Şimdi Ara

TİM Çalışanı Yardım Destek Sayfası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

edit:sınırsız vınn var mı varsa aylık ücreti ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaScramble -- 7 Kasım 2011; 23:55:26 >
  • Bu üyemize sormak istediğim soru vardı ama banlandığı için soramıyorum..

Bu benim telefonun hattı yani fatura sahibi babamın üzerine fakat bunu genç tarifeye dönüştürmek istediğimde bunun içinde 50 lira bir ücret varmış bu ücret neyin ücreti oluyor benim sorduğum Tim bayilerindeki müdür yardımcısı böyle birşey olmadığını söylüyor ama babama yetkili bayide çalışan öyle bir bilgi vermiş anlaşılan gene kandırmaya çalışıyorlar galiba kafam karıştı bu konuda..

Şu an haydi gel mini küçük paket kullanıyroum hiç memnun kalmamaya başladım dakika Yetmiyor çünkü turcellilerle 100 dakika sınırı vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul05

data sim kartı ne işe yarıyor?

edit:sınırsız vınn var mı varsa aylık ücreti ne kadar?

data sim kartı ses hizmetinden yararlanamadan sadece veri hizmeti almaya yarıyor sınırsız vınn sadece kurumsalda var ama onda da tt de olduğu gibi 15 gb adil kullanım kotası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Bu üyemize sormak istediğim soru vardı ama banlandığı için soramıyorum..

Bu benim telefonun hattı yani fatura sahibi babamın üzerine fakat bunu genç tarifeye dönüştürmek istediğimde bunun içinde 50 lira bir ücret varmış bu ücret neyin ücreti oluyor benim sorduğum Tim bayilerindeki müdür yardımcısı böyle birşey olmadığını söylüyor ama babama yetkili bayide çalışan öyle bir bilgi vermiş anlaşılan gene kandırmaya çalışıyorlar galiba kafam karıştı bu konuda..

Şu an haydi gel mini küçük paket kullanıyroum hiç memnun kalmamaya başladım dakika Yetmiyor çünkü turcellilerle 100 dakika sınırı vermiş.

tarifesine tanımlı haftada 2 gün bedava ve ya onun gibi cayma bedelli bir kampanya varsa onun cayma bedeli olabilir yok olduğundan eminseniz işlem ücretsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

quote:

tarifesine tanımlı haftada 2 gün bedava ve ya onun gibi cayma bedelli bir kampanya varsa onun cayma bedeli olabilir yok olduğundan eminseniz işlem ücretsiz

Vallahi bilmiyorum olabilr belkide bilginiz için sağolasınız yani bu fatura babamın üzerinde bunu benim üzerime nakil yaptırmak istersek ne kadar oluyor ücreti çok fazla soruyorum kusuruma bakmayın bilgisizliğime verin.

Olmazsa babamla gidip beraber yaptırcaz başka çaresi yok.

• quote:

quote:

quote:

Vallahi bilmiyorum olabilr belkide bilginiz için sağolasınız yani bu fatura babamın üzerinde bunu benim üzerime nakil yaptırmak istersek ne kadar oluyor ücreti çok fazla soruyorum kusuruma bakmayın bilgisizliğime verin.

Olmazsa babamla gidip beraber yaptırcaz başka çaresi yok.

hat devir ücreti 32 tl ancak yine cayma bedelli bir kampanya varsa onu da isterler

• Tamam hocam bilgi için sağoasınız hattı o zaman benim üzerime nakil yaptırmktan babamla beraber gidip hallettirmk daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

quote:

quote:

532 0xxxxxx ve 532 1xxxxxx hatlardan nasıl edinebilir. Hangi TIM'lerde satışı yapılır?

ben mersindeki bir time sordum sadece gold plus tarifesine 12 ay taahütle veriyoruz dediler ambalajıda öyleydi zaten

Mevcut devam eden bir kontratımın olması yeni hat almama engel olur mu?

Bende böyle 532 1xx numara aldım gold paket taahüt ile şimdi ben bu taahütü bozdurmak istesem ne kadar öderim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

quote:

quote:

532 0xxxxxx ve 532 1xxxxxx hatlardan nasıl edinebilir. Hangi TIM'lerde satışı yapılır?

ben mersindeki bir time sordum sadece gold plus tarifesine 12 ay taahütle veriyoruz dediler ambalajıda öyleydi zaten

Mevcut devam eden bir kontratımın olması yeni hat almama engel olur mu?

Bende böyle 532 1xx numara aldım gold paket taahüt ile şimdi ben bu taahütü bozdurmak istesem ne kadar öderim ?

taahüdü nasıl bozduracağınıza göre değşir
    turkcellin başka bir tarifesine geçecek olursanız kamu gibi kullandığınız gold paketinde size tanımlanan aylık indirim oranını tek seferde geri alırlar başka tarifeyle turkcell faturalıya devam edersiniz
    yok numara taşıyacaksanızki bunun için yeni hattın en az 3 aylık olması gerekiyor bu durumda hem gold pakeetinize uygulanan taahütten kaynaklı aylık indirimleri ki genelde aylık 20 tl oluyor hem yaklaşık 50 tl tutarındaki yeni hat vergisini hem de 532 li yeni hat 1 yıl turkcellde kullanma taahüdü olan 100 tl yi tek faturada isterler

• hacı bişe soracam bu telefonlara reklam gibi bişeler geliyor mesaj değil ekranda duruyor evet veya hayır gibi seçenekler oluyor bunu nasıl iptal edebilirim yanlışlıkla evet dedik mi haftalık üye oluyor genelde gelenler...
  • blackberry 8520 peşin 399 tl olan kampanya bitti mi hocam
  • Gne kafama takıldı birşey soracağım şimdi arkadaşlar bir tarife yüzünden karışan hattımı düzelttirmek için başvurduğumda tam olarak genç tarifeden yararlnamıyomurşsuzve 25 lira karşılığnda 532 li hat satmakla söylediler nasıl ouyor bu iş ?

Benmevcut faturalı hatlıyım ve genç tarifeyegeçmek istediimde 3000 SMs değilde 1 ücretli smsden sona 100 mesaj ücretsizmiş doğrumu yan böyl bişi varmı ?

Kafam çorba oldu.
  • quote:

quote:

Bir kaç TIM'den öğrendiğime göre 1 ay sonra başka tarifeye geçiş mümkünmüş. Hat 1 yıl faturalı kalması yeterliymiş. Havuzdan numara alınabiliyor. Şuan 532165xxxx'li numaralar vardı. TIM ayrıca 150 TL gibi bir para alıyor mu hattan. Bugün öyle bir şey söylediler. Ben de ne olur ne olmaz müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

hacı bişe soracam bu telefonlara reklam gibi bişeler geliyor mesaj değil ekranda duruyor evet veya hayır gibi seçenekler oluyor bunu nasıl iptal edebilirim yanlışlıkla evet dedik mi haftalık üye oluyor genelde gelenler...

destekçi arkadaş nerdesin..
  • quote:

quote:

quote:

Bir kaç TIM'den öğrendiğime göre 1 ay sonra başka tarifeye geçiş mümkünmüş. Hat 1 yıl faturalı kalması yeterliymiş. Havuzdan numara alınabiliyor. Şuan 532165xxxx'li numaralar vardı. TIM ayrıca 150 TL gibi bir para alıyor mu hattan. Bugün öyle bir şey söylediler. Ben de ne olur ne olmaz müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim.

numarayı havuzdan seçersen 100 - 150 tl gibi bir ücret istiyorlar istediğin tarifede faturalı kullanoyırsun ambalaşjlı hat alırsan ona 12 ay boyunca paketindeki tarife üzerinden taahhüt vermen gerekiyor diye biliyorum

• urkcele faturalıya geçenlere 500 dakikka 19 tl olan kampayayla ilgili bir sorum var
    benim hat nırmal faturalı bu kampanyadan yararlanabilmek için hazır karttan faturalıya geçmek lazımmmış şimdi ben hazır karta geçsem sonra bu kampanyaya dahil olabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.