Şimdi Ara

Tinder'daki karıların boy takıntısı (allah nalet getireydi de açmayaydım şu başlığı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
14.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir önceki mesajında her şey boy değil diyosun ama sonra onun sayesinde çok kız kaldırdım diyosun ne bu çelişki? abicim 1.87 boya hayır diyecek kız yok ztn sen 1.702in altında olsaydın aynı tipte nah kız kaldırırdın. öyle bişi yok. kızlar kendisi söylüyor kısa erkekler gözüme yakışıklı gelmiyor diye. 1.87 boyda olan bir tipsiz bile kızın gözüne yakışıklı gelir
  • İstisnalar kaideyi bozmaz dostum milyonlarca evli insan var elbette kanı bozuk erkek ve kadınlar var. Emin ol ben kanı bozuk bir adam olsam bugün alo desem 3 tane evinde lalabilecegim ağzımın içine bakan kadın var evli olduğum halde. Yapmıyorum yapmamda yani kanı bozuk çok kadin var evet ama yinede iyi insanlarda çok denk gelebilirsen ne mutlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pctamircisivolkan kullanıcısına yanıt
    öyle bi anlatıyosun ki eminim sen ilerde boşansan bekar kalsan sırf zevk uğruna evli kadınları götürmeye kalkarsın ki yapmışındır kesin çünkü yazdıklarından bu anlaşılıyor
  • 3.5 yıl xxx clubte dj lik yaptım dostum ben bana hikaye anlatma herkesin özeli kendine kalsın sende 44 cm kol varsa bendekide 37 yine ortalanin üstünde yani sende yakışıklısı sır kendine göre bende yakışıklıyım sende kendinin farkındasın bende. Ben senle bir yarış içinde değilim sende benle olma dahada muattabim değilsin.

• Boyum kısa olsaydı 3.1 oranında redelirdim. Ama yinede vazgecmezdim. Etrafımda çok bitirim arkadaşım var kısa olupta kendinden uzun kizlar ile tanışan. Kendini bu kadar üzme tek dileğim o yönde

ben dj olsam(ki kendi çapımda elektro müzikler de yapıyorum) eminim o club'a kısa ve tipsiz olduğum için işe almazlardı
    ya deney yapalım dicem ayrı şehirlerdeyiz. senin gibi konuşan çook öyle adamı çürüttüm
  • Curut kardeşim no problem bende sıfır ego sıfır kompex

• Forum seviyesi yerlerde gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Ben kolu 44 CM olan birisiyim.

Sana benim vücudu 1 aylığına versek dopamin patlaması yaşarsın , kızların bakışlarından.

Her çıkışımda kızlar kafalarını çevirip dönüyor , saçlarına dokunuyorlar. En genel flört hareketi budur , saça dokunma.

Ben sana lookism bilimine göre bir yorum yaptım , bir erkek olarak değil objektif olarak yorum yaptım.

Sana 2-3 kız baktı diye uçmuşsun. Rateme - TrueRateMe tarzında forum/subredditlere fotoğraf paylaşırsan en fazla 7-7.5 alacaksın

O forumlarda kızlar da yorumluyor

Sen kendi dünyanda bir şeyler kurmuşsun kendine bir puan vermişsin. Karşı taraf başka bir fikir belirtince hemen onu yok sayıyorsun

Daha geçen aylarda festivalde tanımadığım kızlar koluma giriyodu , biraz sarhoşluğun da etkisi var ama neyse.

Sen böyle bir olay yaşasan demek yıllarca anlatırdın. Festivalde tanımadığım kızlar koluma giriyo falan derdin ortamlarda : )

Alıntıları Göster
    Balık çocuk seni bilmesek inanacaz ha.

Millet nasıl bu kadar iğrenç ve yağlı bir vücut olabilir diye bakıyordur.

• quote:

Tutmayın küçük enişteyi...

• Ne boş yorumlar gelmiş, evet boy önemli ama tip boydan her zaman bir adım öndedir bunu aklınızdan çıkarmayın, he adamın hem tipi hem boyu iyidir kısa boylu yüzü iyi olan adamı her türlü tokatlar. Benim boyum 1.70 1.80 civarlarında kızlarla bile tek gecelik ilişki yaşadım uzun süreli bir ilişki elbette olmaz.

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Zaten anca ozguvensiz bir insan kendini bu kadar ovebilirdi bende tahmin ediyordum parafligini 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Ne boş yorumlar gelmiş, evet boy önemli ama tip boydan her zaman bir adım öndedir bunu aklınızdan çıkarmayın, he adamın hem tipi hem boyu iyidir kısa boylu yüzü iyi olan adamı her türlü tokatlar. Benim boyum 1.70 1.80 civarlarında kızlarla bile tek gecelik ilişki yaşadım uzun süreli bir ilişki elbette olmaz.
    Boyu uzun ve tipini beğenmeyen erkeklerin favori konusu oldu bu

190 görünec kızların ağzı sulanıyormş
  • Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Kenan doğulu da kısa ama görüyorsunuz. Emre Altuğ da kısa ama görüyorsunuz çağla sikel gibi bir kadınla evliydi bende bunu savunuyorum boy her zaman dezavantaj değildir. He ama tipsizsen game över yani.

• siz kafayı sıyırmışsınız
    Kesinlikle tipi iyi kısa adamla ilişki düşünmeseler bile iç geçirirler keşke uzun olsaymış veya keşke ben kısa olsaymışım diye 😁 bu tarz olaylara şahit oldum. Benim 1.95 boylarında kalıplı bir arkadaşım var kızlar arkasından veya uzaktan dikkatlice bakıyorlar ama yüzünü gördüklerinde hayal kırıklıgı yaşamışcasına kafalarını çeviriyorlar tüm olay bu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufkrkmz -- 17 Mayıs 2020; 14:30:30 >
  • Birşey soracağım tinder da toplam kaç kişiyle eşleştiniz ben açalı iki haftada dört kişi ile anca eşleştim acaba program fakemi premium alalıM diye zorluyor mu bizi şüphelenmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

187 boy 23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
    ben de 1,80 im. 130 kiloya yakınım. bir sürü sevgilim oldu. bir de evlilik geçti başımdan. bu işler tiple değil çeneyle olur diyorum sadece.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.