Şimdi Ara

Tigra almayı düşünüyorum, görüşleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: himini

tüm yorumlar için saolun arkadaşlar
    ne yapalım bizde önüne şöyle vileda dan bıyık falan yapar öyle kullanırız.
    renk olarak mavi düşünüyordum zaten
    antiochos parça sorunu yaşamassın demiş, birçok parçası corsayla aynı galiba
    tek sorun 2. ellerin çoğu 120 bin kilometrenin üstünde

2.el bir arabada renk secimi yapabilicegini hic sanmiyorum..

umarim istedigin renk bulursun..

yeterki temiz az hirpalanmis olsun gerisi yalan

• wallahi hocam beni de debreştirdin 11 - 12 ye tigra alınabilir çok rahat, sıfır aracım var , bundan bitane daha alıp hafta sonu bununla gezilebilir , hem hanımda kullanır , park problemi yok ....
  • Bencede kulağını tıka ve al

Boş ver..
    Güzel araba sonuçta
  • güzel bir araç, performans fena deil, kücük oldugu için rahat makas atarsın. arkası cok dar oldugu için 4 kişi binmesi biraz zor oluyor, ama ben 7 kişi bindiğimizi hatırlıyorum . travesti lakabı saçma, avrupada cok güzel modifiye yapıyorlar. 106 ya göre daha saglam. 3 ay önce 120km ile bariyere vurdum, burnum kanamadan içinden çıktım, araç pert oldu. yanlız airbagleri calısmıyor sanırım, aracımın ön tarafın yarısı yok airbag acılmadı. airbaglere güvenme yani. 2.el satışı biraz zor kimse almıyor anca meraklısı alıyor.
  • ya bu airbag olayı var bazı opellerde bizde 2001 vectra ile kafa kafaya girdik, karşıdaki hatalı solladı, airbagler ceee yaptı açılmadı.
    neyse 80000 km altı 11- 12 civarı arıyorum hala hadi bakalım
  • travesti muamelesi görmek istiyorsan güle güle bin..özellikle ankarada
  • Puaheuhauahe. Bu opellerde airbagi süs olsun diye koymuşlar zaten. Hiçbirisi açılmıyor. Adamın teki kaza yapmış astrasıyla açılmadı diye dava açıomuş falan opele, aramış sormuş almanlara, bi de dalga geçmişler adamla...Opele Alman tofaşı dioz inanmıosunuz
  • tek tek olaylara dayanarak genel yargı sunmak ,, ne derin bir felsefenin ürünü ...

opeller iidir. tigra çok güzel bir araç şayet aile için kullanılmayacaksa. genç adamlar ve kız arkadaşları takılacaksa ii bir seçenek . şayet arka tarafı beni basıyor aracın. performansı çok güzel. 2 airbag klima abs sunroof.. gerçekten yeterli bir donanımı var. direksiyonunuda ayrı bi severim o seri opellerin. 97 kasa astralardada vardı o direksiyon. acil bi durumda çük kadar yapılan kornaya basabilmek için direksiyonda korna aranırdı :) gerçi tüm opellerin sorunu bu..

tigra donanımı performansı ve yol tutuşuyla oldukça iyi bir araç , yalnız opel servis ücretleri konusunda rekortmendir. o biraz sıkıntı yaratır. o kadar. ama peugeot 106 mı tigra mı dersen 10000 defa tigra..
    quote:

Orjinalden alıntı: nsx

Puaheuhauahe. Bu opellerde airbagi süs olsun diye koymuşlar zaten. Hiçbirisi açılmıyor. Adamın teki kaza yapmış astrasıyla açılmadı diye dava açıomuş falan opele, aramış sormuş almanlara, bi de dalga geçmişler adamla...Opele Alman tofaşı dioz inanmıosunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackFoX

arkasi cok dar ve alcak, parcasi problem olabilir, ikinci eli yok gibi bisey!
    benim bildigim olumsuz özellikleri bunlar, cok karizma bi araba bence

aynen 2.el yok gibi
  • MAKAS atarken mi çarptın arkadaşım ??? ne güzel akıl veriyorsunuz böyle makas atarsın falan , trafiği oyun zannetin sanırım ! , senin gibiler yüzünden kaç kişi ölmek zorunda kalıyor bu ülkede biliyormusun ???

quote:

Orjinalden alıntı: YunTi

güzel bir araç, performans fena deil, kücük oldugu için rahat makas atarsın. arkası cok dar oldugu için 4 kişi binmesi biraz zor oluyor, ama ben 7 kişi bindiğimizi hatırlıyorum . travesti lakabı saçma, avrupada cok güzel modifiye yapıyorlar. 106 ya göre daha saglam. 3 ay önce 120km ile bariyere vurdum, burnum kanamadan içinden çıktım, araç pert oldu. yanlız airbagleri calısmıyor sanırım, aracımın ön tarafın yarısı yok airbag acılmadı. airbaglere güvenme yani. 2.el satışı biraz zor kimse almıyor anca meraklısı alıyor.

• İçi çok küçük geliyor bana...
  • eh içi biraz küçük tabi
    2 kişilik araba diye düşünmek lazım bence arka koltuklar ekstra durumlar için bonus
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

MAKAS atarken mi çarptın arkadaşım ??? ne güzel akıl veriyorsunuz böyle makas atarsın falan , trafiği oyun zannetin sanırım ! , senin gibiler yüzünden kaç kişi ölmek zorunda kalıyor bu ülkede biliyormusun ???

quote:

Orjinalden alıntı: YunTi

güzel bir araç, performans fena deil, kücük oldugu için rahat makas atarsın. arkası cok dar oldugu için 4 kişi binmesi biraz zor oluyor, ama ben 7 kişi bindiğimizi hatırlıyorum . travesti lakabı saçma, avrupada cok güzel modifiye yapıyorlar. 106 ya göre daha saglam. 3 ay önce 120km ile bariyere vurdum, burnum kanamadan içinden çıktım, araç pert oldu. yanlız airbagleri calısmıyor sanırım, aracımın ön tarafın yarısı yok airbag acılmadı. airbaglere güvenme yani. 2.el satışı biraz zor kimse almıyor anca meraklısı alıyor.

trafiği oyun olarak algılamıyorum. emin olki başkasını tehlikeye atıcak hareketler yapmıyorum. trafikte kendimden cok başkasına saygı duyarım. bir insan bir spor araba alıyorsa onu hız için alıyordur, gidipde bu araba konforlu bu araç az yakıyo diye almaz. arkadaş bi spor araba tercih etmiş bende ona göre yorumumu yaptım. ayrıca hız yapanlardan cok bu arabaları yapanlardan kabahat buluyorum. neden bu kadar hızlı araba yapma gereği duyulmuş?

kişisel yorumumdur kişiye göre değişebilir.

• airbağ açılmadı ise dava açsana kardeş adamın biri woswagende golf de aracı kaza yapmadan açılan airbagı için dava açacagını söyledi ww firması ona son model passat gönderdi ve eski borcunu kapatıverdi sen kaza yapmışsın açılmamış opelle görüş bence
  • Buram buram 2005 kokuyor bu konu.

Daha saygılı, Daha Avrua, umutlu bir Cumhuriyet ülkesinde gibi hissettim kendimi.

Şimdi ise 10 milyon mülteci olan ve ciddi sorunlara sahipp bir ülke.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.