Arkadaşlar merhaba bu aptal knight ın yaptıklarından sonra bu oyuna merak saldım csizce nasıl çünkü ben bi ara oynarken yürümek için tıkladığım zaman biraz bekliyor sonra yürüyordu u sizde oluyormuydu
arkadaşlar bir evet veya hayır dieceksiniz yani bunudamı çok görüyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: ErayT
arkadaşlar bir evet veya hayır dieceksiniz yani bunudamı çok görüyorsunuz
O olay lagdan bende bazen oluyor onun yüzünden kaçtane Exp gitti
quote:
Orijinalden alıntı: synaX:Lecter
O olay lagdan bende bazen oluyor onun yüzünden kaçtane Exp gitti
Alıntıları Göster
oluyor yani tühhh
quote:
Orijinalden alıntı: ErayT
oluyor yani tühhh
Alıntıları Göster
Kardeş lag olduğu zamanlarda buna katlanacaksın. Bu aralar telekom sağolsun. Oyun nispeten düzeltmişti kendini bu konuda ki telekom el koydu soruna. Yani "lag foreverrrr"
quote:
Orijinalden alıntı: Nømad
Kardeş lag olduğu zamanlarda buna katlanacaksın. Bu aralar telekom sağolsun. Oyun nispeten düzeltmişti kendini bu konuda ki telekom el koydu soruna. Yani "lag foreverrrr"
Alıntıları Göster
telekomun taaaa!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Wolvérine
telekomun taaaa!!!!!!!
Alıntıları Göster
yaw seninki duruo mu benimkini ben savaşırken görmüomadam savaşı ya ölüo ya ölmüo
quote:
Orijinalden alıntı: umbaba
yaw seninki duruo mu benimkini ben savaşırken görmüomadam savaşı ya ölüo ya ölmüo
Alıntıları Göster
yalnız dikkatli ol 3ten fazla canavarın arasına girme hele intsen mouse tamamen kitlenio basıom kaçmak içn hem tıklıorm hem instantı basıom sonuç Mefta.. sonra dwye düşüorm bi bakıom başlıo instantı basmaya Sonra bu lagGGG ın Ssorumlularına
oyun okadar çok dc werio ki lvl 32 lik karakterimi silecektim az kalsın.bi de tradelik yapıom tam kaleye geliom dc
quote:
Orijinalden alıntı: Alone_In_The_Dark
yalnız dikkatli ol 3ten fazla canavarın arasına girme hele intsen mouse tamamen kitlenio basıom kaçmak içn hem tıklıorm hem instantı basıom sonuç Mefta.. sonra dwye düşüorm bi bakıom başlıo instantı basmaya Sonra bu lagGGG ın Ssorumlularına
Alıntıları Göster
eet bana da aynısı oluo kaçmak istim kaçmıyor adam kıl oluyorum.kimbilir kaç kere ölmüşümdür bıu yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: komoliJR
eet bana da aynısı oluo kaçmak istim kaçmıyor adam kıl oluyorum.kimbilir kaç kere ölmüşümdür bıu yüzden.
amlamıyom sizde nası lag var bende bi gıdım yoq walla mutyuyum
quote:
Orijinalden alıntı: boshnaq54
amlamıyom sizde nası lag var bende bi gıdım yoq walla mutyuyum
Alıntıları Göster
Sorduğun şey kontrollerle alakalı. Hiç lag yokken bile hatta server neredeyse boşken bile oluyor. Karakter senin tıklamana anında karşılık vermiyor. Aynı şey skiller ve iksir kullanımı için de geçerli. O konuda pek akıcı değil. Ama böylesine güzel grafiklerle düşük sistemlerde bile çalışmasına izin veriyor. Yakında düzeltirler umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: ErDoan
Sorduğun şey kontrollerle alakalı. Hiç lag yokken bile hatta server neredeyse boşken bile oluyor. Karakter senin tıklamana anında karşılık vermiyor. Aynı şey skiller ve iksir kullanımı için de geçerli. O konuda pek akıcı değil. Ama böylesine güzel grafiklerle düşük sistemlerde bile çalışmasına izin veriyor. Yakında düzeltirler umarım.
Alıntıları Göster
KADERSİZ ARKADAŞIM BENİM SANA LAGG VURMUŞ
quote:
Orijinalden alıntı: cenk1670
KADERSİZ ARKADAŞIM BENİM SANA LAGG VURMUŞ
Alıntıları Göster
Tıklamadan önce hareket edicek hali yok tabi tıkladıktan sonra........
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Revan
Alıntıları Göster
bunu buraya deilde adamların forumuna ingilizcesi ii olan bi arkadaş düzgün bi yolla hatırlatma amaçlı anlatsa daha yararlı olur die düşünüorum...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Sıth
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HardRockHallelujah
quote:
Alıntıları Göster
SANA ŞİDDETLE BU OYUNUN OYNAMAMANI VE KNİGHTA GERİ DÖNMENİ TAVSİYE EDİYORUM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme