Şimdi Ara

Tiguan 1.4 tsı dsg mi.Tiguan 2.0 tdi dsg mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onu bunu bilmem de...Tiguan'a en çok yakışan renk Kahverengi. Ama çalıştığım ilde tek bir kahve Tiguan varken, yer gök beyaz dolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdurs

Merhaba arkadaşlar.Sizce yılda maksimum 15000 km yaptığımı düşünürsek hangisi daha cazip.2.0 vergi farkı falanda var.kullanan arkadaşlar bu ikisinin şehir içi yakıt tüketimi konusunda bilgi verirlerse sevinirim.İyi forumlar

İstanbul kullaniminda
    1.4 tsi dsg yogun trafik 13 litre
    2.0 tdi dsg yogun trafik 10,5 litre olur tahminim
    Yaniltici da olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

1.4 Tsı 122 Lik Manuel Model Sahibiyiz Şehir İçi İyi Bir Kullanım İle 7.2 Lt/100 km Gibi Bir Sonuc Alıyoruz Yıllık 15.000 Km Normal bir Kullanım Bence Tdı Tercih Edin Hemen

hocam bende 1.4 tsi 122 ps manuel sport style düşünüyorum.. ama araç hakkında detaylı bilgi edinemedim kullanıcı sayısı az galiba...

motor hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.. test sürüşü yok malesef tanıdıkta da yok... kasa ağırlığı motor hacmi gibi ... 7.2 lik değeri nasıl elde ettiniz..

Bende de 2 yıldır tiguan ss manuel 122 beygir var bende de 7,8 ortalama var ama yuzde 90 sehir ici kullanim. yoksa 7.2 leride buluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

1.4 Tsı 122 Lik Manuel Model Sahibiyiz Şehir İçi İyi Bir Kullanım İle 7.2 Lt/100 km Gibi Bir Sonuc Alıyoruz Yıllık 15.000 Km Normal bir Kullanım Bence Tdı Tercih Edin Hemen

hocam bende 1.4 tsi 122 ps manuel sport style düşünüyorum.. ama araç hakkında detaylı bilgi edinemedim kullanıcı sayısı az galiba...

motor hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.. test sürüşü yok malesef tanıdıkta da yok... kasa ağırlığı motor hacmi gibi ... 7.2 lik değeri nasıl elde ettiniz..

çok kullanılan modeli aslinda ama sanırım uzun zamandir foruma girilmiyordur. Yardımcı olabilecegimiz konu varsa lütfen sorun

• yılda 15 bin km için vergi yükü çok yüksek 2.0 dizel tavsiye etmem

daha az yakan benzinli sorarsanız 1.2 turbo motor nissan qashqai tavsiye ederim
  • 2013 martta abime 1.4 tsi dsg aldık.yakit haricinde aractan memnun.sehirici ortalama 10 lt yakiyo.şehirlerarasi 8.5 civarı.bende 1.6 cvt juke var sehirici 7.5 gibi yakiyo.bende tiguanla juke arasindaydim.juke dab memnunum.ama abimin tiguana binince kalite farkı hissettiriyo.arada 20000 tl ye yakın fark var.olsun okadar :)

• Bizde Hanım'a alırken aynı 2 araç arasında kalıp 1.4 TSİ 150 hp dsg start stop tercih ettik. Eşim yılda 10000 km yapıyor. Sehiriçi 9,5-10 sehirlerarası 7,5-8,5 yakıyor. Biz aldığımızda arada 25 bin lira fark vardı 2.0 dizelle 1.4 TSİ sport style dsg arasında. Ayrıca yıllık 1200 tl mtv farkı da var. Yapacığınız yıllık km'e göre değişir. 1,6 Tdi skoda yeti alternatif olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüp takıldığında ne kadara düşüyor yakıt?
  • 2.0 TDI TSI motora göre az yakacaktır. 2014 A4 2.0 TDI 150 beygirlik bir araç. Ben suv araçlarda dizel öneririm. Şöyle söyliyim TSI şehir içi yoğun trafikte 11 lt yakıyorsa TDI 8.5-9 lt yakar. Bunu geçmez. Yıllardır vw gurubunun dizel motorlarını kullanıyorum. Bana göre Tsi uzun yolda kullanıma göre az yakar ama bastığınız zaman ya da trafikte sizi üzecektir. SONUÇ = 2.0 TDI alın rahat edin. Vergi yandan sıkıntınız yoksa...

• tsi al vergisi az olsun dizelde yakacak nasılsa
  • Bence olursa TDİ olsun ama o fiyatlara rakibi çok var.120.000TL bence çok fazla bir para 2.el X1 2.0 xdrie bir araç alabiliyorsunuz.Bu aracın yakıt tüketimi de malum biliniyor.

Fiat Freemont tarzı araçlar var.Tabi bu araç hoşunuza gitmiştir.

Soruya cevap olarak TDİ derim ama BMW X1 2.0 xdrive düşünün derim.

Örnek İlan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2011-bmw-x1-xdrive-2.0d-4x4-cam-tavan-hatasiz-37.000km-162391543/detay
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.