Şimdi Ara

TikTok yeni özelliği ile para kazanmayı kolaylaştırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TikTok yeni özelliği ile para kazanmayı kolaylaştırıyor
    YouTube gibi doğrudan bir reklam geliri paylaşımı olmasa da TikTok farklı yollardan içerik üreticilere para kazanma imkânı sunuyor. Son olarak Series – Diziler olarak eklenen yeni özellik buna katkı yapacak.

TikTok Series nedir?

Adından da anlaşılacağı üzere TikTok Series içeriklerinizi bir dizi haline getirmenizi sağlıyor. Koleksiyon şeklinde topladığınız içerikleri kullanıcılara belirli bir ücret karşılığında sunabiliyorsunuz.

Ayrıca Bkz.TikTok, 18 yaş altının ekran süresini kısıtlıyor

Üreticiler bir koleksiyonda 80 videoya kadar birikim yaparken her video 20 dakikaya kadar uzayabiliyor. Bu koleksiyonlar için daha sonra ücret belirleniyor ve erişime açılıyor. TikTok belirli bir süre koleksiyon satışlarından komisyon kesmeyecek. Bu sayede içerik üreticilerin de ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Series özelliği hali hazırda belirli içerik üreticilerine açıldı ve yıl içerisinde tüm kullanıcılara sunulacak.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/03/08/tiktok-series-premium-content/

• Abi allah aşkına bu platformu para kazanma konusunda nasıl kıyaslıyorlar youtube ile. Ben tiktokta dilencilikten başka para kazanan görmedim. Resmen varoş platformu. Birde şey mevzusu çok biri türk bayrağı koymuş biri pkk paçavrası güya karşılıklı atışıyorlar millet para veriyor bir taraf kazanıyor falan. Valla şurda 2 saat gezinsen iq falan kalmaz.
  • Diğer adı online dilenci platformu

• Tik tok fahişelerine yarar bu.

• Abi allah aşkına bu platformu para kazanma konusunda nasıl kıyaslıyorlar youtube ile. Ben tiktokta dilencilikten başka para kazanan görmedim. Resmen varoş platformu. Birde şey mevzusu çok biri türk bayrağı koymuş biri pkk paçavrası güya karşılıklı atışıyorlar millet para veriyor bir taraf kazanıyor falan. Valla şurda 2 saat gezinsen iq falan kalmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.