Şimdi Ara

Tinúviel Forma Tasarımları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
7
Favori
8.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınız için sağolun beyler.Formaları yönetime çok uğraşsak gösteririz ama buna uğraşmama nedenim şu biz zaten Nike ile anlaşamazsak bu tasarımların bir önemi yok fakat Nike ile anlaşırsakta zaten ilk formalar o anlaşma içerisinde çoktan seçilmiş oluyor Nike ile anlaşılır sonraki senelerde ben ve diğer arkadaşlardan çok beğenilen formaları yönetime fikir oluşturtabilir şu an için öncelik Nike anlaşması.
  • Tinúviel Forma Tasarımları

Bu süper olmuş
  • Zaten nike ile anlaşırsak az çok böyle formalar gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ilk resimdeki gibi çubuklu istiyorum. Bir de bu seneki Arsenal forması gibi lacoste yaka bir forma

Senelerdik çıkarmıyorlar deli olacağım 3 senedir forma beğenip de forma almıyorum
  • Celtic gibi QPR gibi yandan çizgili forma nasıl olur acaba? Fantezi olsada göremezmiyiz.

Aşağıdaki forma gibi hayal edin. Çizgiler sarı ve beyaz. Reklamlar ve arkadali numara ve isim lacivert. Bence çok güzel olur.

Tinuvuel gör bunları.

Tinúviel Forma Tasarımları

• Bu formaların hepsini toplayıp her yıl 3 tanesini tanıtsak.
  • Seneye üzerimizde olabilecekmi bu formalar acaba ?
  • Anlaşma yine Adidas. Hemde 5 yıllık sanırım.
  • 2019'a kadar hayallerde kalmaya devam edecek Nike.Umarım Adidas kendi tasarlar formalarımızı.
  • Çok güzel formalar çıkmış ama Adidas'a neden bu kadar yüklendiniz anlamadım. Beşiktaş için baya güzel formalar yapıyor
  • şu formaları gördükçe içim gidiyor arkadaş
  • Fanteziye devam.

Kalıp: victorieux

• 2 senedir forma almiyorum almamaya da devam edecegim. Hatta cok hosuma giden formada olursa imitasyonunu alacagim . nasil olsa yeni anlasmaya gore 1 formada satilsa 10 milyon formada satilsa fenerimin kasasina ayni para girecek . bu yuzden anti-orjinalciyim bundan sonra

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    hocam malum adidas ile nikah tazelendi diyorum ki birde adidas logolu forma tasarımları yapsan belki görürler de yaparlar
  • Tinúviel Forma Tasarımları

Bu şahane olmuş

• Adidas klasik çubuklu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Adidas klasik çubuklu.

Tam istediğim gibi yapmışsın hocam, v yaka, beyaz adidas çizgileri, tam ayarında çubuk kalınlığı ve arma-bayrak logoları çubukların ortasında Tam hayalimdeki forma Süper olmuş, bravo

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Şu formayı kendimiz üretemez miyiz yahu mükemmel ötesi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.