Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.867
Cevap
422
Favori
3.788.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim arabam su an 1600 km yi geçti ama hala yakıt tüketimi beklentimin üzerinde. su an ortalama 10 lt yakıyor arabayı ağırlıklı sehir dısı kullandığım için bu miktar biraz fazla gibi. günlük 70km civarı yol yapıyorum bu yolun 15 km si rampa. sizin tüketim değerleriniz nsl?

• Vw'ler içinde en çok sevdiğim araç Tiguan Beyaz Tiguanı olan beylerden bir kaç resim bekliyorum alamıyoruz bari bakalım biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: astramastra

yeni arkadaşlar için aramıza hoşgeldiniz diyorum.Tiguanla keyifli sürüşler..
    Şu kulüp listesini tekrar bir revize edelim arkadaşlar...sayımız çıksın ortaya

Sevgili Astramastra
    Gece gece mesajını okuyunca aklıma bişey geldi :)
    İsmi artık tiguanmiguan yapsak ne dersin?
  • kuga'yı epey inceledikten sonra, otomatik vites seçeneği nedeniyle tiguan düşünmeye başladım. her iki model de çıktıklarından beri çeşitli dergilerde defalarca karşılaştırıldı, çoğunda, tiguan bir iki puanla bile olsa kuganın önüne geçmeyi başardı.

tiguan broşürünü okuduktan sonra aklıma bir soru takıldı. F&F standart donanımında deri direksiyon yok mu? broşürde, opsiyonel donanımlardan vienna deri döşemeyi alırsanız deri direksiyonunuz da olur gibisinden bir cümle var.

2.0 otomatik FF alınca deri direksiyon yok mu yani?
  • S&S DERİN SİYAH.BEN OCAK AYINDA ALDIM ÖTV MAĞDURU OLDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çizgili -- 2 Haziran 2009; 12:16:53 >
  • valla benim abt olayından sonra 90 sbt hızla 5-6arası yakıor ama ortalama olarak hızlı kullandığım için 8-9 arası yakıorum. ama araç dizel tabi ondan dolayı az yakıo
  • Çizgili arkadaş sizinle aynı durumdayım ben de :-)
    Ocak ta ilk Tiguancılardanım ama ÖTV mağduru olarak. Artık pek düşünmüyorum, zevkini çıkarıyorum Tiguan'ın.
    Bu aralar aksesuar bakıyorum. ABT kataloğuna baktım beygir yükseltme olayına. 150 den 210 beygir e çıkarabiliyorlar ancak hala üretim aşamasında 1.4 TSI lar için beygir ve performans artırma işlemi. Bekleyelim biraz bakalım.

quote:

Orjinalden alıntı: çizgili

S&S DERİN SİYAH.BEN OCAK AYINDA ALDIM ÖTV MAĞDURU OLDUM

• Tüm arkadaşlara selamlar,öncelikle tiguna kulübü nü hazırlayanlara,fikirlerini,deneyimlerini paylaşan tüm kullanıcılara sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık.
    ben 2005 yılından beri passat kullanıcısıydım.ilk passatım 2006 model 2.0 tdi triptronik ,2008 yılında 1.6 fsi triptronik exclusive ile değiştim.ama pişman oldum 2.0 motordan 1.6 ya geçiş gerçekten çok kötü.sonuçta tiguan ın çıkışından sonra değiştirmeye karar verdim fakat biraz ağırdan alınca şansımdan ötv indirimine denk geldim ilave olarak ta kur 1.89 u görünce hemen atladım 20.nisan da 1.4 t&f donanımlı (macaristan için üretilen)satın aldım.gerçekten 1 aydır kullanıyorum çok seri,mükemmel ,herşeyiyle ,sadece manuel olmasına daha alışamadım.
    daha sonra bilgileri paylaşmak istiyorum.
    tüm arkadaşlara selam,saygılar...
  • ...gerçektende 2 dönem (96-02 kasa) astra kullandım ondan kalan bir nickname...

önerin güzel ama her marka modelde değiştirme işçiliği çıkaracak bu yöntem,daha genel

bir alternatif düşüneyim

quote:

Orjinalden alıntı: autograph

Sevgili Astramastra

• herkese merhaba benim arkadaşlarıma bir kaç sorum olacak benim 2008 model bir caddy dim var onu satıp bir tiguan almayı düşünüyorum ama dizeli çok pahalı.ben yılda 20000km yol yapıyorum acaba benzinli tiguan alsan senelik ne kadar bir fazlam olur tahmini olarak birde bu aracın benzinlisinin ve dizelinin senelik vergisi ne kadar acaba tecrübeli arakadaşlarım beni aydınlatırlarsa çok sevinirim herkese iyi akşamlar
  • Valla 2008 model aracınız varsa (üstelik dizel ve düşük vergili) bir yıl yeni araç almanın mantığı yok. 20.000 km yapıyorsanız bvenzinde de zarar edeceksiniz.
    Tabii ki Tiguan her anlamda Caddy'den iyi bir araç ama, ihtiyacınıza göre davranmanızda fayda var. Para kolay kazanılmıyor. Sadece 2008 olduğu için yazıyorm. Muhetemelen 20.000 kmde olan aracımı değiştirmeyi düşünmezdim...
  • ben de cmax olan takma adımı değiştirmiştim. bir kereliğine izin veriyorlarmış, dediğin gibi kaıcı bişey olmalı, seni ifade eden...
    quote:

Orjinalden alıntı: astramastra

...gerçektende 2 dönem (96-02 kasa) astra kullandım ondan kalan bir nickname...

önerin güzel ama her marka modelde değiştirme işçiliği çıkaracak bu yöntem,daha genel

bir alternatif düşüneyim

quote:

Orjinalden alıntı: autograph

Sevgili Astramastra

• alırken bana rodaj falan olmadığını aracın zaten motorunun açık geldiğini yine de tedbir olarak ilk 700 km fazla zorlamamamı ve 110 km.'yi geçmememi tavsiye etti servistekiler.
    tigu şu an 500 km.'de gözlemlediklerim direksiyon çok rahat, turbonun olması keyifli ve ara hızlanmalarda, makas atarken ani yüklenmelerde çekişi çok iyi. gücünü yere çok iyi aktarıyor ani frenlerde ise biraz arkasını kaydırıyor ama sonra toparlıyor.

yakıt tüketimi tabiki bu dönemlerde yüksek ama 1000 km sonrasında azalacağını düşünüyorum.

benim tigu s&s tsi manuel vites ve geçişleri biraz sert gibi merak ediyorum sizlerinde vites geçişleri böyle sert mi?

bir diğer çözemediğim konu da radyoda bir sonraki en yakın istasyonu aramak için sağdaki arama düğmesini hafif çevirmek yetiyordu audi a4 lerde bunda ise cevirince istasyon 94.7 ise 94.8 oluyor veya senin daha önce kaydettiğin istasyonlar arasında gezdiriyor seni.

servise sordum seek/track'ten yapacaksınız dediler ama ben sanırım bütün setup ayarlarını kurcaladığım için olmuyor su an.

böyle comfort istasyon aramasını nasıl yapabilirim? acaba bu alttaki seek/track düğmeleriyle mi halledilecek bilen biri varsa lütfen yanıtlayabilir mi?

• evet vites geçişleri bende de sert oluo ama bu özellik kemik vites geçişi denmiormu en azından ben öyle biliyorum..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_32086989/tm.htm

Tiguan Nisan ayı satışlarında 1.
  • Evet bu özellik kemik vites geçişi. Benim VW Golf'ten dolayı hiçte yabancı olmadığım ve çok sevdiğim bir özellik. Ayrıca gazı verdiğinizde motordan gelen tatlı seste aynen daha önce Golf'ten bildiğim ve sürüş zevkini pekiştiren bir özellik.

Bu arada Tiguan'ın Nisan ayında birinciliğe oturması çok güzel.

quote:

Orjinalden alıntı: abt_tıguan

evet vites geçişleri bende de sert oluo ama bu özellik kemik vites geçişi denmiormu en azından ben öyle biliyorum..
  • Arkadaşlar selam,
    baktım kur arttıkça artıyor, benim beklediğim Tigu da gelmiş gidip alayım dedim nihayet. Beyaz F&F +Sunroof bugün aldım. Henüz aracı görmedim, haftaya teslim edecekler. (Bu kadar para say aracı görme :))
    Hayırlısı artık. Kuru 1,99 dan hesapladılar. Ama Doğuş artık RDC 510 cd çalarlara (standart dokunmatik olan) ek aksesuar kabul edip, araç fiyatından ayrı para şarj ediyormuş. (???) Tigu 2010 model, ama Temmuz'dan önce ruhsata 2010 yazamıyorlarmış Doğuş öyle istemiş. Beni keklediler mi bilmiyorum ama netice itibariyle artık ben de bir Tiguan kullanıcısı oldum!
  • hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın.
    ayne istediğiniz gibi FF SR olmuş
    RCD 510 zaten ekstra ücrete tabii idi.

2010 modellerde aydınlatma renkleri, klima kontrolleri ve direksiyonlarda farklılık olabilir deniyordu. Golf VI gibi. Bakalım öylemi olacak? merak ettim şimdi...

Tekrar hayırlı olsun.
  • S&S ve T&F için Almanyadan toplu olarak...RCD 510 siparişi versek...nasıl olur..aksesuar arayışı içerisindeyim...taktıran varsa paylaşsın...
  • bende rcd 510 var memnunum hem görüntü hem de SD kartının olması açısından.
    Ayrıca 6li cd çalar ve önarka tamponlardaki sensörlerle uyumu süper.

Bnece RNS510 almak lazım çok başarılı bulunuyor...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.