Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

tık tık sinyal flasör sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kangoo 1.4 Rna Aracım Var 2000 Model

Sorunum Su Sinyal Rolesi Yada Sinyal Flasorü Tamamen Normal Calışıyor Ama Sinyan Vermezkende Tık Tık Ses Cıkarıyo

Flasorü Degiştirdim Ses Bir Süre Kesildi Sonra Ses Degişti Tık Tık Sesi Yerini Cızzzzz Diye Kulak Tırmalayan Bir Ses Aldı Tekrar Eskisini Taktım

Sigortalarını Kontrol Ettim Sizce Sorun Nedir..

• kol bozuk dedi bir elektirikci ama adımı koyarım koldan degil
    mesala bugun bir kere bile gelmedi o ses...
    şimdi gidecem adam koldan diyecek 230 yok tesisattada var diyecek 60-70 ben o tip işleri cok iyi biliyorum işinin ehli birini gercekte bulamadım hala...
    dün fark ettim yamur yağarken arada aku lambası yanıp yanıp sönüyor tesisatta sorun var sanırım.
  • hiç bir şeyin bozuk değil bende servise ait kango aracımın ön kosolunu prille yıkarken çok su kaçtığı için herhalde öle tık tık tık diye ses çıkmaya başlamaşdı.1-2 saat sonra kesildi eğer su ile bir temas ettirdiysen öle bir problem olabilir veya tesisatı ile ilgili bir problemin olabilir haa bu arada oo ses çıktığı zaman sinyallere bak yanıyormu diye yanmıyorsa koldan değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1say -- 2 Şubat 2010; 0:30:49 >
  • arkadaşlar sorunu yaptırdım sorun koldan degilmiş aslında kolun içerisinden ama kol bozuk degilmiş... sag ve sola siyala verdigimizde bakır bir parca yukaru asagı oynuyor ve o bakır bir süre sonra aşınmaya başlıyor, aşınırken cıkardıgı sarı bakır tozu o ehvaların iiçindeki deliklere doldugu için saşe yapıyor kol serviste 230 aynı marka kol sanaide 75 haberiniz olsun....

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.