Şimdi Ara

Tılgın HG2331 iki modem bağlanabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ben Türktelekom kullanısıyım. Bende Tılgın HG2331 var ama wifi berbat ötesi evin diğer odalarında çok az çekiyo ve bağlantı çok yavaşlıyor. Wifi düzgün bir şekilde kullanmanın tek yolu modemin dibine girmek. Bu durumdan artık sıkıldım geçenlerde evde benim eskiden kalma bir modemim vardı onu gördüm. Markası TP Link TD-W9970 (Bu modemide ttnet vermişti.) Ben bunu Adsl için kullanıyodum ama Vdsl galiba destekliyor.
    Sorum bu TP Link modemi Tılgına bağlayıp kullanabilirmiyim. (Bir kaç denemem oldu ama işe yaramadı). Bu konuda biraz cahilim yapılabilirse nasıl yapabilirim anlatırsanız sevirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles06 -- 5 Temmuz 2018; 13:35:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Achilles06

S.a arkadaşlar ben Türktelekom kullanısıyım. Bende Tılgın HG2331 var ama wifi berbat ötesi evin diğer odalarında çok az çekiyo ve bağlantı çok yavaşlıyor. Wifi düzgün bir şekilde kullanmanın tek yolu modemin dibine girmek. Bu durumdan artık sıkıldım geçenlerde evde benim eskiden kalma bir modemim vardı onu gördüm. Markası TP Link TD-W9970 (Bu modemide ttnet vermişti.) Ben bunu Adsl için kullanıyodum ama Vdsl galiba destekliyor.
    Sorum bu TP Link modemi Tılgına bağlayıp kullanabilirmiyim. (Bir kaç denemem oldu ama işe yaramadı). Bu konuda biraz cahilim yapılabilirse nasıl yapabilirim anlatırsanız sevirim.

HG2331'in lan portundan, w9970'in wan(mavi) portuna ethernet kablosu ile bağlantı yapınca çalışıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Telefondan denedim. Önce oturum aç falan yazıyo ama oturum aca basınca hiç birşey olmuyo. İnternete girdi ama sürekli gidiyo internet.
  • quote:

Telefondan denedim. Önce oturum aç falan yazıyo ama oturum aca basınca hiç birşey olmuyo. İnternete girdi ama sürekli gidiyo internet.

Anladım. O zaman şurdaki yöntemi izleyin:

https://www.zorluteknoloji.com/tplink-td-w9970-access-point-ayarlari/

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Oldu kardeşim teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oldu kardeşim teşekkür ediyorum.

Önemli değil, olduğuna sevindim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.