Bence kusursuz yazmışsın açık ve net sende sorun yok sorun kızda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tinder'da eslestım ilk mesaj yardım lazım SSlı (2. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maraz abi sen misin Marsz Ali
Sosyal medyanın gücünü keşfeden türk kızları böyle. Köylerde ya da ufak kasabalarda halen daha saf kızlar var. Sen aslında ege civarında bir köyün sağlık ocağına tayin istesen elde edemeyceğin kız yok. Boşuna paralıyorsun kendini büyükşehirlerde. Bir şeyi kazanmak istiyorsan ya rakiplerinden ön plana çıkmayı başaracaksın ya da rekabeti azaltacaksın başka yolu yok.
"O ne kadar degerli ise Ben de o kadar degerliyim" iliskilerde ki yaklasimim bu. Bence cevap vermeliydi. diger erkekler ona bos yaparken direkt bulusma teklifi yaptim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş sen Tinder'ı hiç anlamamışsın. Tinder'da bir kızın seninle muhabbeti senden daha iyisini bulana kadardır.
Elde sensin dilde sensin fatihin istanbulu fethettiği yaştan daha yüksek yaştasın baştasın kalptesin
Demin Instagramdan biriyle konuştum, o kadar sinirlendim ki anlatamam. Delirmemek elde değil. Elimde olsa günde 3 posta döverdim.
Kız bana diyor ki kısmetim yok. Ben de dedim ki ben sana talibim. Kızın daha işi bile yok, öğrenci.
O da bana dedi ki dış görünüşünü beğenmedim. Bir kere hiç de yüzüne bakılmayacak gibi birisi değilim.
Sence kısmeti olmayan birisi böyle yapar mı?
Sonra bana dedi ki meslektaşlarından bana ayarlayabileceğin yok mu dedi.
Ben de dedim ki hem yakışıklı olsun hem de doktor olsun istiyorsun, ketçap, mayonez de olsun mu dedim.
Haspama bak sen, sanki kendisi Angelina Jolie de dört dörtlük adam arıyor.
Dediğim gibi sosyal medyadaki kızdan hayır gelmez. Hele öğrenciyse hiç yazmana gerek yok kendini yorarsın sadece sinirlendiğinle kalırsın. O kız gelsin bir 23 25 yaşlarına bak nasıl tutuşuyor. Hocam sen git ege olur karadeniz olur marmara olur ufak bir köy bul sağlık ocağına tayin iste orada sana tedaviye gelen köy halkı bile her gün 10 tane kız gösterir sana.
Bu kız 94lü.23-25 falan değil. Ama durumu hiç iyi görmüyorum. Bunlar bir gün kendini ilah zannedecek diye korkuyorum.
Evde kalmış o zaman. O yaşta öğrencilik yapan kızdan ne hayır gelir ?
Kız iki saat ayırdığına çok üzülmüştür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
öncelikle türkiyede Tinder ile Dünya bazında Tinder tam tersi
İlk çıktığında güzel şeyler yaşamıştım ama zamanla bozdu Tinder Türkiyede
Öncelikle bir kadına yüzlerce aç keko sağ attığı için o kızın oturup sağlam adam aramasını bekleme
evet sıradan tanışma cümlesi selam merhaba ama o kadar mesaj aldıkları için bunlar bayıcı gelmeye başladı insanları
Ama bu arada tinder da çok birşey düşünme özellikle Türkiye'deysen
zaten son zamanlarda instagram dan takip beğeni kazanmak için dolanan çok profil doldu
onun dışın dada karnını doyurup yedirip içirecek enayi arayan tipler var zaten profillerinde açıkça belli ediyorlar genelde yeni
yerleş keşfedebileceğim yeni insanlar yazarlar bunlar bildiğin sazan avcıları
çok nadir ciddi arayan yada arkadaş arayanlar var ama bunlarlada ilerletmek ordaki erkek rakiplerin tarafından baskılanmış durumda
profili yeni açtıysan ilk gün algoritma işleme girmediği için seni daha çok görünür yapar onun için beğeni alırsın
Şimdi gelelim sonuca ben 2 günde toplam 100 tane like aldım ülkeyi değiştirerek bunların yarısı kendi mesaj attı bu durum beni üzdü çünkü eğer başla bir ülkede olsaydım demek farklı bir hayatım farklı bir arkadaş çevrem belkide evliydim ve çocuklarım vardı dedim
Türkiye dede eşleşme geliyor kendi açımdan ama sarmıyor maalesef farklı ve ilgi çekici değil profiller hep birbirine benzer tipler
bayramda bir kız kendisi misafirlikte yazıyor yazıyor mesaj atıyor durmadan sonra burcumu sordu söyledim ben o burçla anlaşamam ama dedim gitti böylede rahatsızlar var mesela
Türkiye'de nerden baksan bir kadına günde 200 üzeri like geliyor sen hesapla
aşağıdaki resmi sadece yabacılardan oluşan kadro olarak örnek olsun diye koyuyorum durumu sen anla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 9 Mayıs 2022; 14:32:2 >
-
tinderin olayı bu değil mı niye kastın :D
-
arkadasım sen tamamen yanlış anlamışsın olayı :D
-
İkametgah belgeni de atsaydın kız cevap yazardı. Memlekete gideceğim demek ne kız ıyyy köylü demediyse ne olayım.
-
:D kiz biosuna 'samimi ol canimi ye ' yazmis bundan dolayi gereksiz detay veriyim dedim koylu deme olasiligi yuksek :DD memlekete bodrum acikcaksi gidecegim yeri soylemek istemedim artist vs demesin diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş basvurusu yapar gibi detayli kendinden bahset eger kiz yabanciysa, hi yazdigin zaman direk elenirsin. Yerliyse bir onerim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X