Şimdi Ara

Tinder'daki karıların boy takıntısı (allah nalet getireydi de açmayaydım şu başlığı) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
14.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Kas daha önemli

Boyum 173 , kaslı olduğumdan hiç sorun yaşamadım

Ki bana kalırsa 173 kısa bir boy değil.
    Nasıl değil? Yüzüklerin efendisindeki hobitler bile 175

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColorTR -- 17 Mayıs 2020; 20:53:35 >
  • quote:

Kime sorsan vücut var boy var tip var zaten

Adam vücut var diyordu foto attı, 36cm kol

Bazıları kendini dev aynasında görüyor

Alıntıları Göster
    şşt kıskanma ben fitness salonlarına girmedim, liseden beri gerçek sporla iç içeyim. çok fazla basketbol oynar bisiklet sürer ip atlar koşu yaparım. kapalı mekanlarda ağırlık kaldırmak benlik değil. vücut var dediğim 190 boy 82 kiloyum ve sıkıyım başka bi şey değil. hulkluktan falan bahseden yok yani :)) tabi kendini yetersiz gören insanlar vücut kelimesini duyunca şişmiş kaslardan başka bir şey düşünemiyor nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Hala tinderda kız arayan kaldı mı yav. Tinderdaki kızların %1',i normal kız. Geri kalanı: instada takipçi kasmaya çalışanlar, eskortlar, kız profili açıp milleti tokatlamaya çalışan tipler.
    Hocam tipiniz iyiyse düşürüyorsunuz diyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Tinder'in zaten hayvan pazarından farkı olmaması?

İstediği özellikleri filtreleyebiliyor gacılar, erkeklerin de sağa kaydırma oranı %100. Niye bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum.

Edit; Zahavian sinyalini bilmeyenler "boy, surat herşeydir" diyor.
    Zahavian sinyali nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Zahavian sinyali nedir hocam?

Alıntıları Göster
    "Söylemem. "

Dersem açıklamış olurum.

Not; Anlatmaya çok üşendim, kaynak atsam olur mu?
    tr.wikipedia.org
    Handikap ilkesi - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Handikap_ilkesi

Çok kısa bahsetmiş... İngiliççesi daha güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

şşt kıskanma ben fitness salonlarına girmedim, liseden beri gerçek sporla iç içeyim. çok fazla basketbol oynar bisiklet sürer ip atlar koşu yaparım. kapalı mekanlarda ağırlık kaldırmak benlik değil. vücut var dediğim 190 boy 82 kiloyum ve sıkıyım başka bi şey değil. hulkluktan falan bahseden yok yani :)) tabi kendini yetersiz gören insanlar vücut kelimesini duyunca şişmiş kaslardan başka bir şey düşünemiyor nedense

Alıntıları Göster
    o boya 82 kg ?

Çok vücut varmış gerçekten

Tip ss at bakalım

• ahhahahhaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

Alıntıları Göster
    Bu mantığa göre kendini geliştiren herkes kendini yetersiz gördüğünden yapıyordur

Yabancı dil öğrenen kendini gereksiz görür

Kas yapan kendini gereksiz görür

Zayıflayan kendini gereksiz görür

Özgüveni olmayan insanlar başkalarının kendilerini geliştirmesinden rahatsızlık duyar ; )

• quote:

Bu mantığa göre kendini geliştiren herkes kendini yetersiz gördüğünden yapıyordur

Yabancı dil öğrenen kendini gereksiz görür

Kas yapan kendini gereksiz görür

Zayıflayan kendini gereksiz görür

Özgüveni olmayan insanlar başkalarının kendilerini geliştirmesinden rahatsızlık duyar ; )

Alıntıları Göster
    Sen dışında kimse gereksiz değil balık adam, millete zargana derken iyiydi. Adam kendini geliştirmiş, "36 santim kolu var" diyor. Kadınlar 40 santim kolu olmayana bakmadığını da düşünüyorsan yazık, kollarına 3 haftada alışır da bu kafa ömür boyu kafa açar.

• Boy var boy var .neyin boyu .17 cm olan da var 180 olanda.hangisini soruyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsedilen uygulamanın hangi amaçlarla kullanıldığı bellidir. Sen karşına güzel bir kız çıksın istiyorsun, o da istediği gibi bir erkeğin çıkmasını. Tamamen bedene bağımlı bir mecrada boyu takıntı yapmayacak da neyi yapacak? İsterse üç metre erkek ister.
  • Kollar 40 santim ama kafa da epey kalın, maşallah.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.