Şimdi Ara

Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot
    Kutusu, faturası, bota iple bağlı olan etiketleri de dahil gönderilecektir.
    Deriden Timberland mağazasından alınmıştır.429TL.
    Numarası : US 8,5 - eu 42 - jp 26,5 - UK 8 dir.
    GORE-TEX olduğundan su geçirmez, terletmez ve sıcak tutar.
    Bot kahverengi deridir, üzerindeki renk farklılıkları orjinal halidir, yani kendindendir ben yağmurda giymediğimden benim yapmış olma ihtimalim yok.Aldığım hali o.

Normalde 41 veya 41,5 gibi ayak numarasında giyenler için uygundur. 42 numara giyen için uygun olmayacaktır.

27/01/16 tarihinde alınmıştır.
    28/01/16 tarihinde giydim, yarım saat yürüdüm dışarıda. Uzun lafın kısası çok rahatsız oldum. Aynı tarihte geceyarısından sonra da sanalpazar sitesine koydum,yani orada da komisyon dahil fiyatıyla bulabilirsiniz.

Fiyat:340TL

Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot
     Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot Timberland Chochorua Trail Gore-Tex bot
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon9999 -- 5 Şubat 2016; 12:04:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Timberland mi Adidas Gore-Tex mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.