|
TikTok'a dislike butonu geldi: Darısı Twitter'ın başına
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Beğen butonuna basmadıysan zaten beğenmemiş oluyorsun. Uygunsuz olabilecek yorumlar için zaten şikayet var. Yakında linç kültürüne yaranabilmek için beğeni kaldırıp sadece beğenmemeyi koyacaklar :D
-
Güzel, zaten kalitenin olmadığı bir platformda geliştirici bile gidişten rahatsız demektir bu.
-
Darısı Twitter'ın başına diyip kendi sitenizden kaldırdınız ?
-
Darısı donanım haberin başına
-
Dislike butonu dünyanın en gereksiz butonu. Neden diye sorarsanız bir şeyi beğenmediysen zaten beğenmemişsindir yada hızlıca geçmişsindir. Dislike veriyorsan bir videoyu o video ile ilgin var demektir. Dislike vermek bütün platformlarda aslında zararlı değil fayda sağlıyor youtube gibi yerlerde. Bir videoyu beğenmediyseniz hızlıcana geçin.
-
Ben de dislike sayacını gereksiz buluyorum.
-
Siz niye kaldırdınız Mesut Çeviğin manüple yorumlarına dislike yağmuru geliyordu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
darısı donanimhaberin başına
Birini tiktok kullanirken gördüğüm zaman dışkıya bakar gibi bakıyorum.
Bir yorumun ya da bir şeyin beğenilmeme sayısını göremeyecekse kullanıcı, beğenmeme butonu ne işe yarar ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dislike her internet mecrasına gelmeli; twitter, dh forum, facebook...
-
Hadi ben de bir hikaye anlatayım genel kültür olsun like ve dislike parmakları eskiden arenalar da görülen yaşasın ölsün olarak adlandırılan parmak işaretidir ölmesini istedikleri gladyatöre Dislike yaşamasını istediklerine Like işareti yapıp hayatını bağışlamasını isterlermiş bu yüzden bu işaret bu şekil de, düşünsene video çekiyorsun dislike bol alıyorsun evine gelip kelleni uçuruyorlar
-
Su ülkeye asilanmis en büyük tehlike ,gencecik çocukları maymuna çevirdiler yazıktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesut bey de yok artık (-) geri gelebilir.
-
Ya benim anlamamda bir sıkıntı var ya da sizin türkçenizde. Neyi savunduğunuzu anlamış değilim
-
Sosyal medya algoritması bir videoya dislike versen bile onu etkileşim olarak sayıyor. Etkileşim ne diye sorarsan videoya ilgi demek buda videoyu öne çıkartır.
-
Video ilgili olduğum bir konu ile alakalı fakat içeriği izleyince beğenmedim. Bu durumda beğenmeme hakkım yok mu, beğenenlere sunulan hak gibi?
-
Kendi sitenizden kaldırdınız, haberin rezaletine bak. Darısı Twitter'ın başına diyor lmao.
Madem bu kadar önemli, önce kendi sitenizde getirin hayde.
Darısı Twitter'ın başına diyip kendi sitenizden kaldırdınız ?
|
Darısı donanım haberin başına
|
Siz niye kaldırdınız Mesut Çeviğin manüple yorumlarına dislike yağmuru geliyordu :)
|
Su ülkeye asilanmis en büyük tehlike ,gencecik çocukları maymuna çevirdiler yazıktır.
|
Güzel, zaten kalitenin olmadığı bir platformda geliştirici bile gidişten rahatsız demektir bu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X