Şimdi Ara

'Time Service' ve 'Monkey Test' ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
11.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Çıldırcam!!!

Arkadaşlar birkaç gün önce GM Discovery 16 GB telefonuma Time Service ve Monkey Test isimli iki adet virüs bulaştığını fark ettim.

Bütün uğraşlarıma rağmen bir türlü kaldıramadım. Telefona hard format denilen format türünü bile attım hem de defalarca. Ama sonuç hep aynı. Telefon açılınca kendiliğinden bu uygulamalar da açılmakta. Üstelik bir sürü de virüs programı denedim. Defalarca sildim, yok! Sonuç aynı.

Sonra kendi uğraşlarımla Rom ve Cwm yi öğrendim. Şu ana kadar hiç rom yüklememiştim. Telefonu alalı yaklaşık 1 yıl oluyor. Şu an orjinal rom yüklü. Bari Stock Romu yeniden yükleyim dedim. Onu da defalarca denedim ama 4032 hatası aldım hep flash tooldan. E bari cwm ile yükleyim dedim. Kendi cwm si yeterli gelmiyordu telefonun. Ben de internetten cwm indirdim ama onları da yükleyemedim. Üstelik şu an orjinal Cwm de açılmıyor. O şu an için umrumda değil, cwm açılmasa da şimdilik sıkıntı değil.

Önemli olan "Time Service" ve "Monkey Test" isimli şu 2 virüsten kurtulmak.

Bunu da biraz araştırdım yabancı sitelerden. Çünkü bizim sitelerde bunlarla alakalı neredeyse hiç bilgi yok.

Bazı yabancı uzmanlar bu virüslerin Stock Roma yapıştığını ve hard format atsanız bile çıkmayacağını söylüyorlar. Acaba bu mümkün mü??

Ve bir de sadece Stock Rom u yeniden yükleyerek ancak telefondan silinebileceklerini söylüyorlar.

Ekran görüntüsünü atıyorum.

Arkadaşlar kafayı yiycem bu 2 virüs yüzünden lütfen yardım edin!! Çok çaresiz kaldım t artık, lütfen bilen birileri yardımcı olsun!!!
     'Time Service' ve 'Monkey Test'  ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!!!!!

• Arkadaşlar sorunumu çözdüm. Sıkıntı yaşayan varsa bu konuyla alakalı benle iletişime geçebilir.

Malumunuz "Time Service" ve "Monkey Test" iki baş belası virüs ve anladığım kadarıyla da yeniler.

Burada olduğum sürece cevap vereceğim.

Saygılarımla...
  • 3-4 gundur ben de bu illetlerle ugrasiyorum, dedigin gibi 3defa hard reset yaptim sorun sd karttadir diye onu da bicimlendirdim fakat hic bi sonuc alamadim. Ustelik telefonuma kendiliginden programlar ekleniyor battery doctor, easy touch, hola font gibi bunlari da surekli silmek durumunda kaliyorum. Sunlardan kurtulmanin kesin bi cozumu var midir yardimci olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddml

3-4 gundur ben de bu illetlerle ugrasiyorum, dedigin gibi 3defa hard reset yaptim sorun sd karttadir diye onu da bicimlendirdim fakat hic bi sonuc alamadim. Ustelik telefonuma kendiliginden programlar ekleniyor battery doctor, easy touch, hola font gibi bunlari da surekli silmek durumunda kaliyorum. Sunlardan kurtulmanin kesin bi cozumu var midir yardimci olur musunuz
    KARDEŞİM BANADA YARDIMCI OLURMUSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih1232

KARDEŞİM BANADA YARDIMCI OLURMUSUN

Alıntıları Göster
    Yardımcı olabilirmisin
  • Kardeşim yardım eder misin? Şu illetler bütün internetimi sömürdükleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet1905691276

Kardeşim yardım eder misin? Şu illetler bütün internetimi sömürdükleri.
    başka bilen yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkordobes

başka bilen yokmu

Alıntıları Göster
    arkadaşlar daha önce de söylemiştim benim telefonum GM Discovery.

Discovery'me özel stock rom buldum. Belki 20 tane denemişimdir. Ama en sonunda bi tane bulabildim. Hatta linki de paylaşayım.

https://www.youtube.com/watch?v=K-pJR7_Pa7I

Buradaki adresteki uzman arkaşın dediklerini yapın. Halledersiniz.

Bu konuda fazla bir bilgim yoktu. Ama bu lanet virüsler sayesinde bir kaç bişey öğrendim.

Sizin de anlayacağınız üzere bu virüsler hard reset atmayla silinmiyorlar çünkü sanırsam doğrudan telefonun romuna bulaşmışlar.

Ancak yeni bir rom yüklemeyle kurtulabilirsiniz. Ben yükledim romu şu an sorunsuz çalışıyor telefonum.

Romu flash tool ile yükleyemedim. 4032 fln filan diye bi ton hata verdi. Ben de CWM ile attım. Biraz araştırın halledeceksiniz.

Deneyin arkadaşlar, umarım başarılı olursunuz.

Ben yine buralarda olmaya çalışcam.

Şimdiden kolay gelsin.

• Peki bunlari yapinca telefon garanti disi kalir mi?

• ddml D kullanıcısına yanıt
    Stock rom zaten orijinal surum anlamına geldiği için garanti dışı sayılmıyor. Tam tersi garanti dışı olan telefonu garanti kapsamina alıyor. Tabi tüm sorumluluk sizde :)

• Ozur dilerim biraz fazla soruyorum ama sanirim siz,discovery icin bulmussunuz peki bunun s3 mini icin olanini guvenilir bi sekilde nerden bulabilirim acaba? Telefonu servise gondermek istemiyorum 1 ay kadar suruyor cunku ve bu konularda da pek bi bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim

Bakın dediğim gibi konu stock ROM yuklemekle alakali ki bununla ilgili onlarca içeriğe internetten ulaşabilirsiniz.s3 ile alakalı bir bilgim yok ama kolaylıkla onu da halledebilirsiniz. İnternete s3 mini stock ROM yazsanız cikar.
    Bu virüsler telefonun ROM una yapıştıkları için tekrardan ROM yüklenmesi gerekiyor. Bunu biraz araştırıp siz de yapabilirsiniz, istemezseniz servise verin ama uzun surede gelir. Stock ROM orijinal yazılımı olacağından dolayı da garanti kapsaminda kalıyor değilse garanti kapsamına giriyor. @ddml

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Yıldızı 06

Bakın dediğim gibi konu stock ROM yuklemekle alakali ki bununla ilgili onlarca içeriğe internetten ulaşabilirsiniz.s3 ile alakalı bir bilgim yok ama kolaylıkla onu da halledebilirsiniz. İnternete s3 mini stock ROM yazsanız cikar.
    Bu virüsler telefonun ROM una yapıştıkları için tekrardan ROM yüklenmesi gerekiyor. Bunu biraz araştırıp siz de yapabilirsiniz, istemezseniz servise verin ama uzun surede gelir. Stock ROM orijinal yazılımı olacağından dolayı da garanti kapsaminda kalıyor değilse garanti kapsamına giriyor. @ddml
    Arkadaslar ben de aynı sorun var...

Acil yardım... Lütfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardantwins -- 18 Ağustos 2015; 1:09:01 >
    Arkadasım bende de aynı sorun var. Benim telefonumada time service ve monkey test adinda iki virus yerlesti. Hard reset atmama ragmen time service den bir turlu kurtulamadım.(Telefonun sistem uygulamaları kısmında gorunmekte ve ne silinebilmekte ne de antivirus prog. ile kaldırılabilmekte) Program durmadan kendigilinden yukleniyor siliyorum tekrar yukleniyor. Bu arada wireless modeme baglanınca da monkey test yukleniyor ve o da silinmiyor. Gunlerdir bununla ugrasıyorum...

Sen cozumu buldun mu acaba?
  • Türk Yıldızı 06 T kullanıcısına yanıt
    Güvenlimidir bendede aynı sorun var durmadan monkey test durdu gibi uyarılar gelıo sinir oldum yardımcı olun güvenlimi değilmi ??
  • Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı rootladım onları kaldirdim düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirdroid

Arkadaşlar bendede aynı sorun vardı rootladım onları kaldirdim düzeldi
    Yeni dünyanın yeni trend virüsleri başımıza iş açmasalar bari böyle 3-5 uygulama indirilerek kurtulabilir olmak güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerShot58

Yeni dünyanın yeni trend virüsleri başımıza iş açmasalar bari böyle 3-5 uygulama indirilerek kurtulabilir olmak güzel.

Alıntıları Göster
    Dün akşam itibarıyla aynı sorunu bende yaşamaya başladım.
    com.jkazl.tqpthjzj
    com.nb.superuser
    com.qzfkm.dcesbt
    MonkeyTest
    TimeService

gibi dosyalar yüklemiş, sim kartının data hattını kapatsam bile birkaç dakika sonra açılıyor ve internetimi sömürüyor. fabrika ayarları, wipe data factory falanda fayda etmiyor. Telefon S3 mini.

• Bende daha farklı sorun çıkarıyor telefonu rootladım mtk diye program yukledim bendi recovery modda AC diyorum kapanıyor ama açılma işlemini virüs iki kere tekrarlatıp recovery moda geçmesini engelliyor çözüm bulamadım yardım

• akinevim A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de s3 mini kullanıcısıyım ve bende de aynı programlar ortaya çıktı özellikle o monkey test ve time service... Virüsleri yüzünden telefonu yere attığım bile oldu ama telefonu karıştırırken bişey buldum... Öncelikle format atmak istemiosan. Anlatayım 1 cihazı kapat ve yeniden aç sim kartı çıkarmanı öneririm nolur nolmaz cihaz açıldığı anda internet bağlantısını kes yani wi fi açıksa kapa mobil veri açıksa kapa kapattıktan sonra ayarlara gir ve uygulama yöneticisine gir orda ekranı parmağınla sağdan sola doğru iki kez çek bu şekilde hepsi kısmına geleceksin burdan o ismi yazdın programları bul ve tek tek üstlerine bas orda durmaya zorla devre dışı ve veriyi sil die 3 seçenek göreceksin ilk önce durmaya zorla sonra veriyi sil sonra da devre dışı seçeneklerine bas bunu o yazdın bütün progranları listeden bularak yap ve cihazı yeniden başlat interneti tekrar bağladında virüsler bidaha yüklenmez
     'Time Service' ve 'Monkey Test'  ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!!!!! 'Time Service' ve 'Monkey Test'  ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!!!!! 'Time Service' ve 'Monkey Test'  ARKADAŞLAR ACİL YARDIM!!!!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.