Arkadaşlar projede bir yerde takıldım.. Şimdi ben saat ve tarihi kullanıcıdan alıyorum.. O tarihe bir not düşüyor ve bunu kaydediyor. Yalnız ben kaydettiği verilerin ismine diğer sayfadaki spinnerda Tarih ve Saat yazmasını istiyorum.Oradan ilgili tarih - saate tıklayarak yazdıgı not açılacak
timeH diğer activity deki spinner'a gönderdigim deger
public class MainActivity extends ActionBarActivity {
//---use the AlarmManager to trigger an alarm--- AlarmManager alarmManager = (AlarmManager) getSystemService(ALARM_SERVICE);
//---get current date and time--- Calendar calendar = Calendar.getInstance();
//---sets the time for the alarm to trigger--- calendar.set(Calendar.YEAR, datePicker.getYear()); calendar.set(Calendar.MONTH, datePicker.getMonth()); calendar.set(Calendar.DAY_OF_MONTH, datePicker.getDayOfMonth()); calendar.set(Calendar.HOUR_OF_DAY, timePicker.getCurrentHour()); calendar.set(Calendar.MINUTE, timePicker.getCurrentMinute()); calendar.set(Calendar.SECOND, 0);
//---PendingIntent to launch activity when the alarm triggers--- Intent i = new Intent("net.learn2develop.DisplayNotification");
//---assign an ID of 1--- i.putExtra("NotifID", 1);
PendingIntent displayIntent = PendingIntent.getActivity( getBaseContext(), 0, i, 0);
//---sets the alarm to trigger--- alarmManager.set(AlarmManager.RTC_WAKEUP, calendar.getTimeInMillis(), displayIntent);
} }); btnShow.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { @Override public void onClick(View v) { //Intent i = new Intent("android.intent.action.OUTPUT"); Intent i = new Intent(getApplicationContext(),Output.class); startActivity(i);
} }); }
}
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme