eğlenceler...
    (P.S:Arkadaşlar buray nasıl resim yükleniyor pm olarka atarsanız sevinirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TQM -- 16 Mart 2006; 13:59:57 >
  • BU ARKADASLARIN GUILDINDE YENIYIM AMA GERCEKTEN COK SAGLAM OYNUYORLAR.T.G. CIKMADAN GUZEL ORGANIZE OLUYORLAR VE SONUCTA MUHTESEM IS CIKARIYORLAR...BIR LVL 30 OLAYIM.BENDE KATILCAM OPERASYONLARA
    TEKRARDAN TEBRIKLER...

IZMIRLEE
    LVL 24 ARCHER COLD MASTER
  • quote:

yok be adamla kasmış 41 lwl le kadar bize tebrik etmek düşer

ama tebrik edebileceğim tek şey bu.. madem lwl 40 lar ve organizeler lwl 40 unique yaratık kessinler görelim ozaman olay tamamdır ama lwl 40ta tiger girl kesmek bşi deildir.

(şimdi yazacaklarım hemen sinirlenenlere)

bide bu kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş lafı buraya pek uygun deil sanırım yani herkes kendi lwl inde yaratık kesersizin burda yaptığınız lwl 30 ken young tiger kesmekten farklı bşi deil..

ayrıyetten herşeye tamam dedik diyelim 5 kere koymanıza ne demeli hadi 2-3 ü anladıkta 5 kere ne ya...

bide öle herkese hemen öle ters cevaplar vermeyin önce düşünün haklımı die kendinizi hemen herkesin üstünde görmeyin..söliceklerim bukadar umarım bşiler öğrenirsiniz..

• Önce Birinci Soruna Cevap Vereyim.

Guilddeki Herkes Lvl 40 Olsa Zaten Sizin Söylemenize Gerek Yok Biz kendimiz Gideriz Uruchi kesmeye.Guildde Tek 40 Üstü Olan ANIL Dır.Ben Başlayalı 2 Hafta Fln Oldu.Daha 28 im.İnşallah 40 Olunca Uruchiyide Kesip Koyacağız Buraya.

Simdi İkinci Sözüne Cevap Vereyim.

Demişsinki Tiger Girl Ü Kestiniz Niye 5-6 Kere Koyuyorsunuz.Onuda Açıklayayım Sana.Tiger Girl ü 1 Kere Kesmedik.Her Kestiğimizde Alıp Ss İni Koyduk.Haritalarımızı Açıp Koydukki Arkadaşlarımız Tiger Girl ün Çıktığı Noktaları Görsünler.Yani Maksat Paylaşım.Tabiki Birazda Orada İsminin Yazmasının Payı Var.

Ayrıca Buraya Ss Koymanın Sakıncasını Anlayamadım.Ss Koymak Oyunu Bir Bakıma Bilmeyenlere Göstermek Değilmidir?

Seviyeli Bir Şekilde Eleştirdiğin İçin Teşekkür Ederim.O Kedi uzanamadığı Ciğere Munder Dermiş Sözünü Bırakta Üstüne Alınacaklar Alınsın.Sen Alınma.

• Herşey Basbaya Ortada Hala Yırtınıyosun İşte.A.k Fln Babanın Oğlumu Var Burda?Bakıyorum Cok Zoruna Gitmiş Lafların.41 Lvl Charın Beni İlgilendirmiyo.Kaç Kez Tiger Girl Buldun Kestin Onu Söyle Sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lordbarbar

GEÇENLERDE var var konuşuyodun.anıl efendi westside ı gördüğün yerde kaçacaksın.guild savaşına yiyosa yapalım.tiger girl mirl hikaye.he bu arada bana bebe demiştin.bu resimleri koyarak kendin bebelik yapıyosun.tigergirl sana kaç vuruyoki artistlik yapıyosun.bu arada benim yaş 27 seninki 24 müş.ama senin akıl yaşın daha 15 heralde.akıllı ol..

İşimiz Gücümüz Yok Sizin Gibi Oyunun Mantığını Anlayamamış Bebelerlemi Uğraşıcaz.

Önce Oyunun Mantığını Anla, Sonra Takdir Etmeyi Öğren, Sonrada İnsan Olmayı.

Elin Gavurları Yetmiyo Bide Sizin Gibi Kıt Zekalılarla Uğraşıyoruzya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lethe_ -- 27 Mart 2006; 22:36:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lordbarbar

GEÇENLERDE var var konuşuyodun.anıl efendi westside ı gördüğün yerde kaçacaksın.guild savaşına yiyosa yapalım.tiger girl mirl hikaye.he bu arada bana bebe demiştin.bu resimleri koyarak kendin bebelik yapıyosun.tigergirl sana kaç vuruyoki artistlik yapıyosun.bu arada benim yaş 27 seninki 24 müş.ama senin akıl yaşın daha 15 heralde.akıllı ol..

westside diye bi clan bulamadım.. Sen benim imzama bak ve derhal savaş aç... Hemen vakit kaybetme..!!!!
  • anıl sana bişey demiyorum.allah korudu seni onu bil yeter.öbür foruma yazdıklarımı oku ondan sonra yorum yap.hadi eyw.
  • Öncelikle bütün kullandıgınız basit kelimeler sizin kendi özünüz biz kabul etmiyoruz.Yaş olayı insanın nüfusunda değil kafasında olur benim için.konunun özünde kimin haklı oldugu umrumda değil benim için SADECE WESTSİDE.Biz oyuna yeni başladık ve sizin gibi insanlar yüzünden sogumaya hiç niyetimiz yok.istediğiniz "savaşsa" bunun dışındaki kelimelere gerek zaten yok.Biz burdayız bir yere kaçmıyoruz.Kowboy mudur nedir bir arkadaşımız ağır konustugunu düşünüyordur.ama bilsinki onun gibi düzeysiz insanın laflarını takan yok.sokak agzı konusan insanların muhattabı olmak için okumadık bunca sene;gelmedik bu yaşa...Tek muhattabımı ANIL seçtim bu guıldde.bu oyun ama KARDES KANI akacak bu oyunda...Lordbarbar bundan sonra hakaret etmıcek Savaşınız mubarek ola!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel_Khalin -- 28 Mart 2006; 13:58:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabriel_Khalin

Öncelikle bütün kullandıgınız basit kelimeler sizin kendi özünüz biz kabul etmiyoruz.Yaş olayı insanın nüfusunda değil kafasında olur benim için.konunun özünde kimin haklı oldugu umrumda değil benim için SADECE WESTSİDE.Biz oyuna yeni başladık ve sizin gibi insanlar yüzünden sogumaya hiç niyetimiz yok.istediğiniz "savaşsa" bunun dışındaki kelimelere gerek zaten yok.Biz burdayız bir yere kaçmıyoruz.Kowboy mudur nedir bir arkadaşımız ağır konustugunu düşünüyordur.ama bilsinki onun gibi düzeysiz insanın laflarını takan yok.sokak agzı konusan insanların muhattabı olmak için okumadık bunca sene;gelmedik bu yaşa...Tek muhattabımı ANIL seçtim bu guıldde.bu oyun ama KARDES KANI akacak bu oyunda...Lordbarbar bundan sonra hakaret etmıcek Savaşınız mubarek ola!

daha ilk mesaj arkadaşın ilk msj böleyse hadi hayırlsı

• quote:

Orjinalden alıntı: Gabriel_Khalin

Öncelikle bütün kullandıgınız basit kelimeler sizin kendi özünüz biz kabul etmiyoruz.Yaş olayı insanın nüfusunda değil kafasında olur benim için.konunun özünde kimin haklı oldugu umrumda değil benim için SADECE WESTSİDE.Biz oyuna yeni başladık ve sizin gibi insanlar yüzünden sogumaya hiç niyetimiz yok.istediğiniz "savaşsa" bunun dışındaki kelimelere gerek zaten yok.Biz burdayız bir yere kaçmıyoruz.Kowboy mudur nedir bir arkadaşımız ağır konustugunu düşünüyordur.ama bilsinki onun gibi düzeysiz insanın laflarını takan yok.sokak agzı konusan insanların muhattabı olmak için okumadık bunca sene;gelmedik bu yaşa...Tek muhattabımı ANIL seçtim bu guıldde.bu oyun ama KARDES KANI akacak bu oyunda...Lordbarbar bundan sonra hakaret etmıcek Savaşınız mubarek ola!

Akıl yaşının yüksek olduğunu sanıosun galiba... Nasıl yüksek anlamadım... Bu konu kapanmıştı... Görüyorum ki buraya uğramadığımızdan bu yana laflar atılıo... Öncelikle seni kendine gelmene davet ediyorum... Benimle bu şekilde konuşabilme iznini kim verdi sana? Senin beni muhattab seçip seçmemen umrumda mı sanıyorsun? Savaş ı ilk isteyen de biz değil lordbarbar ın kendisiydi.. Sor kendisine cevaplasın... O guildde muhattabım ANIL diye yazmışın o guildin kurucusu sadece anıl değil bunu da bil... Kararı sadece o almıyor..

Lordbarbar yaptığım foruma geldi üye oldu baştan göz üstüne...

Sende madem o kadar okumuşum diye geçiniyorsun önce arkadaşına sor bakalım bu konu kapandı mı kapanmadı mı? öğren... araştır... sonra gel...

Savaş istiyorsan da çekinmem buna emin ol...

pm at : Mr_CoWbOy

• evet sonunda 2 kişide olsak bulduk tgirlü.çok yakınımızda çıktığı için şanslıydık,1 dakka aramadık.çok az bir canı kala lagtan ölmeme rağmen arkadaşım sağolsun benim için ss almış.paylaşmak istedim.

http://img90.imageshack.us/my.php?image=sro20060419220212474ef.jpg

bu mesajı asıl yazma nedenim şudur arkadaşlar.ssten de anlayacağınız üzere tgirlü öldüren benim,yani en çok damage veren benim.benim adım çıktı.lagtan öldüm normaldir.ama c3r4 benzeri niki olan şerefsiz eziğin biri maymunuyla geldi ve bütün itemları çaldı,bu kişi aynı zamanda aklınıza gelmeyecek küfürleri benden yiyen kişidirde ).bu adamı veya guildini oasiste gören duyan bilen olursa haber verirse teşekkür ederim.hatta ve hatta bu adama en az 2 lvl düşürtebilen olursa(murderer felan yapıp) o adama da 1 milyon gold verecem(gönül isterdi daha fazla vereyim ama 1 milden fazla para da yok zaten şu an).

• mr_cowboy sana bir sorum olacak archer dan memnun musun güçlü mü rahat kesebiliyor mu??bende archer olmayı planlıuıyorum ama herkes blade diyor sen ne dersin??
  • ELLERİNİZE KOLLARINIZA SAGLIK..
    Cektiginiz ss lerden yola cıkarak biladerim bekledi tıger gırl u.. ama yanında ki adam bi iki vurusta serdiği için bişey alamamış..
    Bu adam ın elindeki blade 64 ün nerden bildigimi sorucak olursanız?? biladerle sırf bu adamın lvl kaç oldugunu merak ettıgımz ıcın sro nun sitesindeki weapon bolumunde baktık gorduk.. Yani bazı arkadaşlar oyunun mantıgını anlamadıgı için bok atıyolar lvl 20 lik bi unıque yaratıga saldırıyonuz diye..
    O kendini kuru fasulye sanan arkadaşlara sesleniyorum!!!!!
    Bu adamın burda işi ne ???
    Siz oyundan zevk almayı degil en güçlü ben olucam mantıgıyla oynadıgınız icin bence bu konuya girip msj atmanız bi kere hata..
    adamlar zevk olsun diye kendi kafalarına gore takılmış gebertmiş.. SANANEEEE
    Sen git 50 lik 60 lıkları gebert..!!!!
    Sizin gibi çamur adamlar yuzunden insanın forumda bilgi paylaşası gelmıyo!!!!
    Burda sro sevenler bu oyunu zevk için oynayanlar birbiriyle yardımlaşıyo tanışıyo!!
    SİDİK YARIŞTIRMIYO!!!!!

SEN GİT KUM DA OYNA HADİ ABİCİM !!!!!!!!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.