Şimdi Ara

Tinder'daki karıların boy takıntısı (allah nalet getireydi de açmayaydım şu başlığı) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
14.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kızlar boya posa bakmaz cüzdanın kalınlıgna bakar bonus olarakta güzel üst markalı araban varsa kızlar gelir. Tipik Türk kızı işte ne bekliyorsunuzki. Ben Rus kız severim. Rusyada kaldıgı yıllar of of of fenaytı. Türk kızı cahilin tekidir şu Türk kızını büyütmeyin. Sert davranın acımayın lan şunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merabalar ben de fikrimi söyleyem.Şimdi düşün sen vasat bir erkeksin , yani yakışıklı değilsin ama çirkinde değilsin.Her gün instagramdan onlarca kızdan(çoğu güzel)mesaj geldiğini düşün.Okuldayken vasat olduğun halde sürekli kızlar seninle konuşmaya çalışıyo, seni biyerlere davet ediyolar, sana yemek ısmarlıyolar, cafeye gittiğinizde sana ödetmiyolar vb.Sokakta yürürken dikkat çekiyosun.Sürekli sana iltifat ediyolar.Hah işte bu saydıklarımı vasat bir kız yaşıyo, belki daha fazlasını.Öyle bir bolluk var ki elini sallasa 50 si.Sonra da tindere yazar tabi kısa olan yazmasın, tırnağı uzun olan yazmasın, gözü mavi olmayan yazmasın vb. Niye bu feryatlar

• Uzun boy, iri yapılı olmakta elbette bir avantajdır ama hani çok kısa olmadığınız sürece de gayet güzel bir şekilde kız tavlayabilirsiniz. Zira çoğunlukla kız boy ortalaması da 165. Biraz tip önemli, en çokta muhabbet, davranış tarzı, konuşma, mimikler vs önemli. Ben 175 boyundayım. Herhalde lisenin en fazla kızla çıkan ve hatta çıkma teklifi alan erkeği olmuştum. Çorap söküğü gibi gelmişti lise 1 den sonra. Hiç sıkıntı yaşamadım. O zamanlar şimdiki kadar iri de değildim. 60-62kg lerdeydim ama baya fittim. Kimileri tipsizim diye tek kalemde kestirip atıyor. Tip işi tam öyle olmuyor. Herkesin aslında kendine giden bir stili vardır. Az onu görüp bulmanız lazım. Öyle odun gibi sabah kalktığınız tipi, tipim bu diye kestirip atmayacaksınız. Ne bileyim saçı uzatma olur, kısaltma olur, yandan ayırma olur, şapkalı olur, bandanalı olur, kirpi model jöleli olur, şekil gözlüklü olur, olur da olur. Giyimde de bir stiliniz olmalı. Onun dışında da işte, hoş sohbet, espirili, anlayışlı, iyi niyetli bir yapı. Okul, iş gibi kalabalık bir ortamdaysanız, ve kızlar konusunda bir kariyer başlatmak istiyorsanız ilk hedefiniz, istediğiniz kız değil, sizi isteyen ya da isteyebilecek bir kız olmalı. Çirkin bulabilirsiniz önemli değil. Siz yeter ki en beğendiğiniz kıza davranacağınız gibi ona da davranın yani iyi bir izlem bırakın. Sonra inanın kızlar arasında haber kolay yayılır ve bir anda bakarsınız ki teklifler gelmeye başlıyor ya da yeşil ışık yakanlar artıyor. Ama bu dediklerim gerçekten iyi niyetliyseniz işe yarar. Yok ben yatağa atacam kızı falan tarzı yaklaşıyorsanız o iş yaş. Hoşlanma, sevgi, güzel bir birliktelik, aradıklarınız bu olmalı, yansıttıklarınız bu olmalı.

• Tinderı Bursa ve Antalyada zaman zaman kullandım ve samimi söylüyorum dışardan biriyle tanışıp takılmak daha olası
  • Bir de min 180 boy istiyorum diyen kızın boyu da önemli. Yani 175 ise bunu yazan kızlar haklılar yani. Ben arkadaş zorlamalarıyla 2 ya da maks 3 kere kendimden uzun kızlarla çıktım istemeye istemeye. Hepsi de felaketti. Yani ben kendimden uzun bir kızdan hoşlanamam zaten. Hani ben tinder açıyor olsam muhtemelen ben de maks 170 boy derdim :) Yani bir şekilde kendinden uzun kızlarla takılanlarda var. Kızın beline kadar gelen erkekler var ama yani gerçekten zor. Erkek dediğin daha iri daha uzun olacak. Tamam gönüller bir olsun falan ama ancak istisnalar kaideyi bozmaz.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Bende 2 metreyim bu seferde korkuyorlar :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyide uygulama fingirdeme uygulaması tabiki çekici bulduğu tipte birini arıycak sen çirkin, şişko kız arıyomusun?
  • Tinder'da takılıp birde şikayetçi olmak. Yav bir yürüyün gidin arkadaş!!!
  • Boyum 174, kız arkadaşım 5-6 arası oldu en son ilişkim 3 yıldır devam ediyor, 2 kızda sevgilim olmasına rağmen yakınlaşmak istedi, tipim ortalamanın biraz üzerinde, hiçbiride boyuma takılmadı. Kızları mutlu etmesini bilin yeter.

• Ahahaha başlık çok komik benim boy 1.90 tipimde iyi şükür ya valla üzülüyorum diğerlerine türlü türlü tipler lan bezelye bezelye tipler lan fasülye fasülye tipler lan yemek tarifi gibi tipsizler

• Cüzdanın kalini, memenin büyüğü makbuldur arkadaslar.
    Olay meme cüzdan ilişkisinde gizli, başka cevaplar aramayın.

• tinder de motor dan başka karı yok. 30 eşleşme oldu ilk yemekten sonra yatakta biti . yatakta biti diye öyle sevinmeyin.

hepsi motor gelene geçene vermiş emanuel olmuşlar.

• Kardeş o 18.0 olacak noktayı yanlış yere koymuş :))

• asadas74 kullanıcısına yanıt
    Ucretsiz mi vermisti o da iyi en azindan 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.