Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.867
Cevap
422
Favori
3.789.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun.Allah daha beterlerinden saklasın.
    quote:

Orjinalden alıntı: Riches

Bugün F&F +sr aracımı teslim aldım. Kullanımı sizlerin belirttiği gibi müthiş zevkli. Autohold sayesinde çok dik yollarda bile hiç zorlanmadan kalkış yaptım. (el freni kalkışı tarih oldu :) Aracın içi 2009 modeller ile aynı .Bana 2010 demişlerdi ama farklı birşey görmedim. Doğuşta Yeni Golf de vardı, ben havalandırma ve direksiyonu çok tutmadım açıkçası, sadece yol bilgi ekranı kırmızı yerine beyazdı. Çok net okunuyordu. Benim F&F dediğim gibi, kırmızı gösterge vb.

Bu arada, arabayı teslim aldıktan sonra 1 km gitmeden tali yoldan hızla çıkan biri sağ çamurluğu göçertti. Nazarı çıktı diyorum arıtk : (( Pazartesi servise götürücem. Allah'tan büyük birşey değil, korkum sensörlerin hasar görmesi. Hayırlısı artık.

Herkese Kazasız, Belasız keyifli sürüşler.

• Arkadaşlar bu "autohold"tuşu ne işe yarıyordu?Ve nasıl kullanıyorduk?
  • servisi aradım tuning için firmayla yazışmalar sürüyor diye bilgi verdiler.araç zaten serviste cuma günü alacağım, inşallah o güne kadar yazışmalar biterse cumaya 210 beygir hazır
    quote:

Orjinalden alıntı: evolvo

Bu arada bizim abt işi ne oldu . Aracını 210 bg yaptıran arkadaş varmı ?
    ben de bekliyorum yaptırmak için, kimse birşey bilmiyor izmirde
  • emniyet kemeri takılıyken işe yarıyor.yokuşta kalkış asistanı.emniyet kemerini tak sonra auto hold tuşuna 2 sn bas ama asr devre dışındayken de çalışmıyor.
    emniyet kemeri takılıyken el frenini de indirmeye gerek yok kalkışta el frenini kendisi bırakıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: oblomov03

Arkadaşlar bu "autohold"tuşu ne işe yarıyordu?Ve nasıl kullanıyorduk?
  • quote:

Bugün F&F +sr aracımı teslim aldım. Kullanımı sizlerin belirttiği gibi müthiş zevkli. Autohold sayesinde çok dik yollarda bile hiç zorlanmadan kalkış yaptım. (el freni kalkışı tarih oldu :) Aracın içi 2009 modeller ile aynı .Bana 2010 demişlerdi ama farklı birşey görmedim. Doğuşta Yeni Golf de vardı, ben havalandırma ve direksiyonu çok tutmadım açıkçası, sadece yol bilgi ekranı kırmızı yerine beyazdı. Çok net okunuyordu. Benim F&F dediğim gibi, kırmızı gösterge vb.

Bu arada, arabayı teslim aldıktan sonra 1 km gitmeden tali yoldan hızla çıkan biri sağ çamurluğu göçertti. Nazarı çıktı diyorum arıtk : (( Pazartesi servise götürücem. Allah'tan büyük birşey değil, korkum sensörlerin hasar görmesi. Hayırlısı artık.

Geçmiş olsun.....

• Yokuş yukarı park halindeyken ,yada durmak zorunda kalırsan eski arabalarımızda ki yöntemleri kullanmana gerek kalmadan (..sağ ayağın topuğu ile frene basıp ucuyla gaza basmak yada el freniyle kalkmak gibi ) aracı hiç kaymadan kaldırmana yarar devredeyken.Çizgili arkadaşın da dediği gibi emniyet kemeri takılıyken devreye alabiliyorsun sadece.

quote:

Orjinalden alıntı: oblomov03

Arkadaşlar bu "autohold"tuşu ne işe yarıyordu?Ve nasıl kullanıyorduk?
  • quote:

Orjinalden alıntı: çizgili

servisi aradım tuning için firmayla yazışmalar sürüyor diye bilgi verdiler.araç zaten serviste cuma günü alacağım, inşallah o güne kadar yazışmalar biterse cumaya 210 beygir hazır
    quote:

Çizgili arkadaş, bu bilgiyi hangi servisten alıyorsunuz. Evolvo'nun da söylediği gibi İzmirdeki servislerin gerçek anlamda bir bilgileri yok.......
  • www.euroncap.com
    Latest Safety Ratings | Euro NCAP
    http://www.euroncap.com/results/vw/tiguan/363.aspx

Volvo XC60 ile beraber 2009 kriterleri için teste tabii olmaktan korkmayan SUV: Tiguan...

Diğerlerinin testleri tekrarlanmamış. Tahminen firma kendi arzu etmiş olmalı.

Güzel tarafı, yarı fiyatına, Q5 ve XC60 ile hemen hemen eşit güveliği sunması...

• Bilgileriniz için çok teşekkür ederim dostlar.
  • Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkürler.
    Hakikaten geçti. Şimdi arabanın zevkini çıkarıyorum. Sürüş stilim bile değişti : )

Autohold bence süper bişey. Özellikle İstanbul'da yoğun trafikte dur kalk yaparken çok işime yarıyor. Ayağımı frende tutmak zorunda kalmıyorum. Park ettiğmde de el frenini otomatik devreye alıyor.

Arkadaşlar, RCD 510 Cd çalar üzerinde ve direksiyonda telefon işaretli tuşlar var ama kullanılamıyor. Bu özellikleri kullanma imkanımız var mı? Kitapçıkta Premium telefon alt yapısına sahip gibi bir ibare kullanılmış, bu nasıl oluyor sonradan oluyor mu, bu konuda bilgisi olan varsa çok yardımcı olur.
  • 410 tl bluetooth + 90 tl işcilik ödeyerek konuşabilirsin...
  • Autohold tuşunu bugün kullandım,gerçekten çok süper.
  • Geçmiş olsun Riches, bundan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim.

quote:

• S&S Tiguan ın fiyatı gerçekten ÖTV indirimi ile çok cazip hale geldi, ciddi ciddi düşün bence de. Ben de siyah S&S var, geçenlerde işçilik+malzeme 235 TL'ye cruise kontrol de taktırdım. Alırken biraz bastırıp, hediye olarak cruise nu da taktır karar verirsen.

quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

Dün benim golfü y.bosna vw altura bakıma götürdüm içerde bi tane beyaz S&S 1.4 tsi tiguan vardı fiyatı 60000ytl biraz inceledim çok hoşuma gitti.hatta baya şaşırdım yanında 1.4 tsi dsg golf var onun fiyatı 51000 ytl arada 9000ytl fark var bi jeep için fiyatı çok uygun belki cesaretimi toplayım o beyaz tiguanı alırım.
  • ABT konusunda katalogdan baktım 1.4 TSI lar için 210 BG ve 280 Nm torka yükseltme işlemi üretim aşamasında yazıyor. Bekliyorum ben de.

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: oscarmiller

S&S Tiguan ın fiyatı gerçekten ÖTV indirimi ile çok cazip hale geldi, ciddi ciddi düşün bence de. Ben de siyah S&S var, geçenlerde işçilik+malzeme 235 TL'ye cruise kontrol de taktırdım. Alırken biraz bastırıp, hediye olarak cruise nu da taktır karar verirsen.

quote:

Orjinalden alıntı: cemy22tr

Dün benim golfü y.bosna vw altura bakıma götürdüm içerde bi tane beyaz S&S 1.4 tsi tiguan vardı fiyatı 60000ytl biraz inceledim çok hoşuma gitti.hatta baya şaşırdım yanında 1.4 tsi dsg golf var onun fiyatı 51000 ytl arada 9000ytl fark var bi jeep için fiyatı çok uygun belki cesaretimi toplayım o beyaz tiguanı alırım.

Hayırlı olsun iyi yapmışsınız :)
    Serviste mi yaptılar? Belki bir akrabam SS alacak da...

• Evet, yetkili serviste yaptırdım. Zaten soldaki sinyal kolunu çıkarıp, yerine cruise fonksiyonu olan sinyal kolu takıyorlar. F&F ve T&F da ki kolun aynısı.

Hayırlı olsun iyi yapmışsınız :)
    Serviste mi yaptılar? Belki bir akrabam SS alacak da...
  • arkadaşlar bende uzun süredir bu aracı araştırıyorum ancak hiç bir yerden detaylı bilgi alamıyorum (bu forum ve arabamcomdan hariç) beni yönlendirebileceğiniz başka siteler var mı?
  • http://tiguanownersclub.com/vwtiguan/index.php
    http://www.mytiguan.com/

quote:

Orjinalden alıntı: mivali

arkadaşlar bende uzun süredir bu aracı araştırıyorum ancak hiç bir yerden detaylı bilgi alamıyorum (bu forum ve arabamcomdan hariç) beni yönlendirebileceğiniz başka siteler var mı?

• arkadaşlar hepinize iyi haftalar. ben burada bir tartışma konusu açmak istiyorum. bildiğim kadarıyla daha önce düz vites mi triptronik mi tartışması olmuştu. şimdi de benzinli mi dizel mi tartışmasını yorumlarınıza sunmak istiyorum. ben de şu an tıguan t&f 2.0 tdi var. araçtan çok zevk alamıordum başlarda sonra abt tuningle istediğim sonucu aldım ama şimdilerde acaba diyorum benzinlisi olsa bu arabanın nasıl bi zevki olurdu diye. tıguanın türkiye de 2.0 benzinli satışı yok. normalde böle modeli var. 2.0 200 hp tfsi motor. şu an trde hali hazırda q5in 2.0 tfsi 211 hpsi var. acaba diorum aradaki fiyat farkını hesaba katmazsak nasıl bir zevktir nasıldır. yardımınızı istiorum. ben aracımı yüksek devirlerde kullandığım için üzülüorum sonuçta dizel motorların hem bakımı zor hem de fazla sıkıştırmak ii değil. o sebeple çok hızlanma yaptığımda üzülüorum. aracın tüketimi de çok artıor bu durumda. örneğin aracı 90 km sbt hızla kullandığımda 4.5-6 lt yakarken 120km hızla sbt 6-7.5 arası yakıo ama ben uzun yolda ort 180 km kullandığım için bu durum 11-14 lt arası oluo. hem de motor çok sıkışıo ben de üzülüorum. geçenlerde audiye gitme şansım oldu yetkili bana benzinli 2.0 tfsi 211 hp q5 in benim kullanımımda 15lt bulacağını söyleyince çok soğudum bu benzinliden. hemen hemen 100 km de 50 tl demek oluo bu. size göre bu doğrumudur. bence benzinli araç yüksek hızda kullanımda dizel kadar yakmaz die düşünüodum yani 11lt geçmez diordum(yani 35 tlyi geçmez). dizelin bakımı daha masraflı olduğu için benzinlinin de çok pahalı olmayacağını düşünüordum sonuçta vwlerde dizel araçlar 10binde benzinli 15binde bakıma giriyor. dizelin triger olayı ve yağ vs gibi malzemeleri daha sık değişio ve yıpranıo. q5 2.0 tfsi süper araç ve uzun ömürlü çünkü benzinli amadizel aracın ömrü fazla gitmio. yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.