Şimdi Ara

'Time Service' ve 'Monkey Test' ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
11.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    format attım olmasi
    rom yükledim olmadı
    antivirüeri söylemiyorum bile
    reklam bannerlar ı hasta etti beni
    ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akustika

Restar atinca virualer tekrar geliyor
    format attım olmasi
    rom yükledim olmadı
    antivirüeri söylemiyorum bile
    reklam bannerlar ı hasta etti beni
    ne önerirsiniz?

reklamlar için telefonuna kaspersky yükle diğer sorunlarla ben de uğraşıyorum.
  • Eesy Touc, dobl batry gibi virüsler format attım olmuyor resetliyorum olmuyor uygulamaları kaldırmama rağmen yine telefonu kapatıp açtığımda yine var. iphone 6 plus replica kullanıyorum sorunun çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • Ben rom yükledim yine olmadı.
    Başka alternatif varmıdır arkadaşlar?

• hocam benim telefon samsung s2 mini i8910 easy touch ve 4 program var erişebilirlikte, oradan kaldıramıyorum telefona rom nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olur musun?
  • bu şerefden yoksun mahlukatlar cihazların yazılımlarına bu türde müdahale ederek insanları zor durumda bırakıyorlar. bende bu sorunla karşı karşıyayım ama hala çözemedim fabrika ayarlarına sıfırlamak kesinlikle işe yaramıyor. çünki zaten adamlar cihazlara bu yazılımları gömmüşler ama bir çözümü olmalı anakartlarda biosa hükmetmek gibi görüyorum ben bunu lütfen birileri yardımcı olsun. bu konu bir çok kişinin başına dert açacaktır. olsun yine yüklerse silerim demek buna çözüm değildir. hala araştırıyorum ve halen bir çözüm bulmuş değilim.
  • Telefonu rootlayin system tuner pro yu yukleyin prog.ve bilesenleri kaldirin benim basimada bu trarz prob. gelmisti

• Aynı sorun bendede var bu virüslerden nasıl kurtulduğunuzu anlatırsanız sevinirim.

• yok mu bir çare bu derde ?
  • Up

• Geçici çözümü buldum arkadaşlar açık olan uygulamalar penceresini açıp bu virüs uygulamalarının üzerine basılı tutup uygulama bilgilerine gidiyoruz orada bildirimleri kaldır seçeneğini seçip durmaya zorla ya basarak devre dışı bırakıyoruz şimdilik böyle bi çözüm buldum kalıcı çözümleri takip etmekteyim

• arkadaşlar öncelikle merhaba.
    bu time service virüsüne yada trojana karşı buldugum çözümü sizlerle paylaşmak isterim.
    telefonuma whaff rewards adlı program yüzünden bulaştı bu illet. whaffta reklam veren uygulamalardan çokca geliyo bu virüs o yüzden whaff rewards kullanmamanızı tavsiye ederim.eğer kullanıcaksanızda güvenilir uygulamaları tercih edin. bu virüs telefona kendi kendine uygulama indirip kuruyor ve kotanıza
    hatırı sayılır derecede zarar veriyor.
    şimdi öncelikle telefonunuzun uygulamalar bölümünde çalışan uygulamalara gidin orada time service monkey test firewall service gibi telefonunuza ait olmadıgını düşündüğünüz bütün uygulamaları kapatıp devre dışı yapın.
    sonra play store dan stubborn trojan killer uygulamasını telefonunuza kurun ve calıştırın. programa scan dediğinizde bu zararlı uygulamaları telefonunuzdan kaldıracaktır. sonra telefonunuzu yeniden başlatın. hepsi bu. kolay gele.

• Türk Yıldızı 06 T kullanıcısına yanıt
    Bendede time service ve guard service virüsleri var ne yapptiysam kutulamadim lütfen yardim edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede ayni virüslerden var yardim edin

• Malesef hala kalıcı bi çözüm yok kalıcı çözüm için ya root atıp kendimiz silecegiz yada servise gönderip onlar yeniden yazılım atacaklar

• Arkadaşlar ayni sorunu bende yasadim. Önce telefonunuzdan hattinizi cikartin tekrar telefonu acin wifi yi kapatin. Ayarlarla girerek firewall service falan ne kadar bilinmeyen şey warsa önce durdur sonra veriyi sil daha sonra devre dişi Burak deyin olacaktır umarim. Olu veya olmazsa bana ulasin teşekkürler. Whatsapp:05367028126

• azrayalcin_ A kullanıcısına yanıt
    yardim lazimsa 05367028126

• banada bulaştı bu kez firewall service diye bişey naptıysam gitmedi çözüm bulunamadımı hala
  • Factory test adlı bir uygulama var. Gömülmüş roma ne kadar formatta atsam gitmiyor. Sadece geçici olarak durdurabiliyorum. Her yeniden başlatmamda tekrar açığa çıkıp tabletin ramini sömürüyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.