iyide kime diyosun?ben lvl 31de lvl 29 bowla yüksek lagda daldım ve 2 cm canı kalmışken öldüm.verdiğim ssteki arkadaşım janganda benim yerine ss aldı sadece(oçnin biri düşen itemlarımı maymunuyla çaldığı için sinirden monitörü kırıyordum uğraşmadım ssle felan).diğer kesen arkadaşlara söylüyorsan onlarda lvl 60lı bişey değil anladığım kadarıyla.olsa bile bu kadar ağır bir üslupla konuşman ne kadar doğru?
ayrıca her ne kadar lvl 20 uniqe monster dense de tgirlün lvl 20 ile alakası yok bence.lvl 20de 20 kişi zor indirir tgirl ve yanında çıkan elit giantları.(ya da lagta bana öyle geldi :) )
arkadaşlar bu tüger women nerde çıkar ve de x ve y si kaç biri lütfen sölesin
quote:
Orjinalden alıntı: _ANIL_
quote:
Orjinalden alıntı: theren
tiger girl kesince bir seymi kazanıyosun exp den ve sp den baska. ya da gorevmi???
Ya tebrik et yada hiç bişey yazma.. böyle bi yazıyla başarıyı gölgelemek niyetindesin bence.. bu kadar açık bi şekilde kıskançlığını ve çekememezliğini açığa vurmana da gerek yok.. Orada kendi isminin çıkması kadar anlamlı ve gururlu bişey olamaz..Bu başarıyı sağlayamadığın için de başaranlara laf atıyosun.. bu egoizmle bi yere varamıyacagını da ekliyim.. Ayrıca bu konu başlıgındaki amaç.. aha işte kestim harikayım süperim felan tarzı bişey değil.. sadece tiger girlü kesmek isteyen kişilere bunun imkansız bişey olmadıgını göstermek.. ve onlara kesmenin en güzel yolunu belirtmek..tabi senin için geçerli degildir bu.. bu ekip işidir.. birlik dayanışma ve paylaşımdır esas olan burada.. senin gibi bencil ve egoizmine yenik düşmüş biri asla yapamaz böyle birşeyi.. Dalga geçer gibi bide kestin de noldu sanki tarzı bi cevap yazıyosun..daha ağır konuşurdum da şimdilik bu kadar yeter sanırım sana..
ben sana bişi mi dedim doru duzgun bişi sordum sende bana doru duzgun bi cevap ver adam gibi soru soruyoz düzgün cevap ver tamam mı???
Guzel operasyon bizde yapcaz bi tane.
Bu arada gereksiz tartismalara konu disi mesajlara haddini asan tavirlaraUslu durun Modlarin hala kapamamasina sastim forum kirlenio
bende kestim tiger girl ü nickim ceza_rapstar greece serverında herkes beni tanıR
quote:
Orjinalden alıntı: Ceza Rapstar
bende kestim tiger girl ü nickim ceza_rapstar greece serverında herkes beni tanıR
offf yuh be kardeş
hangi ...... upladı lem bunu nese boswer :)
benim arkadaşta tibette hunter lik yaparken önüne çıktı 65 level 35k falan gömüodu
abi ALLAh tuttuğunu altın etsin abi
ABİ ADAM TG BEKLİYOR LVL ANCA YETER 41 LVL BU LVLDE URİCCİ ONA AGIR GELCEGİNE GÖRE TG GİTCEK O ZMAN HE BAZI GAVURLAR VAR Kİ ADAM 78 LVL LORD YHAKANI İNDİRİYOR ARKASINDA TG DALIYOR O ZAMAN BU ADAMALRA LAF ATCAGINIZ O ADAMALRA DEGİL ORDAKİLERİN LVL HİÇBİRİ 50 DEGİL URİCCİYİ ÖLDÜREMİYECEKLERİNE GÖRE ONLAR ÖLDÜRÜNCEYE KADR Bİ YÜKSEK LVL GELİP ÖLDÜRCEGİNE GÖRE ONLARDA TG ÖLDÜRMEK EN DOGAL HAKKI TEBRİKELR BUNUN SAATİNİ BANADA SÖYLERMİSİNİZ BENDE Bİ ORGANİZAYSON YAPALIM DİMİ BABELDE HEPSİNİ KESİTİM LORD YAHAKAN DEGİL AMA OLYPUSTA ARKİ 70 LVL DAHA NE TG NE URİCCİ NE DE ISR KESTİ ONA KESTİRELİM BİZDE
helal olsun walla
ben lvl 32 full archerım.elimde lvl 32 +3 bow war .ayrıca full stryim.bu tiger girlü tek başıma rahat kesebilirmiyim sizce ?
quote:
Orjinalden alıntı: By_ChaTLaK
ben lvl 32 full archerım.elimde lvl 32 +3 bow war .ayrıca full stryim.bu tiger girlü tek başıma rahat kesebilirmiyim sizce ?
tg yi tek yakalayamazsın yakalasanda indiremezsin ayrıca tg nin 500k canı var sen charı autopota bağla sonra içeri gazete okumaya git
quote:
Orjinalden alıntı: b_b
Zavallı kadın. KENDİNİ TİGER SANAN MASUM KÖYLÜ BACI
EEEE yuhhhhh =)
Tarihe bak =)
GüzeL günLerdi bea duyguLandım şimdi
beyler wala dicek bişi bulamadım ama bişer diim ilk başta tg beklemeniz kuruluşunuz çıkınca güzel ataklarla dalmanızı kutluyorum ama partydeki o kadar adamdan 2 tane karakter ölmeden çıkınca biraz üzüldüm ama neyse sağlık olsun bide tgden ne çıktığını yazarsanız tam süper olacak
gelın buda urıch kesmıs adam duruyor ne tıgergırl ne tıgerwoman ne diyorsun bıladerler
Server ?
YA BN PARTY E NİE GİRİM Kİ BUTUN ex BANA GELİR
agalar bişey sroucam tam olarak nerde çıkyo bu TG bekliorm Bekliorm Beklediim yerde çıkmıyo bn gidene kadar kesiolar zati..:( Yardımcı olursdanız sewinirim