|
TikTok, ABD genelinde yasaklanabilir
-
-
Bizdede bebek katili destekçisi abd menşeli olanlar yasaklanmalı.
-
Geçen sene forumda bir konu açmıştım: TikTok Neden Hükümet Seviyesinde Yasaklanıyor? TikTok + ARM Açığı Komplosu Mümkün Mü?
Daha önceden hükümet-bakanlık seviyesinde engelleme mevcuttu. Şimdi bütün ülkeye genişletilip engelleniyorsa donanımsal açık var teorim mesnetsiz kalacak. En azından bir tuhaflık giderilmiş oldu nezdimde.
-
keşke bizde de yasaklansa
-
TikTok u ben de sevmem Cin ile calistiklari kabak gibi ortada ...
Ama actiginiz konuda tek bir tane kaynak dahi belirtmeden komplo teorisi dahi denilmeyecek yazinizi okudum ben bile kabul edemedim inanamadim !
Bir done desteklenmeli kendi icinde ... ARM de kaynak kodunda donanimsal acik varmis!
Oyle olsa Micro Code lari guncellenir ... Ortbas edilmez Intel AMD de yillardir bu defalarca oldu ve gerekenleri de yaptilar ...
Telefondaki kamerayi mikrofonu GPS Glonass vs tum uydu donanimsal ne varsa bunu takip etmek icin illa bir sistemde donanimsal aciklir gerektirmez!
Sizin mantikla bir telefonda kamera mikrofon gps olmamali !!! Bunlar olmasa bile internet ucleme/ Nirengi yani Triangulate zaten hasasiyet misali konum bilgisi tespit ediliyor.... VPN fake konum uygulamalari ile belki engellenir ama cogu kullanici bilmez ve tum tedbirlere sahip bir cihaz ve ayar da %1 filan degildir milyonda 1 filandir ...
Nezdinizde kuruntu otesi belki tutar olmus ... 11 aydir bir gelisme de olmamis actiginiz konunuzda ...
-
Dünya da yasaklanmalı. Kendisine saygısı olan biri bu saçmalığı kullanmaz
-
Değişik yerlere gitti bu uygulamada.
-
Tüm dünyada yasaklanır tez zamanda inşalahda kurtuluruz
-
yasaklarlar bence.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
keşke bizde de yasaklansa
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X