Şimdi Ara

TIMING nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ramlerdeki 5-5-5-18 timing fln olayı nedir bir anlatabilen varmı lütfen?

bendeki ram öyleymiş galiba? ama anlamıyorum ne işe yarar nasıl artırılır?

• koskoca donanım haber forumunda en azından birkaç kişi olmalı timinglerin ne işe yaradığını?????!

yardım lütfen
  • tamam sakin ol ramlerin gecikme süreleridir yani ne kadar küçükse o kadar hızlıdır
    sıralanışları önemliden daha önemsize doğru yapılmışdır en başdakiler daha önemli diğerlerine göre
  • yok ya sakinim peki bunları nasıl azaltabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

yok ya sakinim peki bunları nasıl azaltabiliriz?

biyosdan biraz voltaj ver ( ctrl ve f1 tuşlarına bas o.c menüsü karşına gelir) 3-4-4-10 dene ramlere bi çalışmazsa 4-4-4-12 ile dene hızı 1000 mhz ye falan getir
  • yanma ihtimali varmı peki? yada bozulma? XMS2 CORSAIR

BİRDE VOLATJ NASIL VERİCEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 4 Şubat 2008; 21:29:39 >
  • çok zor yanması sonuçda üzerinde soğutucusu olan bi ram sana nasıl o.c yapıcağını anlatamam çünkü anakartının biyosunu bilmiyorum gigabyt olsaydı yardımcı olabilirdim o.c formunda anakartının ismini yazarak yeni bi sayfa aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PBO Scalar nedir? Yardım!
    2 yıl önce açıldı
    NON ECC NEDIR
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi benm anakart P5KC işlemci Q6600 go rev 2.8 e çıkardım ramleri 1000mhz e çıkarttım ASUS Aİ suite ile yaptım bunları o program biosla uyuşuyo galiba yani biosa işliyo benim yaptıklarımı hep reset istiyo çünkü peki benim bunları ölçebileceğim bir program önerebilrmsn yani değerleri???
  • quote:

şimdi benm anakart P5KC işlemci Q6600 go rev 2.8 e çıkardım ramleri 1000mhz e çıkarttım ASUS Aİ suite ile yaptım bunları o program biosla uyuşuyo galiba yani biosa işliyo benim yaptıklarımı hep reset istiyo çünkü peki benim bunları ölçebileceğim bir program önerebilrmsn yani değerleri???

everest ultimade en iyisi tüm sistemi görürsün ve sıcaklıkları
  • indirdim o programı fakat deli olmak üzereyim

bu ramin corsairin sitesinden aldığım özellikleri;

http://www.corsair.com/_datasheets/TWIN2X2048-6400C4DHX.pdf

buda everest

TIMING nedir?

• ramlerin cas değerlerini 4-4-4-12 ye getir 2.1 volt ver site öyle diyor o.c için 2.2 volt ver 5-5-5-15 yap 1066 mhz ye çek
  • çok teşekkürler yardım ediyorsun ama nerden ve nasıl artırıp indiricem (voltaj + timing -)

ben bu programla yaptm mhz i

TIMING nedir?
  • auto yazan yer varya ona bas 2.2v yi seç 1000 mhz de kalsın hız cas değerlerini otamatik değiştiriyo galiba program
  • ok peki nerden görücem timingleri??
  • quote:

ok peki nerden görücem timingleri??

everest den bakabilirsin bilgisayarı seç overclock yazıyo ateş topu seklinde bi simgesi var ordan herşeyi görürsün
  • tmm işlemleri tamamladım sonuc bu normalmidir?

ben hala timingleri bulamadim ve 1000mhz de çalıştığına inanmıyorum

ve sistem stabilmi nasıl öğrenicem?

TIMING nedir?

TIMING nedir?

TIMING nedir?

• şimdi cpu z programını indir ramlere o programdan bak hızına not ram hızı 533 mhz olarak görünür 2 ile çarpcaksın
    sıtabilite için mem test programını kullan
  • walla çok yol katettik arkadaşım zamanını ayırdın allah razı olsun ama hala 502 gibi bir değer gözüküyor cpuzda?

TIMING nedir?
  • tamam normal 1000 mhz de çalıştırdın
  • valla çok sağol şimdi bu sistemin yanına birde 9800gtx çaktımmı süper gider :D:D:D yada bi 3870iceq düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.